Dodaj do ulubionych

Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in.

14.04.16, 21:01
Witam. Szukam opinii na temat deweloperów Mas-Bud i Arbet. Czy są na forum osoby, które posiadają mieszkania od wyżej wymienionych? Jakie są opinie? Przymierzam się do zakupu mieszkania od Mas-Budu, Osiedle nad Doliną, może ktoś z Was też planuje tam zakup? Może polecacie inne inwestycje warte uwagi w Olsztynie? np. Arbet i Osiedle Bartąg?
Obserwuj wątek
    • anka85.k Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. 26.07.17, 13:16
      Polecam Arbet. Mieszkam na jednym z wybudowanych przez nich osiedli i jestem bardzo zadowolony.
    • hejtojapozdro Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. 28.09.18, 07:27
      Myśleliśmy o ich osiedlu bardzo powaznie, mieli dużo plusów, ale do tęczowego lasu przekonała nas ostecznie bardziej odpowiadająca nam lokalizacja. Tez polecam.
      • Gość: amelie24 Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. IP: *.30.5.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.19, 22:25
        I co? Zamieszkaliście tam? Warto?
        • aniabolba Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. 10.05.19, 15:08
          Nie wiem jak przedmówca, ale nam się udało tu zamieszkać i bardzo polecamy. Z dala od zgiełku a jednocześnie wysoki komfort mieszkania.
    • margosum Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. 30.05.19, 15:12
      Pozwolę sobie odświeżyć wątek. Jak obecnie wygląda sytuacja na rynku deweloperskim w Olsztynie i okolicy? Byliśmy na spotkaniu w biurze sprzedaży Tęczowego Lasu. W biurze, wiadomo, wszystko naj. W sieci jak zawsze trochę opinii za, trochę przeciw. Zna ktoś to osiedle? Wiem, że to kolejny etap ich inwestycji? Jak z jakością wykonania i z dotrzymywaniem terminów?
      • marcellozak Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. 03.06.19, 15:15
        Hej! Od przeprowadzki na osiedle Tęczowy Las minęło już sporo czasu, ale wciąż nie zmieniłem zdania i wciąż mi się tu podoba. Współczuję znajomym mieszkającym w ścisłym centrum Olsztyna, bo cenię sobie spokój i ciszę. Dobre ceny, ładne, spokojne osiedle.
        • poldolot Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. 03.06.19, 15:29
          To i ja się wtrącę. Też się zastanawiamy nad kupnem mieszkania w tej inwestycji. Jak z dojazdem komunikacją miejską do Olsztyna?
          • marcellozak Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. 03.06.19, 15:57
            Z 5 minut od osiedla są tramwaje i autobusy, więc jest w czym wybierać, chociaż najlepiej samemu rozejrzeć się na miejscu :)
    • klarakus1986 Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. 22.06.19, 13:15
      Kupiłam mieszkanie w Tęczowym Lesie kilka lat temu. Świetna alternatywa do życia w mieście. Lata studenckie mam dawno za sobą, więc liczą się obecnie dla mnie inne rzeczy ;) Spokój, cisza, rano śpiew ptaków, wieczorem grające świerszcze. Jak lubisz takie klimaty to polecam.
    • margosum Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. 23.06.19, 21:10
      Tęczowy Las ma to do siebie, że bez problemu znajdziesz tutaj mieszkanie o metrażu powyżej 90 metrów. Nie każdy chce mieszkać w domu, a znalezienie mieszkania o metrażu wyższym niż 75 metrów to nie lada wyczyn.
    • paulawolny Re: Deweloperzy Olsztyn Mas-Bud, Arbet i in. 26.06.19, 15:42
      Jestem na świeżo po wizycie w ich biurze. Z tym rozplanowaniem to mają niezły rozstrzał ;) Wszystkie mieszkania powyżej 100 metrów mają 5 pokoi, aaale mają też mieszkania trzypokojowe o metrażu 95 m2 . Musisz sam zdecydować na czym Ci zależy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka