Dodaj do ulubionych

Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji

24.02.14, 22:06
Czy to normalne że po zażyciu para-farm po pierwszej dawce zacząłem się strasznie źle czuć ? Mdłości, ból brzucha, przelewanie, ból głowy, brak apetytu, rozbicie (jak przy grypie). W nocy, po drugiej dawce myślałem że będę chodził po ścianach tak mnie bolała głowa.
Drugiego dnia było już ok, ale wstałem z podpuchniętymi, czerwonymi i swędzącymi oczami. W ciągu dnia było lepiej z oczami, ale następnego dnia (czyli dzisiaj) znowu to samo. Worki pod oczami utrzymują się nadal. Mam też wrażenie że rzadziej oddaję mocz. Jestem alergikiem i zastanawiam się czy te oczy to alergia, zwykle jednak dostaję swędzenia oczu i kataru, a teraz nawet razu nie kichnąłem... dziwne dla mnie trochę. kiepską porę wybrałem na odrobaczanie. Zacząłem brać jako pierwszy z rodziny (jako królik doświadczalny), bo podejrzewamy ze dzieci mają robaki (objawy na to wskazują, w kale nic nie wychodzi)
Zastanawiam się czy nie przerwać tej kuracji sad
Poradźcie coś proszę.
Obserwuj wątek
    • bzyk-is-me Re: Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji 25.02.14, 17:47
      To chyba znaczy ,ze lek jakos dziala.Wytrzymaj jakos te 7 dni.
      • marcin9098 Re: Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji 25.02.14, 20:14
        sam nie wiem.... rano dzisiaj mialem spuchniete oczy i ręce, czasami mialem takie uczucie mrowienia w dłoniach. moze to jakas alergia na składnik. chociaz chyba jakas wysypka by sie pojawila
    • gosiacz-ek1981 Re: Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji 25.02.14, 22:17
      Witam, to co przechodzisz to objaw oczyszczania organizmu, to normalne ze jak wyrzuca to..boli inaczej nie da rady, a jak przechodzisz to pierwszy raz to....
      • bzyk-is-me Re: Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji 28.02.14, 21:59
        Tak jak napisala kolezanka wyzej..A jak ja wygladam po antykontaminie ..lepiej nie opisywac.Na pewno gorzej niz Ty.
    • gosiacz-ek1981 Re: Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji 25.03.14, 20:54
      I jak kuracja???
      • marcin9098 Re: Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji 25.03.14, 22:22
        po 3 dniach odstawiłem kurację, bo wszystko po kolei mi siadało (mdłości, bolała wątroba, zastoje moczu, ból oczu, totalne zmęczenie....). Do dzisiaj nie doszedłem do siebie, chociaż jest już lepiej. Okulistka kazał mi odstawić, bo nie wiadomo co to w ogóle jest i czy przeszło jakiekolwiek badania. Czuje się jakbym poważnie się czymś zatruł a trucizna nie została jeszcze wydalona z organizmu. Cały czas mam problem z oczami, czasami drętwieją mi ręce, budzę się ze spuchniętymi rękami. Wszystkie badania (krew, mocz, usg) w normie. Podejrzewam że to może być candida, trucie jej tujonem (parafarm) może i jest skuteczne, ale organizm trzeba odpowiednio przygotować do porządków i wiedzieć jak się szybko pozbywać toksyn (suplementy, dieta, duuuuużo wody, itp.). Do para farmu nie ma żadnej ulotki, niczego co by opisywało jakieś skutki uboczne. To jest para lek, wiec nie obowiązują ich jakiekolwiek badania. Napisałem do producenta czy spotkał się z takimi objawami, ale nie odpisali. Zadzwoniła do mnie jakaś pani od nich (doradca medyczny), która powiedziała że to się zdarza i trzeba dużo pić i kontynuować kurację. Ale nie chciała tego napisać, powiedziała że tylko telefonicznie rozmawiają. wg mnie boją się, żeby ktoś im sprawy nie wytoczył, ba jak napiszą coś mailem to już jest dowód. Jakbym się wykończył po tym para leku, to ich mailowe zalecenie "brać dalej" pogrążyłoby ich w sądzie. A tak przez telefon można powiedzieć co się chce, nie ich zdrowie, niech pacjent bierze dalej może przeżyje .....

Ogólnie nie polecam wszelkich kuracji ziołami na własną rękę, nie są one takie obojętne jak by się mogło wydawać. Może jestem wyjątkiem, pare osób pisało na forach że im nic nie było po tym leku i czuły się lepiej.
        Napisałem też do dr. Ozimka (taki znany doktor od robali smile ) w sprawie para farmu i dostałem taki artykuł do przeczytania od niego:

www.facebook.com/photo.php?fbid=366874663393334&set=a.352195241527943.83880.351287104952090&type=1&theater
        • jan440 Re: Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji 26.03.14, 19:36
          A co innego miał napisać dr Ozimek na temat ziół. Przecież nie ma o tym temacie zielonego pojęcia.

Wklejam" ...nie są wystarczająco silne, aby w pełni wytępić pasożyty w organizmie człowieka. Owszem może nastąpić poprawa. Zmniejsza się populacja pasożytów, ich chęć do posiadania potomstwa i generalnie "życiowa ekspresja", ale pełne wyleczenie następuje rzadko. Po zaprzestaniu przyjmowania preparatów, większość objawów zwykle wcześniej czy później powraca. I nie jest to kwestia ponownego zakażenia."

W miejsce kropek proszę wstawić leki syntetyczne a nie zioła.

Ludzie przez tysiące lat skutecznie się pozbywali pasożytów przy pomocy ziół a tu nagle pasożytowy guru pisze, że tylko chemia jest skuteczna. Od ilu lat ? -40 czy 50 ?

Przecież gdyby tak było to to forum by nie istniało. Całe forum jest dowodem słabej skuteczności chemii a Pan dr twierdzi inaczej.

Pisze, że zioła mogą być toksyczne - a jakie mają być, przecież muszą zabić żywe, czasem całkiem spore organizmy.

To co, ta cała jego chemia nie jest toksyczna i całkowicie obojętna dla człowieka?

Przecież te larwy przedostające się poza układ pokarmowy robią tak głównie po zażyciu chemii czy też niezależnie od tego.
    • magdeva Re: Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji 18.05.14, 20:06
      Polecam lekturę książek Nadieżdy Siemionowej. Przy ostrym procesie oczyszczania konieczne jest picie dużej ilości wody i robienie regularnie lewatyw. W przeciwnym razie istnieje niebezpieczeństwo zatrucia się toksynami - które są następstwem uśmiercenia dużej ilości pasożyów. Lewatywy są metodą na usunięcie tych resztek z organizmu. Parę lat temu zatrułam się mieszanką odrobaczają , której głównym składnikiem był wrotycz, więc dogłebnie przestiudowałam temat bhp odrobaczaniasmile
    • amelia-0 Re: Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji 07.03.17, 22:48
      Mam podobne objawy po zażyciu para-farm, mdłości, odbijanie, zgagę, brak apetytu, przelewanie w brzuchu, ale myślę że to zatrucie toksynami i jutro zażyję witaminę C. Zobaczymy...
    • amelia-0 Re: Para-farm - źle się czuję w trakcie kuracji 07.03.17, 23:05
      Mam podobne objawy po drugim dniu stosowania, mam zgagę, a nigdy nie miałam, odbijanie, mdłości, nie mam apetytu, a jak coś zjem mam wrażenie, że żołądek nie trawi jak powinien. Myślę, że to zatrucie toksynami, mam nadzieje że to nic poważnego, spróbuje wytrwać do końca kuracji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka