Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      zniszczony

zniszczony

(13 wyniki)
    • Dziś oglądałam na Polsacie program " Państwo w Państwie " o Wałbrzyskim przedsiębiorcy Marku Kubala , którego zniszczyła Władza , Sądy i Prokuratura . Jestem w szoku a oni się śmiali mu prosto w twarz na wizji . walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/787498,walbrzych-marek-kubala-chce-12-mln-zlotych-odszkodowania-od,id,t.html www.sowie.pl/news-189-Oczyszczony_biznesmen.php
    • [b]Wandale zniszczyli elewacje kościoła Matki Bożej Bolesnej. www.tvwalbrzych.pl/site/2012/02/24/serwis-informacyjny-24-02-2012/ [/b]
    • Policja poszukuje sprawców dewastacji miejskiej szopki w podłódzkim Zgierzu. Nieznani sprawcy prawdopodobnie w nocy z poniedziałku na wtorek ukradli figurę Matki Bożej i uszkodzili figurkę Dzieciątka Jezus. A może nie uzgodnili szopki z miejscową agenturą RP ?
    • W wywiadzie dami powiedziano, że to Kosiór kiedyś wydał decyzję o wyburzeniu większości GDK? [b]CZY TO PRAWDA ?[/b] To niędzi niemu teraz Szełemej chce utopiś 200 mln zł naszego bankrutującego miasta?
    • Płacimy podatki z tych podatków miasto zrobiło witacz na wjeździe do walbrzycha który został zniszczony , a potem wałbrzyszanie krzyczą że walbrzychu jest syf i brud i nie ma nic a sami do tego prowadzą www.tvtwoja.pl/?p=5395
    • W Bzwbk wymieniją tylko banknoty 10 zł. A gdzie wymienić wyższe nominały ?
    • Planowane jest znaczna rozbudowa już istniejącego kamieniołomu w pobliżu Andrzejówki. Inwestycja ta zniszczy walory turystyczne i przyrodnicze naszego regionu, a sama "Andrzejówka" zniknie z turystycznej mapy Polski. www.petycje.pl/5617
    • a dzisiaj juz powinni stanąć przed sądem. Szybkośc i nieuchronność kary - byłaby skuteczna. I na ciężkie roboty skazać.
    • witam, chcę podzielić się wrażeniami ze "współpracy" z fotografem Piórkowskim! Otóż, jeżeli chcecie aby ktoś Was zawiódł na tak ważnej uroczystości jakią jest Ślub to polecam! :/ Fotograf Piórkowski ( studio na podzamczu, aleja J.PawłaII), bierze zlecenia na wykonanie zdjęć na uroczystości zaślubin, później na sesję zdjęciową w studio, następnie wyłącza telefon i nie przyjeżdza na umowioną sesję! tak się zdarzyło w naszym przypadku, kiedy nie zjawił się na Ślubie, a kiedy przyj...
    • www.nww.pl/
    • www.regional.pl/wiadomosci/comment.spt?id=1&&watek=3915 Poczytajcie sobie o "basenach" w Wałbrzychu.
    • W nww jest artykuł o ul. Gagarina: www.nww.pl/artykul.php? artykul=588&s=2 Co na to pan Prędki który publicznie zadeklarował się że jeszcze w tym roku bedzie remontowana ta droga?
    • Ciekaw jestem czy słyszeliście o wynikach ww. programów realizowanych przez Powiatowy Urząd Pracy w Wałbrzychu? Ile osób znalazło pracę dzięki tym programom, ilu przedsiębiorców skorzystało z kredytów i dopłat? Kiedyś prasa zapytała mnie po co my robimy rewitalizację w mieście, w którym i tak już działają podmioty, które są odpowiedzialne za likwidowanie restrukturyzacji przemysłu i pomoc bezrobotnym. Ja odpowiedziałem pytaniem - na ile te podmioty działają skutecznie i jak możn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się