Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      zepsuty

zepsuty

(8 wyników)
    • Kupiłam sobie wodę perfumowaną i okazało się, ze atomizer jest zepsuty. Czy można jakoś wydobyć wodę z buteleczki? Można jakoś naprawić taki atomizer?
    • kupiłam cienie z Avonu, dwa kolory, zółty jest super, natomiast zielony-zepsuty!! pocieram aplikatot i ...nic! jakbym pocierała plastik, (próbowałam nawet zeskrobywać ten cien i nic!) Miałyście tak kiedys? jaki jest na to sposób, bardzo podoba mi sie ten kolor :(
    • Moja koleżanka zrobiła sobie usta - ale niestety, kosmetyczka się nie popisała, usta wyglądają tak jakby najadła się czekolady....i, i tak hart ducha u niej wielki, ale może ktoś podpowie jak się tego pozbyć?? Skoro są barwniki to powinny być wywabiacze do nich również...? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi, jak się tego pozbyć, pozdrawiam serdecznie
    • Drogie Panie, dostałam w prezencie perfumy i okazuje się, że atomizer nie działa :( Co robić? Macie doświadczenie z rozbrajaniem tej aparatury i próbami udrożnienia jej? Czy to w ogóle da się zrobić czy tylko zepsuję doszczętnie w ten sposób?? O punkt "Naprawa atomizerów" nawet nie pytam ;)
    • Czy zamawiałyście kosmetyki przez internet z tej strony www.mojekosmetyki.pl Jakie są wasze opinnie, czy wszystko jest w porządku z dostawą, płatnością i czy są nieprzeterminowane? Słyszałam, że na allegro sprzedają zepsute, a mi zależy aby zamówić z tej strony. Pomóżcie.
    • Czy któras z Was ćwiczy w domu z kasetą ( chodzi mi o takie zestawy ćwiczenia na kasetach wideo - typu Cindy, Fonda) i jesli tak to z jaich kaset korzystacie, kogo?
    • JOANNY. Dziewczyny jeżeli macie zamiar go kupić to szczerze odradzam. Sama dzisiaj go kupiłam i całe szczęście,że wypróbowałam go teraz a nie jutro. Potwornie lepi włosy z dozownika się leje lakier, a brokatu prawie wcale nie widać(jest bardzo drobny). Jutro idę go reklamować. Do bani :(. Pozdrawiam i życzę szampańskiej zabawy i Szczęśliwego 2003 Roku aga
    • Kochane ! Kupilam wczoraj wspomniana maseczke pod oczy. Kiedy otworzylam i powachalam sloiczek z kremem to poczulam zjelaczaly tluszcz !!! Data waznosci jest 2007. Niestety, oczy byly rano podraznione. Juz nie wiem co mam robic ? Mam paragon i mam isc do Rossmana reklamowac krem ??? Dziewczyny, ktore macie ten krem powiedzcie jak wasz krem pachnie ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się