Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      zszokowany

zszokowany

(3 wyniki)
    • witam panstwa! moja siostrzenica ma 15lat jest corka mojej siostry-moja siostra chyba nigdy specjalnie nie kochala swojej corki chcieli syna,urodzila w wieku 39 lat, dziecko ma problemy w nauce i jest bardzo nerwowe zreszta jej zachowanie tlumaczy fakt ze szwagier b.lubi alkohol a siostra ma wieczna depresje.Na ostatnich wakacjach moja siostrzenica byla u mnie miesiac matce nawet na reke to bylo kiedys uslyszalam jak mowi do Joli"wyprostuj sie ty garbaty psie"bylam w szoku jak ona...
    • A raczej jej postępowaniem i pomysłami na życie. Muszę się podzielić i napiszcie co o tym wszystkim myslicie, ja się o nią martwię mimo że to silna babka. Jest rozwódką z 2 dzieci, w tej chwili są to nastolatki. Była tzw porządną żona i matką, chociaż zawsze lekko postrzelona. Jeszcze będąc przed rozwodem była zakochana, miała faceta, związek jakiś czas trwał mimo że na odległość. Rozstali się, w miedzyczasie wzięla rozwód i została z 2 dzieci sama. Jakiś czas po rzwodzie zaczęło się:...
    • czasami zdarza mi się deja vi (chyba tak to sie pisze). kiedyś byłam tym zszokowana, teraz stwierdzam tylko, że właśnie "to miała". czy przeżyliście kiedyś coś takiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się