Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      zszokowany

zszokowany

(6 wyników)
    • dzwoni do mnie i mowi,ze slyszala jak jedna dziewczyna dostala prace z urzedu pracy w hiszpani przy zbiorze truskawek.praca na 2 m-ce. Pytam sie a co z dzieckiem, na to mamusia mowi ze cos sie wymysli.Mowi,ze moglabym troszke sobie dorobic. I co po 3 godzinach przyjzezdza do nas. Pijemy kawke, ja mowie ze czytalam na forum ze to malo polacalne, bo wiecej wydaje si etam na zycie i praca ciezka a po tygodniu nie czujesz plecow.na to moj ojciec skoczyl, a kto ma jechac, mamusia mo...
    • Chcę się podzielić z wrażeniami po wizycie w kancelarii parafialnej.Załatwialiśmy ślub razem z chrzcinami,rozmawialiśmy z proboszczem z którym ustaliliśmy że ślub będzie bez "ofiary" bo nie stać nas na to."Ofiara" kosztuje u nas w parafii 1500zł.Ale nie to mnie zszokowało.Tydzień przed ślubem poszliśmy podpisać wszystkie papierki i trafiliśmy na młodego księdza który był miły aż doszło do spraw finansowych i jak usłyszał że ślub za darmo to bez ogródek powiedział nam że i tak nie wytrwa...
    • wiadomosci.onet.pl/1718123,12,item.html normalnie brak mi słów...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=29031227
    • Właśnie w kolejnym plecaku zaczynają mi się uszy obrywać... Plecak nie jest duży - taki zwykły, miejski, zamiast torebki (torebki wykańczam tak samo, teraz mam przerwę z uwagi na wyprawy w świat w towarzystwie dziecka, zatem plecak wygodniejszy - obie ręce wolne). Zaczęłam robić przegląd zawartości, tym bardziej, że już kilka razy się zdarzyło, iż mąż, podniósłszy plecaczek przypadkiem, wykrzyknął zszokowany "co Ty tam nosisz? Uran?" A tam wcale nie żaden uran, a jedynie: - dokumenty ...
    • Kochane Mamy, zwracam się do Was z ogromną prośbą. Poszukuję pracy (w tej chwili w zasadzie chyba już prawie każdej). Wiem, że to nie takie proste, ale ja już wyczerpałam chyba wszystkie moje pomysły i możliwości, a sytuacja, w której się znajduję obecnie jest bardzo kiepska. Będę ogromnie wdzięczna za wszelkie informacje i każdą pomoc. Liczę na Was. Marlena ps osiem lat pracy w bankach zachodnich, niemiecki płynnie, angielski komunikatywnie, skończony handel zagraniczny (FBC), aktualnie z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się