Dodaj do ulubionych

bardzo prosz ę o pomoc

IP: *.* 10.10.02, 17:50
Kochane Mamy,zwracam się do Was z ogromną prośbą. Poszukuję pracy (w tej chwili w zasadzie chyba już prawie każdej). Wiem, że to nie takie proste, ale ja już wyczerpałam chyba wszystkie moje pomysły i możliwości, a sytuacja, w której się znajduję obecnie jest bardzo kiepska. Będę ogromnie wdzięczna za wszelkie informacje i każdą pomoc. Liczę na Was.Marlenaps osiem lat pracy w bankach zachodnich, niemiecki płynnie, angielski komunikatywnie, skończony handel zagraniczny (FBC), aktualnie zaoczne studia - stosunki międzynarodowe.M
Obserwuj wątek
    • Gość: emama23 Re: bardzo prosz ę o pomoc IP: *.* 10.10.02, 18:17
      Hej Marlenko,Gdzie mieszkasz? lub mozesz mieszkac? Moge sie zapytac o cos w W-wie.Podaj swoj adres mailowy lub odezwij sie na priva do mnie.
      • Gość: dyziak Re: bardzo prosz ę o pomoc IP: *.* 10.10.02, 18:32
        Prawda - w tym wszystkim zapomniałam o miejscu zamieszkania. Warszawa. Ale jeśli będzie potrzeba jestem gotowa przenieść się do innego miasta.
        • Gość: kocurek Re: bardzo prosz ę o pomoc IP: *.* 10.10.02, 20:41
          Jestem zszokowana, że ktoś z takim wykształceniem nie może znaleźć pracy :( :( :( :what:Co się dzieje w tym naszym kraju?????????????
          • Gość: dyziak Re: bardzo prosz ę o pomoc IP: *.* 11.10.02, 12:05
            Też jestem zszokowana, ale takie są realia. Jeszcze jakoś czas temu, gdy słyszałam o podobnych przypadkach nie mogłam uwierzyć, a teraz.... Nikomu nie życzę. M
            • Gość: AgnieszkaLO Re: bardzo prosz ę o pomoc IP: *.* 11.10.02, 12:43
              Hej, Możesz przesłać CV na priva? ja jestem z tej samej/podobnej branży. przeniosłam sie ostatnio z W-wy do Bydg., ale mam tam jeszce wiele kontaktów dosyć "decyzyjnych". Niczego obiecac nie mozna, bo czasy w bankowosci ciezkie i raczej jak sam wiesz costcuttingi, chcialabym jednak wiedziec co w tych bankach robilas, to może ktos bedzie potrzebowal. pozdrówkaPS nie martw sie, tylko bezustannie szukaj. Brawo za odwage na forum. Ty na pewno znajdziesz prace

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka