Dodaj do ulubionych

Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma?

21.03.20, 21:19
Zakochałam się w koszulach Wólczanki i co promocja to kupuję kolejną smile
A dziś patrzę jest nowość spodnie damskie, ceny niby promocyjne, ale to już większe ryzyko chociażby rozmiarowe. Któraś może już kupiła i używa? Jak z jakością, rozmiarówką itd.?
Jak tylko sklepy otworzą to oczywiście się wybiorę ale póki co rozważam zakup on-line
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 22.03.20, 18:28
      przypuszczam ze niewiele osób bo to nowośc od tego sezonu.
      i raczej nie uzyskasz odpowiedzi przez najbliższe tygodnie chyba że sama zamówisz wink
      • afroddytta Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 22.03.20, 21:13
        Trochę to nielogiczne, jeśli ktoś zamówi przez te kilka tygodni to może się podzieli informacja tutaj i na to właśnie liczę i stad moje pytanie. Patrząc w internet to wynika ze ludzie raczej zakupy robią przez net, jest mnóstwo promocji, Bezpłatne wysyłki paczkomatem, wsparcie polskich firm itd. Ja niestety mam mocno kobieca sylwetkę odbiegająca dość od modelek prezentujących te spodnie wiec sama chyba nie zaryzykuje uncertain
    • joagraba Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 22.03.20, 18:48
      Ja radzę kupić o rozmiar większe - od siedzenia w domu raczej nie schudniemy wink.
    • kropkaa Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 22.03.20, 20:28
      Kupiłam męskie mężowi - super wyglądają, dobrze się piorą.
      Też chcę damskie, ale jeszcze nie miałam okazji dotknąć na żywo.
      • afroddytta Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 22.03.20, 21:07
        Męskie widziałam niedawno w sklepie i właśnie pytałam o damskie to mi powiedziano ze nie planują a tu taka niespodzianka
        • kropkaa Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 22.03.20, 22:27
          Nie pamiętam, kiedy kupowałam, latem jakoś, także pochodził - fajne kolory, dobry krój. Na tej podstawie zakładam, że dla nas będą równie dobre 😉 Może wreszcie też kobiece garnitury zaczną szyć.
          • afroddytta Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 22.03.20, 23:09
            No byłoby ciekawie. Oby spodnie miały damski krój bo takich mi potrzeba wink
            • joagraba Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 23.03.20, 07:25
              Wyglądają na raczej wąskie, bardzo opięte na pupie.
              • kropkaa Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 23.03.20, 07:43
                Chinosy są zwykle przylegające i mają dopasowane nogawki, te męskie też takie są, ale obcisłe (Jak dżinsy skinny) nie.
    • kasiulekw Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 25.03.20, 12:55
      Mam nadzieję, że jakością będą dorównywać koszulomsmile
    • san_vito Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 06.04.20, 16:04
      Zawsze nosze 38. Zamowilam 38 i 40. Zostawiam 38.
      Po pierwszej przymiarce 38 myslalam, ze 40 bedzie lepsze 40 jest sporo za luzne. Zostawiam 38. Radze brac rozmiar, ktory zawsze sie nosi.
      • afroddytta Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 06.04.20, 19:21
        Super! A koszula właśnie 38 nosisz?
        Ja mam koszule 40 i w sumie przez to że każda ma inny krój inaczej leżą smile
        Jaki kolor kupiłaś? Ładnie wyglada na żywo?
        • san_vito Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 06.04.20, 23:31
          Koszule nosze 38, biust 70e. Kupilam czarny kolor. Spodnie maja cos w sobie. Zostawiam, wiec podobaja mi sie. Sa takie przylegle, z delikatnym polyskiem. Dla osob wysokich 38, moga byc za krotkie
          • kropkaa Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 11.04.20, 12:21
            Kupiłam też ich nowy model, koszulę oversizową. Fajna.
    • joagraba Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 07.04.20, 17:56
      W tej chwili dodatkowo 20% rabatu czyli spodnie są po 100 zł.
    • kropkaa Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 11.04.20, 12:11
      Przyszły dziś. Bardzo fajne! Mam granatowe, jeszcze czarne i może białe kupię. Lekko połyskliwy materiał, dobrze leżą.
      • afroddytta Re: Wólczanka - spodnie damskie - ktoś ma? 11.04.20, 23:34
        A rozmiar który masz? Możesz podać szatkować w pasie?
        Ja ostatecznie nie kupiłam bo koszule mam 40 ale spodnie wychodziły mi ze 44 czy 46 powinnam wziąć, a ja typowa gruszka, no i takich i tak nie było wiec jednak czekać mi pozostaje uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka