zepsuty

(7 wyników)
  • Kochane,powiedzcie mi co zrobić z takimi przedmiotami.Są stare,uszkodzone ale nie mogę tego tak po prostu wyrzucić(poczucie winy,strach ?)czy coś na kształt ? Sama nie wiem.
  • W nowej kurtce odpadł/ zgubił się taki malutki metalowy element przy suwaku na dole, ten, co to się go wsuwa w tę ruchomą cześć zamka. Gdzie coś takiego można naprawić? Byłam u krawcowej, ale ona powiedziała, że takich rzeczy się nie naprawia, trzeba cały zamek wymieniać. Niezbyt mi się takie rozwiązanie podoba :( Pomyślałam o szewcu, wszywają zamki do butów, to może i coś takiego naprawiają!? A może macie jakieś inne pomysły???
  • Witam Mam lodówkę indesit,no frost od dwóch lat.Jakiś miesiąc temu zaczęła woda ściekać do środka lodówki,przez taką kratkę z zamrażalnika(jest na górze).Czy mam ją rozmrozić czy już po lodówce i się popsuła.Pomóżcie jeśli Któraś tak miała.Proszę.
  • otóż postanowiłam zrobic popcorn. ustawiłam mikro jak zwykle, wrzuciłam torebkę i wyszłam do łazienki. nie wiem na czym polega błąd? może podgrzewałam za długo? może torebka zablokowała się i przestała obracać dotykając tej "metalowej" blaszki? skutek taki, że kłęby czarnego dymu wypływyały z mikrofalówki. dom juz wywietrzyłam, posprzatałam, jakos pozbyłam sie zapachu. mikrofalówka w naprawie, bo robi jakies zwarcie i światło się zapala i gasi samo. zastanawiam się [b]czy warto ...
  • witam, w moich jeansach zepsuł mi się guzik, tzn. odpadła ta okrągła część,a słupek nadal w nich tkwi. gdzie mogę naprawić guzik? szkoda mi spodni....
  • Drogie WDPD-tki, Co robicie ze starymi, zużytymi sprzętami? Wiem, że jeśli np. kupujemy nowa pralkę to sklep ma obowiązek przyjąć starą bez żadnych dopłat - no chyba, że za transport. A co z nieelektronicznymi rupieciami? Moi rodzice upychają wszystko w piwnicy, ale nic się już im więcej nie zmieści. Pytam, bo sama mam problem gdzie wywalić 2 połamane krzesła. Niestety tego typu uszkodzenia nie podlegają gwarancji, a że jest to badziew z IKEI za kilkadziesiąt zł/szt. to nie szkoda mi ...
  • Witam Potrzebuje porady na temat moje pralki. Postaram sie przyblizyc co jest z nia nie tak.. po pierwsze.. w ogole nie grzeje, po drugie pokretlo zmainy temperatury nie dziala, po trzecie leje sie z niej wpda z piana(i to nie jest wina wsypania zbyt duzo proszku), byla juz kiedys naprawiana nieiwem co bylo naprawiane. Moja pralka jest Marki Polar z otwieranym bebnem od gory. Zakupiona nieiwem kiedy dokladnie ale byla od nowosci gdzies w 2001 roku Prosze o porade co w niej moze nie dzialac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się