Dodaj do ulubionych

Meble Kuchenne Warszawa opinie

• Gość: Julka Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 21:01
      Mi kuchnię robiła firma iKuchnie. Jest świetna, jestem bardzo zadowolona z efektów. Poza tym wcale nie są drodzy i mają nowoczesne spojrzenie na sprawę :)
      • ladyshining Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 28.12.15, 11:56
        mi się podobało jak ArtCore zrobiło mojej siostrze, też są z Warszawy, nie pamiętam ulicy. Ona chciała takie klasyczne meble, ale żeby nie były jak u babci :D ładnie jej to wykonali, dobrze zrobiloi, ma je już penwie jakieś 2 lata i wszystko sie trzyma bez żadnych poprawek.
        • barbarawitecka Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 25.03.17, 20:45
          ze szczerym sercem polecam AMS Meble. niedawno zamarzyła mi się dosyć nietypowa kuchnia- z lakierowanymi zoltymi frontami. nigdzie nie mogłam takowych mebli znaleźć, a obeszłam wszystkie meblowe w Warszawie i okolicach. dramat. w koncu powyzsza firma podjela sie realizacji mojego projektu. wszytsko na czas, wlasciciel bardzo konkretny- duzo doradzal. meble solidne.
          • liliania Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 22.01.18, 21:26
            Pani Barbaro ja także polecam tę firmę. zrobiła świetne meble do kuchni, solidne, eleganckie jak z katalogu i takie jak chcialam. nie chciałam białych mebli, teraz wszędzie ich pełno. firma wykonała dobrze mój projekt, meble sprawują się już dobrze od ponad roku. Wszystko w dobrej cenie.
      • Gość: Aleksandra Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.17, 13:05
        Ja osobiście jestem mega zadowolona z kuchni na wymiar jakie przygotowała dla mnie firma Domus Kuchnie:)
        • merlinee Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 05.07.17, 21:28
          Miałam do czynienia z dwoma firmamii:) wybrałam AMSmeble ze względu na czas realizacji i gamę materiałów. Duży wybór rozwiązań do kuchni jeżeli chodzi o mebelki. Wybrałam w połysku, czerwone, takie jak chciałam. wybrałam opcję z montażem i z transportem. jestem bardzo zadowolona.
          • Gość: majowafala Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.17, 22:27
            A jak meble się sprawują? obecnie zamówiłam meble do kuchni i jestem ciekawa efektu. narazie został zamknięty projekt i napewno na tym etapie współpracy mogę polecić dużą cierpliwość i miłą obsługę. czytałąm dużo dobrych opinii i mam nadzieję, że się nie zawiodę.
        • menesisss Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 19.09.17, 21:33
          ja korzystałam z usług Studio Kuchni A3. Jestem zadowolona. kompleksowo mnie obsłużyli - od projektu, przez wybór materiałów a na samej realizacji kończąc. dobre podejście do klienta, miła obsługa. Meble są solidne i oryginalne. z mojej strony polecam
          • vartertie Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 09.11.17, 21:32
            To ja wypowiem się jako kolejna zadowolona klientka. Baaardzo polecam Studio KuchniA3 wszystkim osobom ceniącym wysoką jakość w niedużej cenie. Zamawiałam meble z drewna sosnowego do pokoju synka. Wszystko ładnie zabezpieczone, nic się nie dzieje, nie odkleja, nie psuje- jak to przy dzieciach zwykle bywa. Bardzo krotki czas realizacji, mila obsługa.
            • viktoria677 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 15.01.18, 21:54
              Ze Studiem Kuchni A3 miałam okazję współpracować w zeszłym roku i jestem zadowolona ponieważ zrobili naprawdę ładne i solidne mebelki w dobrej cenie. do dziś wyglondają prawie jak nowe i nie niszczą się wogóle. Bardzo polecam miłą obsługę i pomoc w wyborze materiałów bo niestety nie mialam wiedzy, jakie sprawdzą sie najlepiej i ktore są najsolidniejsze. Bardzo polecam.
            • selavita Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 29.05.18, 20:40
              wprawdzie meble od Studio Kuchni A3 mam zaledwie 2 msc to z czystym sercem mogę ją polecić. Miła współpraca i doradztwo na każdym etapie projektu. Nieoceniona pomoc przy wyborze materiałów i rozwiązań technicznych. Wszystko zgodnie z umową. Cena bardzo dobra, meble wykonane solidnie.
          • besong78 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 22.11.17, 21:55
            Potwierdzam. Komleksowo- od projektu po wykonawstwo. Mam malutką kuchnię, zagospodarowanie tej przestrzeni było nie lada wyzwaniem. Projekt spełnił moje oczekiwania- potencjał wykorzystywany w 100%. Same meble (biały półmat MDF, bukowe blaty) wykonane starannie i solidnie. mam je już pół roku i wyglądają tak samo dobrze, jak w dniu zakupu.
            • rencymenna Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 17.01.18, 19:53
              AMS Meble sprawdziło się także u mnie. Meble do pokoju dziecka są wykonane solidnie, synek jest zadowolony i mimo użytkowania przez ponad rok nic z nimi się nie dzieje. Wyglądają jak przywiezone prosto z salonu. Bardzo chwalę sobie dobry kontakt z właścicielem i pomoc w wyborze projektu do nieustawnego pokoju. Polecam.
              • niko.lia Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 06.06.18, 22:19
                Moje mieszkanie to mieszanka Ikei, Pepco, Brw i innych sieciówek. Najbardziej jestem zadpowolona z mebli kuchennych z AMS Meble. Meble są białe w połysku z bukowym blatem. Wszystko jest do siebie dopasowane, szuflady działają bez zarzutu, meble zrobione idealnie we wskazanym wymiarze. Solidne wykonane i bardzo dokładne wykończenie. Dobra cena.
      • Gość: feeling Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dataspace.pl 17.05.23, 13:53
        Tak zaplanować kuchnie aby okap był zamontowany go komina wentylacyjnego i odpowiednio dobrany tzn.wg.m3 pomieszczenia.Jeśli kuchnia otwarta to szczególną uwagę zwrócić na głośność sprzętów .
        Szuflady,cargo i jeśli zlew przy oknie,to okno troszkę wyżej a nie blat zlicowany z parapetem.Dużo gniazdek elektrycznych na ścianie (wpuszczane w blat zajmują miejsce i utrudniają wycieranie blatów).Oświetlenie blatów roboczych,nawet kulka punktów świetlnych.Kosze na odpadki,w wysuwanej szufladzie a nie otwieranej szafce/drzwi.
        Inspiracji szukajcie również na stronie tego projektanta wnętrz z Krakow:
        marengo-architektura.com

Jest tam wiele ciekawych rozwiązań na urządzenie kuchni.
    • Gość: Michal Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.14, 15:26
      Witam,
      Polecam firmę AndMeb (Andrzej Walęciak). Zrobiłem u nich nie tylko kuchnie ale tez 3 szafy i komplet szafek pod TV a na tym nie koniec. Wszystko ok, jakość super, kontakt z firma wzorowy, a ceny bardzo konkurencyjne. Nie da się ich nie polecić zwłaszcza w stosunku do innych firm z którymi miałem kontakt.
      Mogę udostępnić zdjęcia z ich realizacji. (prośby proszę kierować tutaj: joys85"malpa"gmail.com)
      Pozdrawiam,
      Michal
      • halinnam Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 09.10.17, 21:21
        A ja polecam Studio Kuchni A3 z Warszawy. Miałam już meble z ikei, jyska, brw, agaty meble i mam duże porównanie. meble kuchenne z tej firmy są naprawdę solidne. Po roku użytkownaia nic nie odpada, wszystko jest na swoim miejscu. meble są w połysku, nie widać żadnych zarysowań, kwestia dobrych materiałów. kontakt ok, montaż i transport bardzo sprawny.
    • Gość: marta Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.cli.nitronet.pl 07.02.14, 17:40
      witam
      My zamówiliśmy meble kuchenne z firmy z Legionowa. Kuchnia lakierowana na połysk, bardzo fajnie wyszła i cenowo ok. Szkło również mają.
      Nie pamiętam jak się nazywa, ale mają stronę www.mjdesign.eu
      • anija35 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 17.02.14, 18:44
        Zerkłam na tą stronę ikuchnie i tam jest jakaś promocja, ale nie ma regulaminu czy ktoś coś wie, jak można coś więcej się dowiedzieć.
        • Gość: Izuchaa Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 23:09
          Najlepiej chyba zadzwonić, albo napisać maila, może odpiszą. W każdym bądź razie samemu trzeba się skontaktować.
          • agaj37 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 17.04.14, 18:40
            Warszawa polecam www.topstol.eu
            • 1-buc agaj37 - ciul jestes i SPAMer 17.04.14, 19:51
              wszędziedzie wklejasz to samo
              • agaj37 Re: agaj37 - ciul jestes i SPAMer 17.04.14, 20:55
                sluchaj bucu jeden wyrazaj sie ... a ty co reklamujesz? czy tylko sie czepiasz?
                • 1-buc Czego nie rozumiesz SPAMerze? 17.04.14, 21:48
                  To nie jest Forum Ogłoszenia.
                  Zaczekajmy do jutrz, aż Admin cały ten SPAM wrzuci do kosza.
                • Gość: Katarzyna G. Re: agaj37 - ciul jestes i SPAMer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 14:33
                  Admin ma wolne i pełno spamu wszędzie
        • 1-buc anija35 - od roku reklamujesz tę samą firmę z GDA 17.02.14, 23:23
          Jesteście debilami, czy macie ludzi za debili?
          Fawre czy kuchnie - ta sama SPAMUJĄCA wszędzie firma
          • Gość: gość Re: anija35 - od roku reklamujesz tę samą firmę z IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.14, 15:06
            Jeżeli chodzi o dobrą kuchnię to fajne mają w Verlani – www.verlani.pl, ja zamawiałem u nich białą kuchnię nowoczesną, na połysk. Bardzo fajne meble.
      • milenaherman Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 25.04.17, 21:47
        Nienawidzę zakupów meblowych. byłam chora chodząc po ikeach, brw i innych sklepach meblowych. im więcej oglądałam, tym mniej wiedziałam czego chcę. na szczescie w AMS meble wlasciciel konkretnie doradził mi najlpesze rozwiązanie do mojej kuchni, zleciłam wykoanie projektu i zamówiłam montaz i transport.
    • 1-buc gre-lla - kolejny SPAMujący nick z Fawre 17.02.14, 23:26
      musicie robić straszną TANDETĘ skoro SPAMUJECIE conajmniej dwoma nickami
    • Gość: zawiedziona Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.14, 11:55
      Chciałam wszystkich, którzy szukają sobie firmy kuchennej przestrzec przed AMS Meble - sprzedają w Jupiter Centrum i przy Grójeckiej. Niby ceny mają konkurencyjne, ale gdybym wiedziała, że tak będzie, jak było - nigdy bym się nie zdecydowała.

Po pierwsze najpierw była mowa o tym, że będę czekać po zamówieniu koło 5 tygodni. Co tydzień dzwoniłam zapytać, czy wiadomo już cokolwiek, żeby wiedzieć jak mam się przygtoować. Za każdym razem nic nie było wiadomo. Dwa dni przed zapisanymi na umowie siedmioma tygodniami, kiedy zadzwoniłam okazało się, że będzie opóźnienie - kolejne dwa tygodnie (bo wypadają święta wielkanocne!!). Dostałam za to wyproszony upust 10 procent (bo pani ma malutką te kuchenkę). Potem, kiedy już wszystko przyjechało okazało się, że korpus ma inny kolor, fronty inny kolor. Teroretycznie miało być tak, że montażyści wymieniają niepasujące korpusy na pasujące już na miejscu. Oczywiście tych dodatkowych części nie było. Pan dyrektor tej firmy przez telefon próbował nam wmówić, że na pewno są, chociaż chwilę wcześniej rozmawiał ze swoim pracownikiem przez telefon, który był u nas w mieszkaniu i przyjął do wiadomości od niego, ze części brakuje. Na pytanie jak zamierza nam to wynagrodzic, z tupetem odpowiedział, że wcale, bo złego zdania o tej firmie to i tak już nie zmieni.
      Gratuluje temu panu świetnej firmy. Ostatecznie części przyjechały po kilku dniach, więc po kilku miesiącach w ogóle bez kuchni, miałam kuchnię wybrakowaną. Montażyści byli tu trzy razy, z czego dwa wychodzili stąd o 23.
      • Gość: Franciszek Re: Meble Kuchenne AMS Jpiter Warszawa opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.11.15, 10:53
        Szczerze podzielam opinię i podpisuję się pod tym obiema rękami. Miło i w miarę ok do momentu podpisania umowy i wpłacenia pieniędzy - później już tylko coraz gorzej. Termin z umowy obowiązuje tylko klienta żeby wpłacił pieniądze, bo realizacja to już "widzi mi się" szefa zależne nie wiadomo od czego. Lekceważące podejście samego szefa do klienta i jego pieniędzy, nieodbieranie telefonów a o otrzymaniu jakiejkolwiek informacji o opóźnieniu czy stanie realizacji zamówienia i daty montażu można zapomnieć. Po kilku tygodniach kuchnia w końcu dojechała jednak został niesmak i małe niedoróbki. Reklamują się konkurencyjnymi cenami jednak zważywszy na to, że jest to zakup na kilka ładnych lat i za niemałe pieniądze zaoszczędzony tysiąc nie rekompensuje nerwów i niepewności, które towarzyszą po wpłaceniu kasy. Jednym słowem NIE POLECAM !!!
        • Gość: Właściciel Re: Meble Kuchenne AMS Jpiter Warszawa opinie IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.15, 14:56
          Jestem zdumiony tymi opiniami, chyba już nasza szanowna konkurencja z Centrum Handlowego nie ma czego wymyślać, niektórzy z zazdrości już nawet nie chcą mówić dzień dobry, pozdrawiam gorąco szanowną konkurencję, nigdy takie sytuacje w mojej firmie nie miały miejsca, jakoś dziwnym trafem nikt z piszących nie neguje naszej bardzo dobrej oferty cenowej, oraz co dla mnie najważniejsze jakości wykonania mebli, jak i montażu, tylko wymyśla się jakieś pierdoły. Szanowna konkurencjo, co do pierwszej opinii jak się podpisuje umowę z terminem, to po co dzwonić co tydzień z zapytaniem o termin?, i jak rzekomo dostarczamy meble w innym kolorze, to jak to możliwe,że ktoś się godzi je montować bez wymiany na prawidłowe, no ja bym się nie zgodził, a co do drugiego postu, to kolejny farmazon " po kilku tygodniach dojechały meble", termin realizacji to 5-7 tygodni, więc to jest kilka tygodni, nie rozumiem co to jest za zarzut, trochę więcej kreatywności, i przede wszystkim, ja nigdy nie obsługuję Klientów, za wyjątkiem tych których mam tylko z prywatnego polecenia, (rodzina, znajomi, przyjaciele)i na pewno żadnemu mojemu Klientowi nie przyszło by do głowy wypisywać takich bajek, w pozostałych przypadkach Klientów obsługują projektanci,z którymi ja nie mam osobistego kontaktu, na przyszłość proszę sprawdzić dokładnie nasz sposób działania, i wtedy starać się oczerniać z jakimkolwiek sensem moją firmę.
          Pozdrawiam moją szanowną konkurencję,
          ale przede wszystkich MOICH OBECNYCH, ORAZ PRZYSZŁYCH KLIENTÓW
          Właściciel AMS
        • Gość: Właściciel Re: Meble Kuchenne AMS Jpiter Warszawa opinie IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.15, 15:22
          Jestem zdumiony tymi opiniami, chyba już nasza szanowna konkurencja z Centrum Handlowego nie ma czego wymyślać, niektórzy z zazdrości już nawet nie chcą mówić dzień dobry, pozdrawiam gorąco szanowną konkurencję, nigdy takie sytuacje w mojej firmie nie miały miejsca, jakoś dziwnym trafem nikt z piszących nie neguje naszej bardzo dobrej oferty cenowej, oraz co dla mnie najważniejsze jakości wykonania mebli, jak i montażu, tylko wymyśla się jakieś pierdoły. Szanowna konkurencjo, co do pierwszej opinii jak się podpisuje umowę z terminem, to po co dzwonić co tydzień z zapytaniem o termin?, mała kuchenka, i montażyści trzy dni ją montowali, a co można robić przez tyle czasu, bo na pewno nie montować MAŁEJ kuchenki, 2 razy do 23 godz, przecież sąsiedzi to by tych montażystów chyba tam udusili, razem z Iwestorem, i z jakim Dyrektorem rozmawialiście, nie przypominam sobie, aby w mojej firmie był jakiś dyrektor, i jak rzekomo dostarczamy meble w innym kolorze,i wymieniamy je na miejscu? a to u tych Klientów była stolarnia, żeby można było ciąć i oklejać elementy, no przecież ludzie to się kupy nie trzyma, a co do drugiego postu, to kolejny farmazon " po kilku tygodniach dojechały meble", taki mamy termin realizacji, który jest zawarty na umowie, więc to jest kilka tygodni, nie rozumiem co to jest za zarzut, trochę więcej kreatywności, i przede wszystkim, ja nigdy nie obsługuję Klientów, za wyjątkiem tych których mam tylko z prywatnego polecenia, (rodzina, znajomi, przyjaciele)i na pewno nikomu z nich nie przyszło by do głowy wypisywać takich bajek, w pozostałych przypadkach Klientów obsługują projektanci,z którymi ja nie mam osobistego kontaktu, na przyszłość proszę sprawdzić dokładnie nasz sposób działania, i wtedy starać się oczerniać z jakimkolwiek sensem moją firmę.
          Pozdrawiam moją szanowną konkurencję,
          ale przede wszystkich MOICH OBECNYCH, ORAZ PRZYSZŁYCH KLIENTÓW
          Właściciel AMS
        • Gość: Marlena Re: Meble Kuchenne AMS Jpiter Warszawa opinie IP: *.play-internet.pl 25.01.16, 00:29
          Firma Ams Meble z centrum handlowego Jupiter przy ul. Towarowej 22 właśnie wykonała mi całe mieszkanie, i wyszło wspaniale !!!, od samego początku czułam, że rozmawiam z ludźmi którzy wiedzą co robią, wydałam w tej firmie ponad 100 tysięcy złotych i nie żałuję ani jednej złotówki.
          Pozdrawiam
          Marlena
          • Gość: Kaja89 Re: Meble Kuchenne AMS Jpiter Warszawa opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.17, 17:03
            A ja jestem zadowolona ze współpracy z AMS Meble. wprawdzie korzystałam z ich usług w zeszłym roku i robili mi tylko garderobę, ale wyszło naprawdę świetnie! solidnie, nic nie odpada, bardzo dobrze sie czysci, a garderoba wyglada tak samo dobrze, jak w dniu zakupu.
            • Gość: Kaja89 Re: Meble Kuchenne AMS Jpiter Warszawa opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.17, 22:36
              I wracam ponownie z pozytywną opinią. meble do pokoju synka podobnie jak poprzednim razem wykonane solidnie i profesjonalnie. jedna z lepszych firm na warszawskim rynku. a pracownicy jak zawsze pomocni i cierpliwi jeżeli chodzi o klienta. polecam serdecznie.
      • Gość: zadowlony Klient Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.12.16, 16:46
        Ostatnio firma AMS MEBLE wykonała dla mnie kuchnię, zabudowę garderoby i dwie szafy wnękowe.
        Z efektu końcowego jestem bardzo zadowolona. Meble przyjechały w terminie a montaż odbył się już na drugi dzień od informacji, że meble są gotowe. Od początku do końca pełen profesjonalizm. Na prawdę polecam ! amsmeble.pl/

• martynamart Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 19.12.16, 19:05
          Około pół roku temu skorzystałam z usług studia KODO ( proszę zajrzeć na ich strone internetową ), meble są wysokiej jakości. Ja ze względu na mniejszy budżet skorzystałam z polskich mebli kuchenny. Muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona z dobrej obsługi i zamontowania kuchni w moim mieszkaniu. Skorzystałam również z oferty wykończenia, wybrałam podłogi oraz łazienke. Z tego co się orientuję mają studio również we Wrocławiu.
        • bluelagune2 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 16.01.18, 20:53
          Korzystałam z usług tej firmy jakiś czas temu i byłam zadowolona. W tym roku wymieniałam kuchnię i korzystałam z usług Studio Kuchni A3 i jestem zadowolona z nowych mebelków. Są wykonane solidnie i według mojej myśli i przyciągają uwagę gości. Każdy pyta, gdzie kupowałam meble. Szybki czas wykonania zlecenia w dobrej cenie.
      • Gość: kamda Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.17, 16:29
        Ja również zdecydowanie nie polecam. Tak jak piszą poprzednicy przyjemnie było do momentu podpisania umowy i wpłacenia pieniędzy. Później już tylko ciągłe problemy i nerwy. Przekładanie terminów montażu, nie odbieranie telefonów, ekipa montująca chyba nie do końca znająca się na tym co robi.
        • witkacy77 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 29.05.17, 21:27
          piszesz o ams meble? zamawiałam u nich meble kuchenne. wszystko katalogowo- od zamowienia do montażu. jestem zadowolony. wszystko na miejscu, nic się nie rozpada. polecam.
          • grilicanna Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 02.07.17, 19:33
            To dziwne, ponieważ ja także nie mam nic do zarzucenia tej firmie, no może poza dość długim czasem realizacji, ale mają dużo klientów i to rozumiem. ale wszystko zostało wykonane zgodnie z umową. meble bardzo ładne. fronty i korpusy zgodne z zamówieniem, system szuflad w kuchni działa bez zarzutu, meble przykuwają uwagę, nic nie odpada i nic nie odstaje. sprawny transport. panowie z montażu szybcy i uprzejmi.
            • viktoria677 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 09.10.17, 21:40
              Miesiąc temu odebrałam kuchnię w wysokim połysku i jestem nią zachwycona. AMS MEBLE przy Grójeckiej w Warszawie wykonało swoją pracę naprawdę kapitalnie. Forniry i blat są bardzo dobrze wykończone. Mimo , że w domu są dzieci, a wiadomo jakie one są:), na meblach nie ma żadnej ryski. Samo użytkowanie to czysta przyjemność. W czasie współpracy mogłam licztć na dobre doradztwo zwłascza w wyborze projektu i materiałów. Pracownicy wszystko wyjaśnili. Czas realizacji standardowy.
              • kontrast123 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 07.06.18, 19:43
                Jestem zadowolona ze wspolpracy ze Studio Kuchni A3. Meble wykonane są starannie, ładnie i solidnie. Użytkuję je ponad pol roku, w domu mam dwa psy i kuchenne meble nadal wyglądają bardzo dobrze. Nie są "na jedno kopyto", jak meble z sieciówek. Bardzo pomocne doradztwo i sprawny montaż. bardzo dobre ceny.
    • Gość: Pinokoa Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 5.174.20.* 15.07.14, 22:55
      Ja z kolei robiłam w meblach wójcik szafki kuchenne. O tyle dobrze, że mogą Ci zaproponować gotowe rozwiązania i dostosować je do twoich preferencji i potrzeb, albo zaprojektować zupełnie nowy produkt na miarę twojego wymysłu. To fajne i praktyczne.
      • zadowolona11 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 17.07.14, 12:06
        Jestem bardzo zadowolona z salonu Artii przy Elbląskiej 67. Sliczne meble i super sprzęt. Pełen profesjonalizm. Wielkie dzięki Panie Krzysztofie.
        • Gość: edyta Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 176.10.100.* 19.07.14, 12:26
          popieram zadowolona, u mnie skonczyli wczoraj montaz kuchni z salonu artii z elblaskiej.
          tez jestem zadowolona i nawet mąż się cieszy bo jest strasznym pesymistą a okazało się ok.
          polecam artii jako solidną firmę.
          edyta
        • Gość: Dagmara9 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.14, 23:36
          Zgadzam się, również robiłam meble do kuchni według projektu w salonie Artii i są świetne, bardzo ładne i porządne.
      • 11anetagaski Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 13.02.16, 22:46
        Mi meble robił pan Michał. 790899070 i jestem zadowolona każdemu kto do mnie przyjdzie to sie podobają
        • 1-buc Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 14.02.16, 01:57
          Poważnie? Pan Michał? Mówisz do męża "panie Michale"?
          A może czasem ci sie wydaje Michale, że jesteś kobietą?

Bo tylko jedno z tych dwóch rozwiązań jest możliwe, kiedy się wszędzie ten sam spam czyta.
      • turenczyk Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 26.08.17, 13:16
        Jakoś meble w ikeach, brw i agata meble do mnie nie przemawiłały. meble robione na jedno kopyto, zero oryginalności. w sumie przypadkiem trafiłam na AMSMEBLE. Dostosowali się do mojego projektu, pomogli w wyborze materiałów. wszystko wykonane zgodnie z projektem. meble są bardzo solidne.
        • wiosnailato Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 30.10.17, 21:45
          dokładnie ta sama sytuacja bo meble w ikea były raz że nieoryginalne to straszne niesolidne. z ams meble korzystałam już jakiś czas temu a mianowicie zamawiałam meble do kuchni które do dziś służą mi. zapłaciłam naprawdę niedużo za wysoki standard, ktorego w innych sklepach ze świecą szukać. niedługo czeka mnei remont korytarza i chyba powtórnie skorzystam z usług tej firmy
          • Gość: Ulka788 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.17, 21:02
            Właśnie przejrzalam oferte firmy i jutro na zywo obejrze ich meble. bardzo mi się spodobaly a ze akurat remontuje kuchnie z mezem i szukam czegos ciekawego, mam nadzieje ze tu mi sie uda. widze ze jest sporo dobrych opinii. mam nadzieje ze nie zawiode sie. zwlaszcza, ze widze ze uzytkownicy chwala bardzo dobra jakosc w niskiej cenie.
          • porannakawa111 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 13.11.17, 21:31
            Ikea to zupełnie inny standard i jakość. Ja cenię produkty, które są solidne i na lata. Również korzystałam z usług Ams Meble. Miła współpraca, fachowe doradztwo i wysoka jakość- czego więcej chcieć w tej cenie. Meble oczywiście służą do dziś i wyglądają prawie jak nowe.
    • Gość: kasia bemowo Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 20:38
      mi mebelki wykonala firma z radomska meble-leszczynski . Cena w porownaniu z warszawskimi producentami do przeżycia ;) jestem zadowolona
      • Gość: Wapiti Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.14, 12:38
        Euro-Kuchnie – działają też na terenie Wawy. Dosć tanio, na wymiar i są dobre warunki na sprzet AGD jak się bierze w zestawie.
    • Gość: Weronika Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 195.184.82.* 22.07.14, 13:00
      Polecam firmę Top Mebel z Warszawy. Są solidni i konkurencyjni cenowo.
    • Gość: inga Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 11:43
      dokladnie lepiej sobie darowac salony i punkty , gdzie nakladaj ogromnie wysoka marze . Ja dlugo szukalam mebli do kuchni az wkoncu calkiem przez przypadek trafilam na producenta z woj. lodzkiego ( meble leszczynski ) . Przyjechali na bezplatny pomiar i doradzili . wczoraj mialam montaz i wyszlo lepiej niz na wizualizacji . jestem mega zadowolona :) szczerze polecam tą firme ;) jak by ktos byl zainteresowany to nr do pana lukasza 514548124
    • Gość: Brzyski-Design Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.play-internet.pl 31.10.14, 00:46
      Witam serdecznie,

proszę zobaczyć moją stronę, jeśli moje wyroby spełniają oczekiwania to proszę o kontakt.
      Tomasz Brzyski
      www.brzyski-design.pl
      tel:884-892-257
    • Gość: Tomasz Brzyski Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.play-internet.pl 13.12.14, 22:32
      www.brzyski-design.pl
      Służę pomocą.
      • Gość: gość_wawa Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.15, 18:05
        a ja kupiłem meble kuchenne z serii Multiforte Fabryki meble Forte na www.meblezagrosze.pl i skręciłem sam :) Całość na dużą kuchnię 16 szafek + blaty + listwy wykończeniowe wyniosło mnie tylko 3,5 tys zł. Miałem wziąć montaż, ale monter chciał 700 zł. Kuchnię w kolorze dąb sonoma i biały połysk miałem w 10 dni. A teraz jestem bohaterem w domu :)
        • 1-buc SPAM 31.01.15, 19:30
          To nie przypadek, że wszystkie obrzydliwe reklamy strony .meblezagrosze pochodzą z IP: *.dynamic.chello.pl
    • bielakowsky Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 21.05.15, 11:34
      NIE POLECAM!!! || Pracownia Stolarska Kula ( AKA Izon ) ||
      Jeżeli chcecie uniknąć problemów to trzymajcie się od tej firmy z daleka.. Ogólnie moje doświadczenie z tą firmą wyglądało następującą:
      1. Opóźnienie w dostawie - dowiedziałem sie o tym kilka godzin przed planowaną dostawą. Nawet nikt nie odważył się zadzwonić / odebrać telefonu.. Po paru godzinach bezskutecznego wiszenia na telefonie otrzymałem krótki mail informujący mnie o opóźnieniu. Ogólnie mieli TYLKO tygodniowy poślig...
      2. meble dojechały tydzień później.. i też byli spóźnieni.. mieli dojechać na 9 rano ? dojechali na 15 no ale nie ważne. Dojechała kuchnia, szafa do przedpokoju i POŁOWA garderoby. W jakiś tajemniczych okolicznościach zapomnieli wyprodukować dwóch środkowych olbrzymich szaf ( 1.2 x 0.7x 2.5m ).. Do dzis ZERO ODZEWU!! A jak się upomniałem o szafy to mnie poinformowano, iż sam zrezygnowałem z zamówienia dlatego ich nie wyprodukowali.. jasne... zamówiłem sobie tylko połowę garderoby ( a co mi tam.. taki trick dizajnerski ? w końcu garderoba się optycznie powiększyła )
      3. Wiele elementów było źle nawierconych... niektóre nawierty były w złych miejscach. były za płytkie bądź też wcale ich nie było. Porysowane elementy etc.
      4. Próbowano mnie też oszukać!! Na koniec zostałem poinformowany, iż wartość zamówienia wzrosła o prawie 1000 złotych. Jak już się doprosiłem o cenę jednostkową poszczególnych elementów to się np okazało że doliczyli sobie prawie 300 dodatkowych nawiertów!! ..Muszę tu nadmienić, iż wycena została oparta o rysunki techniczne (plik CAD ) zawierające wszystkie dane: rozmiary, nawierty etc. || Nie wspomnę już o tym, iż w międzyczasie im się zdublowały moje rysunki a wartość zamówienia wzrosła o prawie 4000Pln ? taki tam drobne.. kto by się tam przejmował.
      5. Brak komunikacji - Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile.
      6. Przepraszam też nie usłyszałem ? no cóź tak się traktuje klienta w tej firmie.
      7. Z tak niekompetentną firmą się jeszcze nie spotkałem w mojej 15 letniej karierze w branży architektonicznej.
      PS. Faktury za opłacony i dostarczony towar do tej pory nie ujrzałem.. i zostawie to bez komentarza!!
      • cabincrew93 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 08.06.15, 13:17
        Niedawno kupiliśmy mieszkanie na nowym osiedlu, i musieliśmy zdecydować się na firmę która wykona wszystkie meble do mieszkania. Zdecydowaliśmy się na firmę Hosta, polecili ich sąsiedzi z sąsiedniej klatki.
        Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania i ceny. Firma jest z okolic Wrocławia dlatego ceny był " niewarszawskie"
        Polecamy
    • marietta35 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 08.06.15, 12:41
      Dość dużo czasu poświeciłam na znalezienie wykonawcy nowoczesnych mebli kuchennych na zamówienie. Finalnie zdecydowałam się na realizację zamówienia w firmie chmeble.pl (chmeble.pl/). Firmę polecili mi moi znajomi-sąsiedzi. Przed zamówieniem obejrzałam realizację właśnie u nich, a dodatkowo na ekspozycji w chmeble znajdowały się dość podobne meble.
      Termin realizacji do 6 tygodni - u mnie meble były po 4 tygodniach. Cena akceptowalna - zależało mi na jakości i się nie zawiodłam. Super kontakt i profesjonalne doradztwo.
      Polecam serdecznie chmeble.pl/.
      • Gość: mojkoszmar Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.warszawa.mm.pl 25.08.16, 21:39
        mnie też wykonali meble, ale to była i jest KATASTROFA. Na początku dostałam umowę godzinę przed podpisaniem, a potem było już tylko coraz gorzej. Nawet po reklamacji drzwiczki są krzywe, a szuflady obcierają ścianę. Na dodatek uszkodzili podłogi, są dwa zawiasy na dużych drzwiczkach, proste zawiasy, zamalowane uszkodzenia. Półki miały być montowane w domu na żądaną wysokość, a wszystko było już złożone. Jedyny plus to były na czas.
        Zdecydowałam się na nich po opiniach znalezionych właśnie w internecie i już nigdy więcej tego nie zrobię. Tylko dzięki jednej osobie sprawa nie znalazła finału w sądzie. Niestety cały czas muszą się na te meble patrzeć.
    • Gość: weronika3 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic.mm.pl 13.08.15, 12:11
      My zamawialiśmy meble na wymiar do kuchni w Black Red White. Mają obecnie swój salon na Głębockiej. Tutaj macie kontakt : www.brw.com.pl/siec-sprzedazy/salon,meble-black-red-white,warszawa,558.html

Jestem zadowolona z jakości.Projekt sensowny, kuchnia jest bardzo nieustawna ale obecnie jest o wiele bardziej praktyczna ponieważ szafki wykorzystują każdy kącik w kuchni. Zdecydowałam sie na biały połysk i dzięki temu pomieszczenie wyglada na o wiele większe niż jest w rzeczywistości. Meble wbrew pozorom równiez łatwe do utrzymania w czystości. Wystarczy raz na jakiś czas przetrzeć ściereczką.
      • tuja87 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 27.08.17, 16:47
        Także miałam kuchnię z brw. posłużyła mi rok. od kilku miesięcy mam meble kuchenne wykonywane przez Ams meble. nieporównywalnie wyższa jakość. widać różnicę w materiałach, wykończeniu... we wszystkim. są łatwe w utrzymaniu, nic nie odpada po użytkowaniu. polecam
    • Gość: limera Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.sprintdatacenter.net 30.11.15, 12:50
      Ja zamawiałam meble właśńie w Black Red White i jestem bardzo zadowolona.Nie należę do bardzo bogatych osób ale również szukałam mebli na wymiar bo kuchnia moja jest totalnie niewymiarowa oraz niewygodna ;/ Wyobraźcie sobie,ze na dwóch ścianach mam okna a na dwóch mam drzwi. Nie wiem czy dałoby się ją sensownie umeblować meblami gotowymi.
      Wybrałam się konkretnie do tego salonu na Popularnej:
      plus.google.com/115438144448135650228/about
      Znajduje się tam osoba, która projektuje kuchnię. Kuchnia wykonana solidnie oraz z dobrych materiałów. Cena nie była wysoka.
    • sebajedrzejczak Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 22.12.15, 13:36
      Mnie podobają się meble w starym stylu, możesz pomyśleć o zakupie właśnie takich mebli. Jeśli to małe pomieszczenie to najlepszym wyborem będą meble na wymiar.
    • przemo_pomoze Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 24.02.16, 20:51
      Krzysztof Pęczak - zadzwoń na 782 066 411. Pozdrawiam
      • Gość: stanp18 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.02.17, 11:11
        Nie polecam tego pana - podsuwa umowę bez terminu wykonania, odsuwa w nieskończoność termin wykonania (4 m-ce), po czym nie stawia się na ostateczny termin montażu. Zaliczkę wziął w wysokości połowy ceny kuchni i próbuje jej teraz nie zwrócić. Sprawa oprze się w sądzie... Jeśli nie chcecie problemów-unikajcie człowieka
      • Gość: stanp18 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.02.17, 12:06
        Po co dzwonić, jak człowiek telefonów nie odbiera???? Jak bierze zaliczkę i mebli nie wykonuje? Jak nie dotrzymuje nawet jednego słowa, mimo, że zaklina się na swój honor i wieloletnie doświadczenie?Czyżby oszust? My przekonamy się w sądzie...
        • Gość: Adam Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.20, 09:44
          Czy są w stanie Państwo się ze mną skontaktować mam podobną sytuację z tym osobnikiem? Pozdrawiam snor99@wp.pl
    • Gość: marti Re: Meble Kuchenne AMS Jpiter Warszawa opinie IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.16, 11:18
      to ciekawe co firma meblowa ma wspólnego z kamieniarzami, dobre, dobre, ja myślę że jeszcze powinni odpowiadać na parkieciarzy, i za malarzy, a co tam, no i nie spotkałam się z sytuacją kiedy po dwóch latach odpadają szafki od ściany, no chyba że się je przeciąży
      • Gość: Iwona Re: Meble Kuchenne AMS Jpiter Warszawa opinie IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.16, 21:05
        Pewnie, że ma. Szczególnie jeśli kamieniarz jest podwykonawcą producenta mebli kuchennych i na jego zlecenie wykonuje w kuchni blat kamienny, obsadza zlewozmywak itd. Pomyśl, zanim napiszesz.
    • Gość: Maćko Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 212.180.180.* 30.06.16, 10:11
      Proponuję kontakt z Panią z 1Architekt.pl Ona zapewnia wysokiej jakości projekty oraz sprawdzonych i niedrogich wykonawców.
    • Gość: Maćko Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic-ww-03.vectranet.pl 07.07.16, 21:39
      proponuję kontakt z 1architekt.pl doskonałe projekty i naprawdę atrakcyjne ceny produkcji mebli
    • kastetofon Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 17.07.16, 20:47
      Żona znalazła w internecie firmę meble fromex z warszawy i powiem że na początku nie byłem zadowolony ale się nie zawiodłem. Profesjonaliści w każdym calu. Od pierwszego spotkania. Wycena bardzo porządna, zgodna z ostateczną, bardzo fajne pomysły i rozwiązania na miarę 21 wieku, wygląd wart conajmniej 3 krotności ceny kuchni którą zapłaciłem, gorąco polecam Panów z meble fromex. Dla zainteresowanych solidną, profesjonalną ale nie najdroższą firmą która wykona meble na wymiar podaję numer telefonu - 690000262
    • frescomeble Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 22.08.16, 11:43
      Witam. Tak przypadkiem trafiłam na to forum. My z mężem trafiliśmy na firmę Fresco Meble na targowisku Olimpia. Podobnie: umowa i czas realizacji 7 tygodni. Co do montażu to pracownicy byli dwa razy ale rozumiem- meble na wymiar. Co do efektu jesteśmy zadowoleni, i telefony odbierają :). Z tego co przeczytałam widzę że nam się udało. Nr do nich to 796 811 280 i gdzieś mają stanowisko na targu.
      Pozdrawiam
      Justyna.
      • grazynamajka1961 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 04.03.20, 19:38
        Dzień dobry. Ja również długo szukałem wykonawcy mebli do kuchni. Prześledziłem to forum i jego wpisy na temat stolarzy. Zadzwoniłem do dwóch stolarzy i wybrałem jednego- fresco meble- pomógł wpis Pani Justyny.
        Na pomiar przyjechał (jak się w rozmowie okazało) szef. Zrobił rozmieszczenie szafek i zrobił wycenę. Na meble czekałem podobnie bo ok 6 tygodni. Montaż mebli odbył się jednego dnia, tylko wymiana dwóch drzwiczek odbyła się po 3 tygodniach ( przy okazji)- obiły się podczas transportu. Ogólnie jestem zadwolony z wyglądu mebli i estetyki wykonania. Uzupełniam jeszcze wpis Pani Justyny strona to frescomeble.pl właściciel to Pan Artur Ciecióra Firma z Radomska i nr tel:796 811 280
    • Gość: Krzysztof Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic-ww-04.vectranet.pl 14.09.16, 11:59
      forum.gazeta.pl/forum/w,51,129107054,129107054,Meble_Kuchenne_Warszawa_opinie.html?p=149009199
    • Gość: Piotr P. Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic-ww-04.vectranet.pl 14.09.16, 12:34
      782066411- rozsądne ceny za wysoką jakość. Polecam
      • Gość: stanp18 Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.02.17, 11:17
        Pod takim numerem telefonu zarejestrowana jest firma z łodzi, która próbuje robić meble w Warszawie. Wydaje mi się, że powyższe polecenie jest od brata czy syna samego stolarza, bo już się z tym spotkałam. Nie polecam tego pana - podsuwa umowę bez terminu wykonania, odsuwa w nieskończoność termin wykonania (4 m-ce), po czym nie stawia się na ostateczny termin montażu. Zaliczkę wziął w wysokości połowy ceny kuchni i próbuje jej teraz nie zwrócić. Sprawa oprze się w sądzie... Jeśli nie chcecie problemów-unikajcie człowieka. Zainteresowanych proszę o podanie maila - odezwę się ze szczegółami
        • Gość: Pechowa Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.static.ip.netia.com.pl 22.11.17, 15:14
          Potwierdzam. Spotkało mnie to samo. Też składam pozew do sądu...Uważajcie na tego pana. A jeśli chodzi o pozytywne opinie to wszystkie z tego samego IP. *dynamic-ww-04.vectranet.pl a "zadowoleni klienci" to Piotr P., AndrzejS, Krzysztof,
        • Gość: Edyska1992aaa Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 165.225.84.* 13.12.18, 09:09
          proszę o kontakt edyta.prokopiuk92@gmail.com Pan był u mnie wczoraj na pomiarach, zrobił dobre wrażenie, ceny całkiem OK. Proszę o informację co było nie tak z wykonaniem. Będę bardzo wdzięczna!
      • perrynio Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 19.02.19, 08:19
        UWAGA OSZUST!!!! bierze zaliczki i nie wykonuje zlecenia. Przekłada cały czas terminy i ściemnia, że ktoś mu umarł, to ekipa, to warsztat itp. itd. KATASTROFA. To, że dałem się złapać, człowiek stara się być uczciwy i stracił czujność. Zapomniał, że jeszcze tacy ludzie chodzą po ulicach, ale KARMA to suka i wraca :))
    • Gość: AndrzejS Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: *.dynamic-ww-04.vectranet.pl 05.10.16, 09:53
      Robiłem ostatnio dużą kuchnie i garderobę u pana Krzysztofa 782066411 i mogę go polecić każdemu. Jest bardzo dokładny i widać że ma doświadczenie.
      • Gość: emerytka Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie IP: 77.252.199.* 06.09.17, 15:13
        A ja czekam na wykonanie mebli przez p .Krzysztofa już trzeci miesiąc. Oczywiście zaliczkę wpłaciłam. Termin wykonania był przekładany kilka razy. I co teraz ma zrobić. Sąd?
      • perrynio Re: Meble Kuchenne Warszawa opinie 19.02.19, 08:21
        P.Krzysztof to UWAGA OSZUST!!!! bierze zaliczki i nie wykonuje zlecenia. Przekłada cały czas terminy i ściemnia, że ktoś mu umarł, to ekipa, to warsztat itp. itd. KATASTROFA. To, że dałem się złapać, człowiek stara się być uczciwy i stracił czujność. Zapomniał, że jeszcze tacy ludzie chodzą po ulicach, ale KARMA to suka i wraca :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka