Dodaj do ulubionych

Apart, Kruk czy YES?

31.10.14, 15:50
Zazwyczaj miała tylko doczynienia z apartem. Nie jestem do końca zadowolona. Niby wzorów dużo i dość szeroki wybór, ale raz mi pękł pierścionek srebrny, z drugiego złotego wypadło oczko z cyrkonia. Poszukuje teraz kolczyków najlepiej wkrętów, na prezent i nie wiem gdzie się udac? No i cena tez gra role smile żeby było taniej.
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Apart, Kruk czy YES? 31.10.14, 18:41
      Miałam jedne kolczyki z Apartu, złamały się (srebrne). Mam też bizuterię złotą d=głównie, ale i srebrną z Kruka i nie mam zastrzeżeń. Z yes nic nigdy nie miałam, więc się nie wypowiem.
      • zana781 Re: Apart, Kruk czy YES? 31.10.14, 19:20
        A musza byc te 3.Nie lepiej poszukac czegos lokalnego, zazwyczaj ceny bardziej przystepne.
        • sylwina76 Re: Apart, Kruk czy YES? 31.10.14, 19:49
          Z aparta nie jestem zadowolona - psują się zapięcia, pękają. Zdecydowanie wolę Kruka
          • deeds Re: Apart, Kruk czy YES? 31.10.14, 21:27
            z trzech wyżej wymienionych złoto najniższej próby jest w Yes (dlatego ceny są tam niższe), nie wiem jak to się ma do srebra. Dla mnie Kruk i Śliwiński ma fajne wzory.
    • kropkaa Re: Apart, Kruk czy YES? 02.11.14, 18:22
      Z Apartu odpadła perła z pierścionka. Nie mam czasu zareklamować.
      • pasik Re: Apart, Kruk czy YES? 02.11.14, 19:39
        Kilka rzeczy miałam z Apartu, kilka z Yes...rozpadły się...Kruk drożej, ale i jakość.....piękne. Serwis reklamacyjny też dobrze działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka