jolajola1 Re: Test 17.04.04, 23:24 wiosenne skrzydła kwitnienie i *&$(@#& traw wypalanie Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Test 17.04.04, 23:25 wiosenne skrzydła kwitnienie i *&$(@#& wiosenne traw wypalanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niktważny Re: Test IP: *.hol.gr 18.04.04, 14:37 <a href="www.nic.pl">Nic</a> Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 06.05.04, 09:07 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Nie kuś > > A co, może nie warto? > Skąd JA mam to wiedzieć? )) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 07.05.04, 07:46 No niby słusznie - skoro nie chcesz przyjechać, to skąd możesz wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 07.05.04, 11:08 To takie niebezpieczne miasto i niebezpieczni ludzie, zrozum ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 07.05.04, 11:35 Być może... Ale myślisz, że kiedy przyjeżdżałem do Ciebie, to robiłem się bardziej bezpieczny? )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 07.05.04, 11:55 ooo, to na pewno tylko osłona dymna... albo się mnie boisz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 07.05.04, 12:58 gawronka napisała: > albo się mnie boisz ;P Niewykluczone, niewykluczone... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 07.05.04, 13:36 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > albo się mnie boisz ;P > > Niewykluczone, niewykluczone... > zaprawdę nie wiem czemu, ale dobrze, że to działa )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 10.05.04, 20:15 sqh napisał: > Zadziobiesz jeszcze, albo co... > > na pewno nie. chyba, że mi zdejmiesz tę cholerną niebieską wstążeczkę!!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 11.05.04, 08:24 O jejku, to Ty masz ją cały czas zawiązaną na dziobie? Powiedz, kto Ci to zrobił, a pomszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 11.05.04, 14:12 sqh napisał: > O jejku, to Ty masz ją cały czas zawiązaną na dziobie? Powiedz, kto Ci to > zrobił, a pomszczę! > > Zbiorowo. To zrobili. To dlatego taka grzeczna jestem. To bardzo nudno być grzeczną. Rozwiążesz? Ten problem. ) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 12.05.04, 14:04 To ja rozcinam. Mieczem. Jak niegdyś Aleksander. CIACH! Ale wstążeczkę chcę na pamiątkę. Mogę? Mogęmogę? Mogęmogęmogęmogę? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 12.05.04, 14:09 sqh napisał: > To ja rozcinam. Mieczem. Jak niegdyś Aleksander. > > CIACH! Ekspert z ciebie, jak widzę. > > Ale wstążeczkę chcę na pamiątkę. Mogę? Mogęmogę? Mogęmogęmogęmogę? > A co ja z tego będę miała? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 12.05.04, 14:29 A sama możliwość kłapania dziobem na lewo i prawo - to mało? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 12.05.04, 14:48 sqh napisał: > A sama możliwość kłapania dziobem na lewo i prawo - to mało? > > Duuużo, duuużo... Ale taka wstążka to nie byle co! O! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 13.05.04, 09:13 Odstąpię Ci połowę. Może być? Bo resztę chciałbym zawiązać sobie jako nałęczkę na naramienniku zbroi, jak Zbyszko z B. P.S. Myślisz, że ONI nas czytają? )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 13.05.04, 09:39 sqh napisał: > Odstąpię Ci połowę. Może być? Bo resztę chciałbym zawiązać sobie jako nałęczkę > na naramienniku zbroi, jak Zbyszko z B. Albo jak Grigorij Saakaszwili. On też polował na wstążeczki i to w ilościach hurtowych. > > P.S. Myślisz, że ONI nas czytają? )) Nie znasz dnia ani godziny... Ale podejrzewam, że prawie na pewno tak )) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 13.05.04, 15:03 gawronka napisała: > Ale podejrzewam, że prawie na pewno tak Mów do mnie jeszcze... Ludzie nas nie słyszą... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 13.05.04, 18:01 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Ale podejrzewam, że prawie na pewno tak > > Mów do mnie jeszcze... Ludzie nas nie słyszą... > A jeżeli tak? Rozgołębią mi się zorze, Ogniem cały świat zagorze Jak czerwony mak, Bo jeżeli tak, No to... - Boże!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 14.05.04, 08:32 gawronka napisała: > A jeżeli tak? > Rozgołębią mi się zorze, > Ogniem cały świat zagorze > Jak czerwony mak, > Bo jeżeli tak, > No to... - Boże!!! Jesteś tak daleko, ale bzy kwitną akurat... Nie muszę rozcierać Twoich perfum na dłoni... Przyjedziesz - będziemy sami... A jeżeli nie... No, to trudno... )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 14.05.04, 12:20 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > A jeżeli tak? > > Rozgołębią mi się zorze, > > Ogniem cały świat zagorze > > Jak czerwony mak, > > Bo jeżeli tak, > > No to... - Boże!!! > > Jesteś tak daleko, ale bzy kwitną akurat... Nie muszę rozcierać Twoich perfum > na dłoni... > > Przyjedziesz - będziemy sami... > > A jeżeli nie... No, to trudno... > )) > To za mało, za mało, za malo twoje slowa tłumanią i kamią!! ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 14.05.04, 12:40 gawronka napisała: > To za mało, za mało, za malo > twoje slowa tłumanią i kamią!! A jeśli... ...niebo złote Ci otworzę? ...ziemię twardą Ci przemienię w mleczów miękkich płynny lot? ...wyprowadzę z rzeczy cienie? ...powietrza drżące strugi zmienię Ci w aleje długie? ... ... ... Zresztą łatwo Ci mówić, Gawronko, gdy masz już i skrzydła u ramion, i piersi żywe... )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 14.05.04, 12:54 A my nie wiemy; a my płaczemy, jak woda morska. Pod sztuczną palmą listy piszemy na brudnych dworcach. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 14.05.04, 13:49 O właśnie - i oto wracamy do punktu wyjścia. Sam Zielony Konstanty zachęcał inteligencję do przemieszczania się z miasta do miasta. Na przykład z Poznania do Pruszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 14.05.04, 14:32 sqh napisał: > O właśnie - i oto wracamy do punktu wyjścia. Sam Zielony Konstanty zachęcał > inteligencję do przemieszczania się z miasta do miasta. > > Na przykład z Poznania do Pruszkowa. > > i wicewersa. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 14.05.04, 14:49 Ja bywam w Poznaniu średnio 2,33(3) raza w roku. Teraz czas na ciebie. I perpetuum mobile. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 14.05.04, 14:51 sqh napisał: > Ja bywam w Poznaniu średnio 2,33(3) raza w roku. Teraz czas na ciebie. A co ja bym tam robiła?... > > I perpetuum mobile. I secula seculoris. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 14.05.04, 15:02 Patrz 7 postów wyżej Poza tym, Warszawa blisko, a tam - moc rozrywek i kluby snukierowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 14.05.04, 15:11 sqh napisał: > Patrz 7 postów wyżej No sorry, ale rozcieranie bzów to niekoniecznie musi być moja ulubiona rozrywka, nawet jeśli twoja tak! > > Poza tym, Warszawa blisko, a tam - moc rozrywek i kluby snukierowe. To mów od razu, że Wawa, a nie Pruszków! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 14.05.04, 15:15 gawronka napisała: > No sorry, ale rozcieranie bzów to niekoniecznie musi być moja ulubiona > rozrywka, nawet jeśli twoja tak! Szanowna Koleżanka wybiera linijki tekstu tendencyjnie > To mów od razu, że Wawa, a nie Pruszków! Jedno blisko drugiego. Kiedyś Pruszków z pewnością wchłonie Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 14.05.04, 15:18 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > No sorry, ale rozcieranie bzów to niekoniecznie musi być moja ulubiona > > rozrywka, nawet jeśli twoja tak! > > Szanowna Koleżanka wybiera linijki tekstu tendencyjnie Przepraszam bardzo, ale tam nic innego nie było, chyba że pan szanowny zalicza "bycie samym" do rozrywek. )))) > > > To mów od razu, że Wawa, a nie Pruszków! > > Jedno blisko drugiego. Kiedyś Pruszków z pewnością wchłonie Warszawę. > Tak, mafia to ma do siebie, że jest ekspansywna... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 17.05.04, 08:02 gawronka napisała: > chyba że pan szanowny zalicza "bycie samym" do rozrywek. "Sami" nie znaczy przecież "osobno"... > Tak, mafia to ma do siebie, że jest ekspansywna... Najpierw Warszawa, potem Poznań... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 17.05.04, 09:54 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > chyba że pan szanowny zalicza "bycie samym" do rozrywek. > > "Sami" nie znaczy przecież "osobno"... Ale, "Szukam Cię - a gdy Cię widzę, udaję, że Cię nie widzę." No i masz. > > > > Tak, mafia to ma do siebie, że jest ekspansywna... > > Najpierw Warszawa, potem Poznań... > Yyyych, mówisz, że kiedyś będziemy mieszkać w jednym gigantycznym mieście??? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 17.05.04, 11:36 gawronka napisała: > "Szukam Cię - a gdy Cię widzę, > udaję, że Cię nie widzę." > No i masz. OK, rozumiem, że robimy sobie krótką przerwę na Tetmajera Zginę przez Ciebie - nim zginę, krzyknę, że ginę przypadkiem... > Yyyych, mówisz, że kiedyś będziemy mieszkać w jednym gigantycznym mieście??? Ehe. I liczę, że dzięki temu metro nam kiedyś poprowadzą )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 17.05.04, 11:40 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > "Szukam Cię - a gdy Cię widzę, > > udaję, że Cię nie widzę." > > No i masz. > > OK, rozumiem, że robimy sobie krótką przerwę na Tetmajera > > Zginę przez Ciebie - nim zginę, > krzyknę, że ginę przypadkiem... Lata tęskniłam za taką rozmową i latam czekał, aż się znów powtórzy... Bo muszę iść już (( > > > Yyyych, mówisz, że kiedyś będziemy mieszkać w jednym gigantycznym mieście? > ?? > > Ehe. I liczę, że dzięki temu metro nam kiedyś poprowadzą )) > Pieszo nie łaska? Przecież mamy wprawę )) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 18.05.04, 08:52 gawronka napisała: > Bo muszę iść już (( Znalazłem Ciebie pośród kobiet roju, I czekam Ciebie o każdej godzinie. *** > Pieszo nie łaska? > Przecież mamy wprawę )) OK, to ja pakuję plecak i do zobaczenia w Qtnie za 2 miesiące o 13:45. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 18.05.04, 09:46 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Bo muszę iść już (( > > Znalazłem Ciebie pośród kobiet roju, > I czekam Ciebie o każdej godzinie. Nieprawda, bo tylko do 15.30. Akurat wtedy, jak ja uzyskuję nieograniczony dostęp do kompa... > > *** > > > Pieszo nie łaska? > > Przecież mamy wprawę )) > > OK, to ja pakuję plecak i do zobaczenia w Qtnie za 2 miesiące o 13:45. Ach za dwa miesiące. A ja była m w Qtnie dziś o 4 rano i czekałam jak głupia na rynku. Więcej się nie dam nabrać... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 18.05.04, 11:40 gawronka napisała: > Nieprawda, bo tylko do 15.30. Akurat wtedy, jak ja uzyskuję nieograniczony > dostęp do kompa... To, że kończę posiadówę w przymusowej kafejce internetowej, zwanej także "pracą", nie oznacza, że przestaję na Ciebie czekać. Wręcz przeciwnie - właśnie zaczynam czekanie na Ciebie do 7:30 dnia następnego > Ach za dwa miesiące. A ja była m w Qtnie dziś o 4 rano i czekałam jak głupia > na rynku. Więcej się nie dam nabrać... Aj, no to trzeba było się wpierw zaanonsować; ja nie mówiłem, że to już dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 18.05.04, 11:44 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Nieprawda, bo tylko do 15.30. Akurat wtedy, jak ja uzyskuję nieograniczony > > > dostęp do kompa... > > To, że kończę posiadówę w przymusowej kafejce internetowej, zwanej > także "pracą", nie oznacza, że przestaję na Ciebie czekać. Wręcz przeciwnie - > właśnie zaczynam czekanie na Ciebie do 7:30 dnia następnego Aha. Się zgrabnie wyślizgnąłeś. jak winniczek ))) Nawiasem mówiąc, gdzie żeś się szlajał aż do teraz??? Cały czas byłam przy kompie i czekałam, i czekałam, a teraz to już niedługo właśnie będę kończyć. > > > Ach za dwa miesiące. A ja była m w Qtnie dziś o 4 rano i czekałam jak głup > ia > > na rynku. Więcej się nie dam nabrać... > > Aj, no to trzeba było się wpierw zaanonsować; ja nie mówiłem, że to już dziś... > > > No widziesz, a ja leciałam jak jakaś głupia. Na przyszłość będę mądrzejsza ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 18.05.04, 12:23 gawronka napisała: > Nawiasem mówiąc, gdzie żeś się szlajał aż do teraz??? Cały czas byłam przy > kompie i czekałam, i czekałam, a teraz to już niedługo właśnie będę kończyć. Wybacz, musiałem trochę naprawdę popracować - trzy telefony, jedno pismo, kilka skanów i wydruków... > No widziesz, a ja leciałam jak jakaś głupia. Na przyszłość będę > mądrzejsza )) Tobie łatwiej, masz wszak skrzydła... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 18.05.04, 17:56 sqh napisał: > Wybacz, musiałem trochę naprawdę popracować - trzy telefony, jedno pismo, kilka > > skanów i wydruków... Aha, znaczy się, najpierw obowiązek, a potem (niewątpliwa przecież) przyjemność. Pochwalam, pochwalam, podziwiam i zazdroszczę (silnej woli ) > > > No widziesz, a ja leciałam jak jakaś głupia. Na przyszłość będę > > mądrzejsza )) > > Tobie łatwiej, masz wszak skrzydła... A co ma mądrość do skrzydeł? Świadomość kulturowa podpowiada mi wręcz odwrotną zależność... (Gdyby głupota mogła unosić itd... ) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 19.05.04, 08:52 gawronka napisała: > Aha, znaczy się, najpierw obowiązek, a potem (niewątpliwa przecież) > przyjemność. Pochwalam, pochwalam, podziwiam i zazdroszczę (silnej woli ) W końcu nie wypada brać wypłaty za nic )) A perspektywa zbliżajacej się przyjemności (niewątpliwej) tylko mobilizuje do działania. > A co ma mądrość do skrzydeł? Świadomość kulturowa podpowiada mi wręcz > odwrotną zależność... Chyba faktycznie masz rację... Mądrość nie idzie w parze ze skrzydłami, ale za to młodość - owszem (jak twierdził Adam M). Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 19.05.04, 12:31 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Aha, znaczy się, najpierw obowiązek, a potem (niewątpliwa przecież) > > przyjemność. Pochwalam, pochwalam, podziwiam i zazdroszczę (silnej woli > ) > > W końcu nie wypada brać wypłaty za nic )) A perspektywa zbliżajacej się > przyjemności (niewątpliwej) tylko mobilizuje do działania. Aha. Mnie mobilizuje do częstszego przesiadywania w czytelni ;o) > > > A co ma mądrość do skrzydeł? Świadomość kulturowa podpowiada mi wręcz > > odwrotną zależność... > > Chyba faktycznie masz rację... Mądrość nie idzie w parze ze skrzydłami, ale za > to młodość - owszem (jak twierdził Adam M). No to ty chyba też jeszcze podpadasz? Zatem masz skrzydła (lub ich resztki) i poprzedni argument na temat twojej niebytności w Q jest bez pokrycia!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 19.05.04, 14:20 gawronka napisała: > No to ty chyba też jeszcze podpadasz? Zatem masz skrzydła (lub ich resztki) Ja właśnie już łysieję powoli... Niebawem zostaną mi jeno bezpióre kikuty w okolicach łopatek (( A to, co jeszcze mam - muszę oszczędzać... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 19.05.04, 15:07 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > No to ty chyba też jeszcze podpadasz? Zatem masz skrzydła (lub ich resztki > ) > > Ja właśnie już łysieję powoli... Niebawem zostaną mi jeno bezpióre kikuty w > okolicach łopatek (( A to, co jeszcze mam - muszę oszczędzać... Eeeetam Ja wychodzę z założenia carpe diem! Naprawdę myślisz, że też wyłysieję? :-\ Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 19.05.04, 15:20 gawronka napisała: > Naprawdę myślisz, że też wyłysieję? :-\ Może nie... A na pewno nie tak szybko. U mnie po prostu działa zasada, mówiąca, że organ nie używany zanika. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 19.05.04, 19:08 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Naprawdę myślisz, że też wyłysieję? :-\ > > Może nie... A na pewno nie tak szybko. jakaś pociecha to zawsze jest... U mnie po prostu działa zasada, mówiąca, > > że organ nie używany zanika. > Ale się teraz krygujesz. Jak panienka. Naprawdę nie używasz głowy? Nie wygłupiaj się, bo jeszcze uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 20.05.04, 09:32 gawronka napisała: > jakaś pociecha to zawsze jest... Zawsze se można te, jak im tam, silikony wszczepić od tyłu. Albo inne implanty. Albo od biedy przykleić pierze z poduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 20.05.04, 09:38 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > jakaś pociecha to zawsze jest... > > Zawsze se można te, jak im tam, silikony wszczepić od tyłu. Albo inne implanty. > > Albo od biedy przykleić pierze z poduszki. > > He, już widzę ciebie oczami wyobraźni )))) Test: ╔╤═════════╤═╤══════════╤╗ ║┘.................................................................-└║ ║...........☺.........................................................║ ║......................................................☺..............║ ║...........☺................☺.....☺..... ☺☺.....☻.....║ ║......................................................☺..............║ ║...........☺.........................................................║ ║┐.................................................................-┌║ ╚╧═════════╧═╧══════════╧╝ ══════════════════▪▪▪▪▪▪▪▪ Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 20.05.04, 11:07 gawronka napisała: > He, już widzę ciebie oczami wyobraźni )))) A nie stęskniłaś się już za ujrzeniem mnie w realu? W całej okazałości? To znaczy, oczywiście - z rozwiniętymi skrzydłami? > Test: Bajeranckie, ale chyba kropeczek za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 20.05.04, 12:09 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > He, już widzę ciebie oczami wyobraźni )))) > > A nie stęskniłaś się już za ujrzeniem mnie w realu? W całej okazałości? To > znaczy, oczywiście - z rozwiniętymi skrzydłami? > Jasne, płaczę po nocach. Czemu tak mrugasz, wpadło ci coś? > > > Test: > > Bajeranckie, ale chyba kropeczek za mało. Bo to jest ujęcie SYMBOLICZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 20.05.04, 13:22 gawronka napisała: > Jasne, płaczę po nocach. Wiem - patrząc w okno. A za oknem, kolejno od lewej: Ratusz, Fara i Katedra... > Czemu tak mrugasz, wpadło ci coś? Ktoś, mianowicie, Ktoś... > Bo to jest ujęcie SYMBOLICZNE. Aha. Ale przyznam, ze nieco razi moje wrodzone poczucie estetyki Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 20.05.04, 17:43 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Jasne, płaczę po nocach. > > Wiem - patrząc w okno. A za oknem, kolejno od lewej: Ratusz, Fara i Katedra... Ojej nie mów, bo się znowu rozbeczę i tusz mi się rozmaaaaażeeeee... > > > Czemu tak mrugasz, wpadło ci coś? > > Ktoś, mianowicie, Ktoś... Muszka?... Wyjąć? > > > Bo to jest ujęcie SYMBOLICZNE. > > Aha. Ale przyznam, ze nieco razi moje wrodzone poczucie estetyki > Moje też. Ale inaczej się nie da, słowo. Jeśli w jednym rzędzie jest więcej niż jedna kulka, wszystko się wykrzywia. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 21.05.04, 08:08 gawronka napisała: > sqh napisał: > Ojej nie mów, bo się znowu rozbeczę i tusz mi się rozmaaaaażeeeee... Ale ten wokół ócz Twych błękitów, czy ten na kartce? > Muszka?... E-e, coś z kręgowców raczej )) > Moje też. Ale inaczej się nie da, słowo. Jeśli w jednym rzędzie jest więcej >niż jedna kulka, wszystko się wykrzywia. A nie można by skrócić pierwszego i ostatniego wiersza? Wiem, że stół będzie mniej prostokątny, ale wówczas chyba ścianka górna i dolna nie będzie wychodziła poza boczną prawą. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 21.05.04, 09:24 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > sqh napisał: > > > Ojej nie mów, bo się znowu rozbeczę i tusz mi się rozmaaaaażeeeee... > > Ale ten wokół ócz Twych błękitów, czy ten na kartce? Oba. Oba. > > > Muszka?... > > E-e, coś z kręgowców raczej )) To niech już wypadnie, bo jak ktoś na mnie za długo patrzy to się tak niefotogenicznie rumienię! > > > Moje też. Ale inaczej się nie da, słowo. Jeśli w jednym rzędzie jest więce > j > >niż jedna kulka, wszystko się wykrzywia. > > A nie można by skrócić pierwszego i ostatniego wiersza? Wiem, że stół będzie > mniej prostokątny, ale wówczas chyba ścianka górna i dolna nie będzie > wychodziła poza boczną prawą. A jaką masz przeglądarkę? Bo u mnie jest równo, a niektórym się haczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Test 21.05.04, 10:35 gawronka napisała: > To niech już wypadnie, bo jak ktoś na mnie za długo patrzy to się tak > niefotogenicznie rumienię! Ale ja wcale nie zamierzam trzaskać fotek. No dobra, zamykam oczy i nie patrzę > A jaką masz przeglądarkę? Bo u mnie jest równo, a niektórym się haczy. IE 6.0. Aha - to znaczy, że innym się nie haczy? Niesprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 21.05.04, 15:25 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > To niech już wypadnie, bo jak ktoś na mnie za długo patrzy to się tak > > niefotogenicznie rumienię! > > Ale ja wcale nie zamierzam trzaskać fotek. No dobra, zamykam oczy i nie > patrzę Tylko nie zasnij )) > > > A jaką masz przeglądarkę? Bo u mnie jest równo, a niektórym się haczy. > > IE 6.0. Aha - to znaczy, że innym się nie haczy? Niesprawiedliwe > Nie, to to nie to. ja też mam. IE6. W takim razie na pewno chodzi o rozdzielczość monitora czy coś pokrewnego. Nie możesz spróbowac zerknąć z innego kompa? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 23.05.04, 11:35 A jednak zasnął... We śnie w lasach są jasne polany spokój złoty i niesłychany, pocałunki zielone jak paproć. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Zjawisko w papilotach budzi Tadeusza 24.05.04, 08:57 Spójrzałem w okno - dziwy! w promieni przezroczu, W owym sercu, błyszczało dwoje jasnych oczu, Szeroko otworzonych, jak zwykle wejrzenie, Kiedy z jasności dziennej przedziera się w cienie; Ujrzałem małą rączkę, niby wachlarz z boku Nadstawioną ku słońcu dla ochrony wzroku, Palce drobne, zwrócone na światło różowe, Czerwieniły się na wskroś jakby rubinowe; Usta-m widział ciekawe, roztulone nieco, I ząbki, co jak perły śród koralów świecą, I lica, choć od słońca zasłaniane dłonią Różową, same całe jak róże się płonią. ... To Ty, Gawronko? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Ranny ptaszek 24.05.04, 09:50 Ranny ptak Jakiś ptaszek o świcie oszalał, zwariował, to się porwie z gałęzi, to o ziemię ciśnie, przelatuje z jabłoni na kwitnącą wiśnię, jak mała błyskawica siwa i różowa. Krzycząc, że słońce wschodzi, leci ku kasztanom i terczy słowo ,,słońce", gwiżdże słowo "wschodzi", kołysze się w gałęziach jak w zielonej łodzi i kłuje ranną ciszę, deszczem haftowaną. Wpatrzony w morelowy wśród obłoków pożar, spada prosto z kasztanu w krzak pod moje okno i krzyczy wielkim głosem, z radością okropną, że słońce znowu wschodzi! Że go nikt nie pożarł! ================== To ja... dzień dobry )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 24.05.04, 17:42 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > dzień dobry )) > > Strzała, Andżela! > Pufff!!! (Ugodziła mie ta strzała. Oby nie Amora ona była...) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 25.05.04, 08:18 gawronka napisała: > (Ugodziła mie ta strzała. Oby nie Amora ona była...) A niby dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 25.05.04, 12:01 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > (Ugodziła mie ta strzała. Oby nie Amora ona była...) > > A niby dlaczego nie? > > Same komplikacje kosmiczne z tego, a po co )) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 25.05.04, 13:09 gawronka napisała: > Same komplikacje kosmiczne z tego, a po co E tam - chyba żyjemy po to, by stawiać czoło wszelakim komplikacjom, nie? I je zwyciężać, oczywiście P.S. Gawronko, ONI nas naprawdę czytają... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 25.05.04, 13:33 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Same komplikacje kosmiczne z tego, a po co > > E tam - chyba żyjemy po to, by stawiać czoło wszelakim komplikacjom, nie? I je > zwyciężać, oczywiście Najpierw trzeba mieć wystarczająco silną motywację... )) > > P.S. Gawronko, ONI nas naprawdę czytają... Zawsze to wiedziałam. W końcu niby gdzie testują sygnaturki? Zwłaszcza taki jeden parchaty kocurek... ) (Ot, i kolejna komplikacja galaktyczna) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 25.05.04, 14:02 gawronka napisała: > Najpierw trzeba mieć wystarczająco silną motywację... > )) To ja Cię niniejszym motywuję > Zwłaszcza taki jeden parchaty kocurek... > ) Chyba kocurka? Ale czemu od razu parchata...? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 25.05.04, 20:28 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Najpierw trzeba mieć wystarczająco silną motywację... > > )) > > To ja Cię niniejszym motywuję Jakoś tak niemrawo, bo nic nie czuję. Znaczy, tego motywowania )) > > > Zwłaszcza taki jeden parchaty kocurek... > > ) > > Chyba kocurka? Ale czemu od razu parchata...? Żeby się zeźliła i przystała kukać zza winkla... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 26.05.04, 08:10 gawronka napisała: > Jakoś tak niemrawo, bo nic nie czuję. Znaczy, tego motywowania > )) Ajajaj... To znaczy, że nie dość Ci, że cytuję Wieszczów? A co mam jeszcze zrobić? Może samemu coś sklecić? Niestety - nie umiem, więc i się nie podejmę > Żeby się zeźliła i przystała kukać zza winkla... Obawiam się, że na otwartym forum to, czego żądasz, jest awykonalne Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 26.05.04, 12:04 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Jakoś tak niemrawo, bo nic nie czuję. Znaczy, tego motywowania > > )) > > Ajajaj... To znaczy, że nie dość Ci, że cytuję Wieszczów? A co mam jeszcze > zrobić? Może samemu coś sklecić? No nie, cytowanie jest w porzo. Tylko że wszyscy tak robią, hmhm... > > Niestety - nie umiem, więc i się nie podejmę No ale nie załamuj się tak od razu. Może coś zaśpiewasz?... ))) > > > Żeby się zeźliła i przystała kukać zza winkla... > > Obawiam się, że na otwartym forum to, czego żądasz, jest awykonalne > To mogłaby przynajmniej udawac, że jej tu nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 26.05.04, 12:15 gawronka napisała: > No nie, cytowanie jest w porzo. Tylko że wszyscy tak robią, hmhm... Ty również, a mi to bynajmniej nie przeszkadza > No ale nie załamuj się tak od razu. Może coś zaśpiewasz?... > ))) Mogę jeszcze na gitarze zagrać. I jeszcze coś narysować. *** > To mogłaby przynajmniej udawac, że jej tu nie ma! CZY KOTKA SŁYSZY? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 26.05.04, 12:19 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > No nie, cytowanie jest w porzo. Tylko że wszyscy tak robią, hmhm... > > Ty również, a mi to bynajmniej nie przeszkadza Aha, czyli rozumiem, że TY już jesteś zmotywowany? )))) > > > No ale nie załamuj się tak od razu. Może coś zaśpiewasz?... > > ))) > > Mogę jeszcze na gitarze zagrać. I jeszcze coś narysować. > > *** To ja bardzo poproszę... > > > To mogłaby przynajmniej udawac, że jej tu nie ma! > > CZY KOTKA SŁYSZY? > > Na pewno. Ona ma uszy jak stąd do... no, wiadomo dokąd. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 26.05.04, 13:13 gawronka napisała: > Aha, czyli rozumiem, że TY już jesteś zmotywowany? )))) Hm... Ekm... No... Tego... [czerwienię się po uszy] > To ja bardzo poproszę... To ja zagram dziś po powrocie do domu, powiedzmy o 20:30. Zadzownię do Ciebie i przystawię słuchawkę do pudła rezonansowego. A co Ci narysować? Może następny EL? > Na pewno. Ona ma uszy jak stąd do... no, wiadomo dokąd. > ...do pewnego miasta na Ż, na przykład )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 26.05.04, 13:26 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Aha, czyli rozumiem, że TY już jesteś zmotywowany? )))) > > Hm... Ekm... No... Tego... [czerwienię się po uszy] [milczę dyplomatycznie i lirycznie patrzę w niebo, ale swoje wiem...] > > > To ja bardzo poproszę... > > To ja zagram dziś po powrocie do domu, powiedzmy o 20:30. Zadzownię do Ciebie i > > przystawię słuchawkę do pudła rezonansowego. He, ale ja nie mam komórki ( > > A co Ci narysować? Może następny EL? Pozostawiam to twojej inwencji... (Mógłbyś spróbować ASCII) > > > Na pewno. Ona ma uszy jak stąd do... no, wiadomo dokąd. > > > > ...do pewnego miasta na Ż, na przykład )) > O, to to. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 26.05.04, 13:48 gawronka napisała: > [milczę dyplomatycznie i lirycznie patrzę w niebo, ale swoje wiem...] Szszszszsz... [spuszczam zasłonę milczenia] Ale to niebo gwiaździste, czy raczej pochmurne...? > He, ale ja nie mam komórki ( He, ja przecież też > Pozostawiam to twojej inwencji... > (Mógłbyś spróbować ASCII) No niby mógłbym, ale cóż z tego, skoro na Forum i tak tego nie widać? *** Dobra, z Kotki już schodzimy, bo mam coś u niej przyobiecane )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 26.05.04, 18:18 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > [milczę dyplomatycznie i lirycznie patrzę w niebo, ale swoje wiem...] > > Szszszszsz... > > [spuszczam zasłonę milczenia] > > Ale to niebo gwiaździste, czy raczej pochmurne...? Nade mną jest zawsze gwiaździste! )) > > > He, ale ja nie mam komórki ( > > He, ja przecież też No to po co obiecujesz, jak wiesz, że nie dotrzymasz? Wskaźnik dystansu zaraz mi się zwiększa w takich przypadkach... > > > Pozostawiam to twojej inwencji... > > (Mógłbyś spróbować ASCII) > > No niby mógłbym, ale cóż z tego, skoro na Forum i tak tego nie widać? Jak się CHCE, to widać > Dobra, z Kotki już schodzimy, bo mam coś u niej przyobiecane )) > Pewnie, doooobra kotka, dooobra. Chińczycy zwłaszcza o tym wiedzą )) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 27.05.04, 09:31 gawronka napisała: > Nade mną jest zawsze gwiaździste! )) A jak tam z prawem moralnym? > No to po co obiecujesz, jak wiesz, że nie dotrzymasz? A normalnych telefonów to już nie ma? > Jak się CHCE, to widać No, powiedzmy > Pewnie, doooobra kotka, dooobra. Chińczycy zwłaszcza o tym wiedzą )) Hmmmmm... Ale ja nie w celach spożywczych... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 27.05.04, 10:18 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Nade mną jest zawsze gwiaździste! )) > > A jak tam z prawem moralnym? Nie widzisz, że prześwieca przeze mnie jak przez kryształ? ))) > > > No to po co obiecujesz, jak wiesz, że nie dotrzymasz? > > A normalnych telefonów to już nie ma? No właśne, wczoraj wieczorem cos zadzwoniło podczas meczu - myślałam, że uduszę. Słuchawkę. Szczęście, że to nie ty byłeś. > > > Jak się CHCE, to widać > > No, powiedzmy A co, nie podoba ci się???? > > > Pewnie, doooobra kotka, dooobra. Chińczycy zwłaszcza o tym wiedzą )) > > Hmmmmm... Ale ja nie w celach spożywczych... > Nie?... ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 27.05.04, 12:43 gawronka napisała: > Nie widzisz, że prześwieca przeze mnie jak przez kryształ? ))) A bo ja wiem... Przez ubranie go nie widać > No właśne, wczoraj wieczorem cos zadzwoniło podczas meczu - myślałam, że > uduszę. Słuchawkę. Szczęście, że to nie ty byłeś. Ja jestem taktowny, ja zadzwoniłbym w przerwie. > A co, nie podoba ci się???? Ależ podoba. Tyle, że się haczy > Nie?... > ))))) Nie. W celach wysokościowo-fotograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 27.05.04, 13:32 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Nie widzisz, że prześwieca przeze mnie jak przez kryształ? ))) > > A bo ja wiem... Przez ubranie go nie widać To wysil wyobraźnię. Ty to byś wszystko jak na talerzu chciał. > > > No właśne, wczoraj wieczorem cos zadzwoniło podczas meczu - myślałam, że > > uduszę. Słuchawkę. Szczęście, że to nie ty byłeś. > > Ja jestem taktowny, ja zadzwoniłbym w przerwie. W przerwie pokazywali powórki. > > > A co, nie podoba ci się???? > > Ależ podoba. Tyle, że się haczy Jak komu... > > > Nie?... > > ))))) > > Nie. W celach wysokościowo-fotograficznych. Aha. To ja kotka też uwiecznię: /\/\ (* *) ►◄ (__)__ Wyszedł?... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 27.05.04, 14:26 gawronka napisała: > To wysil wyobraźnię. Ty to byś wszystko jak na talerzu chciał. Wyobrazić, to sobie już dawno wyobraziłem, a teraz nie miałbym nic przeciwko ewentualnej weryfikacji owych wyobrażeń > W przerwie pokazywali powórki. A nie potwórki czasem? > Jak komu... > Aha. To ja kotka też uwiecznię: > > /\../\ > (* *) > ►◄ > (__)__ Może tak uszy wyjdą lepiej...? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 27.05.04, 14:59 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > To wysil wyobraźnię. Ty to byś wszystko jak na talerzu chciał. > > Wyobrazić, to sobie już dawno wyobraziłem, a teraz nie miałbym nic przeciwko > ewentualnej weryfikacji owych wyobrażeń Oczy przy sobie! > > > W przerwie pokazywali powórki. > > A nie potwórki czasem? Oczywiście, że potfurki. Pomyliło misie. > > > Jak komu... > > > > > Aha. To ja kotka też uwiecznię: > > > > /\../\ > > (* *) > > ►◄ > > (__)__ > > Może tak uszy wyjdą lepiej...? No... 4+. )) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 27.05.04, 15:11 gawronka napisała: > Oczy przy sobie! Ja mam dwa, plus trzecie w rosole. > Pomyliło misie. Uszatki z Puchatkami, jak mniemam? Właśnie, jak tam miód? Jest jeszcze? > No... 4+. Czy mogę podsunąć index...? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 27.05.04, 15:17 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Oczy przy sobie! > > Ja mam dwa, plus trzecie w rosole. I wszystkie patrzą nie tam, gdzie trzeba. > > > Pomyliło misie. > > Uszatki z Puchatkami, jak mniemam? Puchatki z Paddingtonami, actually. > > Właśnie, jak tam miód? Jest jeszcze? Cienko z nim... > > > No... 4+. > > Czy mogę podsunąć index...? Pisze się indeks. Pała z ortografji. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 28.05.04, 08:49 gawronka napisała: > I wszystkie patrzą nie tam, gdzie trzeba. Ale za to mogę śledzić trzy cele naraz > Cienko z nim... To ja już wiem, jaki prezent przywiozę nastepnym razem... > Pisze się indeks. Pała z ortografji. To był index zabytkowy. Kupiłem w antykwariacie. Miał nawet podtytuł: "libroroum prohibitum" - to chyba nazwa uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 28.05.04, 08:57 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > I wszystkie patrzą nie tam, gdzie trzeba. > > Ale za to mogę śledzić trzy cele naraz Ależ po co się rozpraszać aż na trzy cele... > > > Cienko z nim... > > To ja już wiem, jaki prezent przywiozę nastepnym razem... |-------| |mjut?| |____| ))))))) > > > Pisze się indeks. Pała z ortografji. > > To był index zabytkowy. Kupiłem w antykwariacie. Miał nawet > podtytuł: "libroroum prohibitum" - to chyba nazwa uczelni? > A tak, tak, byłam w tej uczelni na wymianie studenckiej ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 28.05.04, 09:09 gawronka napisała: > Ależ po co się rozpraszać aż na trzy cele... Śledzić warto wszystkie naraz, by móc lepiej wybrać ten jeden, jedyny, najbardziej wart uderzenia... > |-------| > |mjut?| > |____| Ehe. Może nawet pitny półtoraczek...? > A tak, tak, byłam w tej uczelni na wymianie studenckiej ;o))) Ano, sama widzisz. Trzeba się uczyć obcych języków. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 28.05.04, 09:13 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Ależ po co się rozpraszać aż na trzy cele... > > Śledzić warto wszystkie naraz, by móc lepiej wybrać ten jeden, jedyny, > najbardziej wart uderzenia... Będziesz bił? (( > > > |-------| > > |mjut?| > > |____| > > Ehe. Może nawet pitny półtoraczek...? .............._ ............./( | ...........(....| .........__\...\..._____ .....(____)....`| ...(____).|.....| ......(____)....| ........(___)__.|____ OK > > > A tak, tak, byłam w tej uczelni na wymianie studenckiej ;o))) > > Ano, sama widzisz. Trzeba się uczyć obcych języków. Wiem wiem. Szczególnie tych najbardziej przydatnych: algonkińskiego, khoin... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 28.05.04, 09:27 gawronka napisała: > Będziesz bił? (( Jak sobie zasłuży... > .............._ > ............./( | > ...........(....| > .........__\...\..._____ > .....(____)....`| > ...(____).|.....| > ......(____)....| > ........(___)__.|____ Mimo dorbnego rozjechania się, domyślam się, o co chodzi > Wiem wiem. Szczególnie tych najbardziej przydatnych: algonkińskiego, > khoin... ))) I łaciny podwórkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 28.05.04, 09:34 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Będziesz bił? (( > > Jak sobie zasłuży... Bo ja to dziobię i to ostro. > > > > .............._ > > ............./( | > > ...........(....| > > .........__\...\..._____ > > .....(____)....`| > > ...(____).|.....| > > ......(____)....| > > ........(___)__.|____ > > Mimo dorbnego rozjechania się, domyślam się, o co chodzi Bo te palce drżą ze wzruszenia! )))) > > > Wiem wiem. Szczególnie tych najbardziej przydatnych: algonkińskiego, > > khoin... ))) > > I łaciny podwórkowej. A, to jest podstawa we współczesnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 28.05.04, 09:54 gawronka napisała: > Bo ja to dziobię i to ostro. Nie ma sprawy, szczypta perwersji nie zaszkodzi... > Bo te palce drżą ze wzruszenia! > )))) Czy aby tylko ze wzruszenia...? > A, to jest podstawa we współczesnym świecie. Zwłaszcza, gdy zajmujemy się pokoleniem PPM Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 28.05.04, 10:35 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Bo ja to dziobię i to ostro. > > Nie ma sprawy, szczypta perwersji nie zaszkodzi... He? Ale ja dziobię tylko, jak jestem zła, co wyklucza wszelką poufałość! > > > Bo te palce drżą ze wzruszenia! > > )))) > > Czy aby tylko ze wzruszenia...? Oczywiście. z wielkiego wzruszenia. > > > A, to jest podstawa we współczesnym świecie. > > Zwłaszcza, gdy zajmujemy się pokoleniem PPM O, to to )) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 28.05.04, 11:46 gawronka napisała: > sqh napisał: > He? Ale ja dziobię tylko, jak jestem zła, co wyklucza wszelką poufałość! To nie poufałość, to tylko taka zabawa dla dużych dzieci > Oczywiście. z wielkiego wzruszenia. Aha. Bo zawsze można się jeszcze chemią wspomóc. Choćby tą zawartą w półtoraku Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 28.05.04, 14:05 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > sqh napisał: > > > He? Ale ja dziobię tylko, jak jestem zła, co wyklucza wszelką poufałość! > > To nie poufałość, to tylko taka zabawa dla dużych dzieci A my mówimy o tym samym? > > > Oczywiście. z wielkiego wzruszenia. > > Aha. Bo zawsze można się jeszcze chemią wspomóc. Choćby tą zawartą w > półtoraku > A nienie, ja preferuję wspomaganie naturalne ) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 28.05.04, 14:20 > A my mówimy o tym samym? Dziękuję, u mnie generalnie pogoda ładna i świeci Słońce, choć wczoraj po południu było gradobicie i trochę zboża wytłukło. > A nienie, ja preferuję wspomaganie naturalne ) Ależ to jest jak najbardziej naturalna chemia: miód --> glukoza --> fermentacja --> etanol (+ dwutlenek węgla) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 28.05.04, 14:26 sqh napisał: > > A my mówimy o tym samym? > > Dziękuję, u mnie generalnie pogoda ładna i świeci Słońce, choć wczoraj po > południu było gradobicie i trochę zboża wytłukło. Aha, u mnie też bardzo ładnie i ciepło, co mnie cieszy, bo nareszcie mozna chodzić w fajnych ciuszkach i w bibliotekach nie trzeba oddawać kurtki do szatni (wiadomo, jakie szatniarki bywajom) > > > A nienie, ja preferuję wspomaganie naturalne ) > > Ależ to jest jak najbardziej naturalna chemia: > miód --> glukoza --> fermentacja --> etanol (+ dwutlenek węgla) > Mmm... Tu zawżdy chłodne wiatry z pola zawiewają, Tu słowicy, tu szpacy wdzięcznie narzekają. Z mego wonnego kwiatu pracowite pszczoły Biorą miód, który potym szlachci pańskie stoły... Zgłodniałam, psiakostka. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 28.05.04, 15:17 gawronka napisała: > (wiadomo, jakie szatniarki bywajom) Ehe - "ZA ODZIEŻ I INNE POZOSTAWIONE PRZEDMIOTY SZATNIA NIE ODPOWIADA" > Zgłodniałam, psiakostka. A miodu, motyla noga, już nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 28.05.04, 17:57 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > (wiadomo, jakie szatniarki bywajom) > > Ehe - "ZA ODZIEŻ I INNE POZOSTAWIONE PRZEDMIOTY SZATNIA NIE ODPOWIADA" Czyżby i na dalekim wschodzie problem ten uciążliwym był? )) > > > Zgłodniałam, psiakostka. > > A miodu, motyla noga, już nie ma... to może pierniczek? na miodzie pieczony... ........, Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 31.05.04, 11:41 gawronka napisała: > Czyżby i na dalekim wschodzie problem ten uciążliwym był? )) Owszem, ale dziwić raczej musi jego występowanie tam, gdzie od zawsze Ordnung muss sein > to może pierniczek? na miodzie pieczony... Łał! Ale nie wiem, czy go zjeść, czy może raczej zasuszyć na pamiątkę? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 31.05.04, 11:50 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Czyżby i na dalekim wschodzie problem ten uciążliwym był? )) > > Owszem, ale dziwić raczej musi jego występowanie tam, gdzie od zawsze Ordnung > muss sein Szatniarki wywodzą się spośród osób wygnanych z Mazowsza za nieporządność i rozlazłość ) > > > to może pierniczek? na miodzie pieczony... > > Łał! Ale nie wiem, czy go zjeść, czy może raczej zasuszyć na pamiątkę? > Jedz na zdrowie, zawsze mogę inny upiec. ps. ZNOWU cię tak długo nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 31.05.04, 12:30 gawronka napisała: > Szatniarki wywodzą się spośród osób wygnanych z Mazowsza za nieporządność i > rozlazłość ) E tam, nie chce mi się wierzyć, że wszystkie jadą akurat szukać szczęścia w Wielkopolsce > Jedz na zdrowie, zawsze mogę inny upiec. Znaczy, powiadasz, że umiesz piec pierniki i inne ciasta...? > ps. ZNOWU cię tak długo nie było! W weekend nie ma mnie z urzędu. A co do dzisiejszego dnia rano - zajrzyj Wiesz_Gdzie. Tam wyjaśniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 31.05.04, 17:00 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Szatniarki wywodzą się spośród osób wygnanych z Mazowsza za nieporządność > i > > rozlazłość ) > > E tam, nie chce mi się wierzyć, że wszystkie jadą akurat szukać szczęścia w > Wielkopolsce Nieee, nie wszystkie. Niektóre uszczęśliwiają swą pracą naszych zachodnich sąsiadów ) > > > Jedz na zdrowie, zawsze mogę inny upiec. > > Znaczy, powiadasz, że umiesz piec pierniki i inne ciasta...? A czy to coś zmienia?... > > > ps. ZNOWU cię tak długo nie było! > > W weekend nie ma mnie z urzędu. A co do dzisiejszego dnia rano - zajrzyj > Wiesz_Gdzie. Tam wyjaśniłem. No znowu mnie poniosło. Więcej nie bede wyskakiwać z takimi wyrzutami... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 01.06.04, 09:26 gawronka napisała: > Nieee, nie wszystkie. Niektóre uszczęśliwiają swą pracą naszych zachodnich > sąsiadów ) Teraz to chyba wszyscy jeżdżą do Londynu... > A czy to coś zmienia?... Ano, mówią, że przez żołądek do serca... )) > No znowu mnie poniosło. Więcej nie bede wyskakiwać z takimi wyrzutami... E tam, wyskakuj z czym chcesz, a ja się będę ćwiczył w błyskotliwych ripostach )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Psy 01.06.04, 10:01 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Nieee, nie wszystkie. Niektóre uszczęśliwiają swą pracą naszych zachodnich > > > sąsiadów ) > > Teraz to chyba wszyscy jeżdżą do Londynu... Sugerujesz, że mamy DBAĆ o nasze szatniarki w trosce, by nie uciekły??? > > > A czy to coś zmienia?... > > Ano, mówią, że przez żołądek do serca... )) A niech gadają. > > > No znowu mnie poniosło. Więcej nie bede wyskakiwać z takimi wyrzutami... > > E tam, wyskakuj z czym chcesz, a ja się będę ćwiczył w błyskotliwych > ripostach )) Ćwiczenia czynią mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Psy 01.06.04, 10:30 gawronka napisała: > Sugerujesz, że mamy DBAĆ o nasze szatniarki w trosce, by nie uciekły??? E, o takie to chyba nie warto. Niech wszystkie wyjadą. Ja też bardzo nie lubię oddawać rzeczy do szatni > A niech gadają. > Mówisz jak Wiśniewski > Ćwiczenia czynią mistrza Się staram Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Nie omieszkam poeksperymentować z ptakiem :-) 01.06.04, 10:32 ....,---,..... .../ '▼' \.... .(./.......\.). ='=’"=’"== ..../__\..... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Nie omieszkam poeksperymentować z ptakiem :-) 01.06.04, 10:34 sqh napisał: ....,---,...... .../ '▼' \...... .(./.......\.).. ='=’"=’"== ..../__\..... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Nie omieszkam poeksperymentować z ptakiem :-) 01.06.04, 10:35 .....,---,..... ..../ '▼' \..... .(./.......\.).. ='=’"=’"== ..../__\..... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Łapy przy sobie, dobrze???? 01.06.04, 11:47 Przestań miętosić moją sygnaturkę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Łapy przy sobie, dobrze???? 01.06.04, 12:26 Ja tylko staram się ją uformować, dla dobra Szanownej Nosicielki Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Łapy przy sobie, dobrze???? 01.06.04, 14:52 sqh napisał: > Ja tylko staram się ją uformować, dla dobra Szanownej Nosicielki > Ja uważam, że już jest uformowana. Chyba, że acan mi jakąś dietę sugeruje. Niedoczekanie! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Łapy przy sobie, dobrze???? 01.06.04, 15:05 Nie, nie, nie, miałem na myśli jeno malutkie przesunięcie fazowe... Ale wiesz co? Skoro stół mi się haczył, to pewno i ptaszyna też! Niemniej jednak, oznacza to, że nie wszyscy widzą ją tak równo, jak Ty. Poza tym zalecane są chyba tylko 4 wiersze sygnaturki, nie więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Łapy przy sobie, dobrze???? 01.06.04, 19:04 sqh napisał: > Nie, nie, nie, miałem na myśli jeno malutkie przesunięcie fazowe... Bo ja się w wolnych chwilach teleportuję... > > Ale wiesz co? Skoro stół mi się haczył, to pewno i ptaszyna też! Niemniej > jednak, oznacza to, że nie wszyscy widzą ją tak równo, jak Ty. A to być może. Te twoja poprawki na moim monitorze wyglądają koszmarnie... > > Poza tym zalecane są chyba tylko 4 wiersze sygnaturki, nie więcej... Widocznie mam chody gdzie trzeba )) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Łapy przy sobie, dobrze???? 02.06.04, 08:49 gawronka napisała: > A to być może. Te twoja poprawki na moim monitorze wyglądają koszmarnie... A więc tu jest pies pogrzebany. Bo z kolei u mnie Twoja sygnaturka jest właśnie nieco rozjechana. No cóż... To ja już nic nie będę poprawiał. > Widocznie mam chody gdzie trzeba )) Nie no, napisać to można sobie pewno i z dziesięć. Ale wtedy forma zaczyna przerastać treść i stąd sugestia do ograniczania się. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: :)) 02.06.04, 12:09 gawronka napisała: > Albo nie. Słusznie, byłem wszak pierwszy. Ja stawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: :)) 02.06.04, 15:30 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Albo nie. > > Słusznie, byłem wszak pierwszy. Ja stawiam > Jutro też? Bo jutro tez mam egzamin.... ) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: :)) 03.06.04, 10:02 gawronka napisała: > Jutro też? Bo jutro tez mam egzamin.... A to my wszystko wypiliśmy na raz? A wiedziałaś przecież, że masz dziś egzamin... Jacyż nieodpowiedzialni ci dzisiejsi studenci!... *** Właśnie trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: :)) 03.06.04, 10:08 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Jutro też? Bo jutro tez mam egzamin.... > > A to my wszystko wypiliśmy na raz? A wiedziałaś przecież, że masz dziś > egzamin... Jacyż nieodpowiedzialni ci dzisiejsi studenci!... Ja nie powiem, kto tu najwięcej pił... > Właśnie trzymam kciuki > Egzamin mam dopiero wieczorem, ale dziekuję za poświęcenie ) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: :)) 03.06.04, 15:04 gawronka napisała: > Ja nie powiem, kto tu najwięcej pił... Korzystaj z życia studenckiego, ile wlezie - to mówi Doświadczenie Życiowe... > Egzamin mam dopiero wieczorem, ale dziekuję za poświęcenie ) Będzie w sam raz na zapas Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: :)) 03.06.04, 20:15 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Ja nie powiem, kto tu najwięcej pił... > > Korzystaj z życia studenckiego, ile wlezie - to mówi Doświadczenie Życiowe... W kwestii doświadczenia życiowego... chodź na zaplecze ) > > > Egzamin mam dopiero wieczorem, ale dziekuję za poświęcenie ) > > Będzie w sam raz na zapas > Zapasy zawsze się przydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: :)) 04.06.04, 08:43 gawronka napisała: > W kwestii doświadczenia życiowego... chodź na > zaplecze Bomba! Ale co, sugerujesz przeniesienie się tam z korespondencją? > Zapasy zawsze się przydadzą Zwłaszcza te w stylu wolnym, bo klasyczne to tylko od pasa w górę )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: :)) 04.06.04, 10:20 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > W kwestii doświadczenia życiowego... chodź na > > zaplecze > > Bomba! Ale co, sugerujesz przeniesienie się tam z korespondencją? Myślałam, że lubisz takie stare, zapuszczone, nieodwiedzane zakamarki... ) > > > Zapasy zawsze się przydadzą > > Zwłaszcza te w stylu wolnym, bo klasyczne to tylko od pasa w górę )) > Ja siem tam nie znam. Wolę takie zapasy jak czekolada, wafelki... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: :)) 04.06.04, 10:25 gawronka napisała: > Myślałam, że lubisz takie stare, zapuszczone, nieodwiedzane zakamarki... ) Owszem. Lubię miejsca ciche i spokojne. Już odwiedziłem > Ja siem tam nie znam. Wolę takie zapasy jak czekolada, wafelki... Czekolada, wafelki. Zanotowałem. Dołączyły do półtoraka. Przyjeżdżam w Twoje strony w połowie lipca (nomen omen), zaproszę do degustacji Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: :)) 04.06.04, 13:21 sqh napisał: > gawronka napisała: > > > Myślałam, że lubisz takie stare, zapuszczone, nieodwiedzane zakamarki... ; > )) > > Owszem. Lubię miejsca ciche i spokojne. Już odwiedziłem to dobrze, że omiotłam na czas te pajęczyny > > > Ja siem tam nie znam. Wolę takie zapasy jak czekolada, wafelki... > > Czekolada, wafelki. Zanotowałem. Dołączyły do półtoraka. Przyjeżdżam w Twoje > strony w połowie lipca (nomen omen), zaproszę do degustacji Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: :)) 04.06.04, 15:19 gawronka napisała: > to dobrze, że omiotłam na czas te pajęczyny To ja jeszcze poproszę o zapodanie mi tam sekretarki z nogami dłuższymi o conajmniej dwie linijki i może z trochę grubszymi udami. Oczywiście, jak się uda Ja zaraz znikam, więc nie mam czasu się bawić, ale wierzę w Ciebie i mam nadzieję, że w poniedziałek rano, po przyjściu do pracy czeka mnie piękny prezent... > Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus... E tam, obiecankuję, że miód i słodycze objawią się nie tylko w nazwie. Ale na razie niech tak trwają P.S. Szczęściara! Kupiła wtorkową gazetę, jak mniemam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Test IP: *.uke.uni-hamburg.de 07.05.04, 09:19 s sS. S, $Ss, SSs$$SSs, s SSs$$SSSSs,Ss. SSs$$SSSS$$ss sSSs$$SSS$$sSSS. s sSSSs$$SSSSS$$sSSs$s, sSSSSs$$SSSSSSS$$sSS$$SS, s sSSSSSSs$$SSSSSSS$$sSSSs$$SSs, sSs$$SSSSs$$SSSSSSS$$sSSSSSS$$SSSSs sSSs$$SSSSSS$$SSSSSS$$sSSSSSSs$$SSSSSS, sSSSS$$SSSSSSSS$SSSSSSS$$sSSSSSSS$$SSSSSSs, sSSSSSs$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs$$SSSSSSSSs SSSSSSS$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS$$SSSSSSSSSS, .SSSSSSSs$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs$$SSSSSSSSSSS, SSSSSSSSS$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS$$SSSSSSSSSSSSS, .SSSSSSSSSs$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs$$SSSSSSSSSSSSSSS $SSSSSSSSSSS$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS$$SSSSSSSSSSSSSSS .s$$SSSSSSSSSs$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS$SSSSSSSSSSSSSSSS' SSs$$SSSSSSSSSS$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS$s SSSSs$$SSSSSSSSS$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS$$sS SSSSSSs$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS$$sSSS `SSSSSSSs$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS$$sSSSSS SSSSSSSSs$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS$$sSSSSSSS' `SSSSSSs$$SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS$$sSSSSSSSS SSSSSs$$SSSSSSS%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%SSSSSS$$sSSSSSS' `SSSSSSSSSSS%,;mmmmmnv%%;;;%%vnmmmmm;,%SSSSSSSSSS' `SSSSSSS.vnnmmvvvvvmmn%%;%%nmmvvvvvmmnnv.SSSSSS' `S%%%%,vnnmmvv' `vmmn%;%nmmv' `vvmmnnv,%%%S' /vmnnnvnnmmmvv, .vnnnv;vnnnv, .vvmmmnnvnnnmv\ ;vm;%%nvnnnnnnnvvvv%;mmmmmmm;%vvvvnnnnnnnvn%%;mv; `vmm;%nvnnmmmmnnv%;mmmmmmmmmmm;%vnnmmmmnnvn%;mmv' `vmmnvnnmmmmnvv%;m%%mmmmm%%m;%vvnmmmmnnvnmmv' \vvvnnnvvv;vvvvvnnnnnnnvvvvv;vvvnnnvvv/ \vvnnn;vvv;vvvvvvvvvvvvv;vvv;nnnvv/ \vvnnnvv;%;%;%;%;%;vvnnnvv/ .,v% \nnnmmmmmmmmmnnn/%v,. .,vvnnnvv%;%;%;%;%;%;%;%vvnnvv,. .,vvnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnvv,. ,vvnnnnnnnnvvvvnnnnnnnnnnnnnnvvvvnnnnnnnnvv, ,vvnnnnnnnnnvvmmmmnnnnnnnnnnnnnnmmmmvvnnnnnnnnnvv, .vvnnnnnnnnnn `mmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmm' nnnnnnnnnnvv. ============================================================ // \\ || NIE KARMIĆ TROLLA !!! || \\ // ============================================================= `nm%nm%nm%' nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn `%mn%mn%mn' nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnn(*)nnnnnnnnnnnnn .vmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmv, .vnvmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmvnv. .vvnvvvmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmvvvnvv. vvnnnnvvvvmmmmnnnnnnnnnnnmmmvvvvvnnnvv .vvnnnnnnnvvvvvvvv' `vvvvvvvnnnnnnnvv. vvnnnnnnnnnnnnnnvv vvnnnnnnnnnnnnnvv .vvnnnnnnnnnnnnnnnv vnnnnnnnnnnnnnnvv. vnmnvnmnvnmnvnmnvnm. .mnvnmnvnmnvnmnvnmv vmmm%mmm%mmm%mmm%mmm mmm%mmm%mmm%mmm%mmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Test IP: *.uke.uni-hamburg.de 07.05.04, 09:21 /| /| | | ||__|| | Please do not | / O O\__ feed the Trolls. | / \ Thank You. | / \ \ | / _ \ \---------------------´ / |\____\ \ || / | | | |\____/ || / \|_|_|/ | _|| / / \ |____| || / | | | --| | | | |____ --| * _ | |_|_|_| | \-/ * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Test IP: *.uke.uni-hamburg.de 07.05.04, 09:22 .:\:/:. +-------------------+ .:\:\:/:/:. | PLEASE DO NOT | :.:\:\:/:/:.: | FEED THE TROLLS | :=.' - - '.=: | | '=(\ 9 9 /)=' | Thank you, | ( (_) ) | Management | /`-vvv-'\ +-------------------+ / \ | | @@@ / /|,,,,,|\ \ | | @@@ /_// /^\ \\_\ @x@@x@ | | |/ WW( ( ) )WW \||||/ | | \| __\,,\ /,,/__ \||/ | | | jgs (______Y______) /\/\/\/\/\/\/\/\//\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 07.05.04, 11:10 Gość portalu: e napisał(a): > > .:\:/:. > +-------------------+ .:\:\:/:/:. > | PLEASE DO NOT | :.:\:\:/:/:.: > | FEED THE TROLLS | :=.' - - '.=: > | | '=(\ 9 9 /)=' > | Thank you, | ( (_) ) > | Management | /`-vvv-'\ > +-------------------+ / \ > | | @@@ / /|,,,,,|\ \ > | | @@@ /_// /^\ \\_\ > @x@@x@ | | |/ WW( ( ) )WW > \||||/ | | \| __\,,\ /,,/__ > \||/ | | | jgs (______Y______) > /\/\/\/\/\/\/\/\//\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 08.05.04, 18:29 Gość portalu: e napisał(a): ----------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------.:\:/:.------- ---------------+-------------------+-------------.:\:\:/:/:.----- ---------------|...PLEASE DO NOT...|--------- Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Test 07.05.04, 11:10 Śliczne!!!! Ale widać tylko przy cytowaniu, a przed wysłaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
uhuhu Re: Test 07.05.04, 11:48 Pozwolę sobie przypomnieć fragment wypowiedzi Reptara w wątku o dwóch frajdach: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Test IP: *.resetnet.pl 09.05.04, 20:10 <a href="www.wp.pl"target="_blank">wp</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: █████████ & & #35 9608;& & #35 9608;& & #35 9608;& & #35 IP: *.cete / 148.223.72.* 11.05.04, 02:15 █████████ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: █ █ █ █ █ █ █ █ █ Podoba mi się Twoje & & #35 9608;& & #35 9608;& & # IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.05.04, 18:19 Sorry, że nie jestem oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: █ █ █ █ █ Podoba mi się Twoje & & #35 9608;& & #35 9608;& & #3 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.05.04, 18:21 Sorry, że nie jestem oryginalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: █████████ Re: & & & #35; 35 9608;& & & #35; 35 9608; IP: *.chello.pl 11.08.04, 21:28 <a href="http://onet.pl>◀█████████</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: █████████ Re: & & & & #35; 35; 35 9608;& & IP: *.chello.pl 11.08.04, 21:29 ◀█████████<a href="http://onet.pl">◀█████████</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ◀█████████ Re: & & & & & #35; 35; 35; 35 9608 IP: *.chello.pl 11.08.04, 21:33 ◀█████████ Odpowiedz Link Zgłoś
jfalek Re: Test link 01.06.04, 20:36 Phoenix Press - www.phoenix.pl/ Spółdzielnia ROZRYWKA - www.rozrywka.waw.pl/ STAMP - www.krzyzowki.com.pl/ Wyd. T I J Marchewka - www.labirynt.zsmeie.torun.pl/wydawnictwo/marchewka.index.php Wydaw. –TECHNOPOL - www.technopol.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jfalek Re: Test link2 01.06.04, 20:38 Literatura szaradziarska "Indeks kryptarytmów" - Liliana Górska, Andrzej Bartz. "Indeks kwadratów magicznych" - Maria Bisko. "Indeks rebusów" - Antoni Mazurkiewicz. "Metamorfozy i piramidki" - Tadeusz Babiński. "Szarady" - Wojciech Kuśmirek. "Vademecum szaradzisty" - Barbara i Adam Podgórscy. "Wielki słownik imion".- Bogusław Nowak, Jerzy Pilc. "Zbiór rebusów" - Bohdan Bieńkowski. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Wydawnictwa szaradziarskie Phoenix Press - www.phoenix.pl/ Spółdzielnia ROZRYWKA - www.rozrywka.waw.pl/ STAMP - www.krzyzowki.com.pl/ Wyd. T I J Marchewka - www.labirynt.zsmeie.torun.pl/wydawnictwo/marchewka.index.php Wydaw. –TECHNOPOL - www.technopol.pl/ +++++++++++++++++++++++++++++ Programy i słowniki szaradziarskie Crossword Compiler - www.crossword-compiler.com/?6 Crossword express - www.crauswords.com/ Crossword Generator (PC) - stereo.pl/tytul.php?idt=96011 Crossword Software - www.cavern.pl/~hk/ Czarodziej krzyżówek - inquad.com/krzyzowki/ EclipseCrossword - www.greeneclipsesoftware.com/eclipsecrossword/ Generator Krzyżówek - www.generatorkrzyzowek.prv.pl/ Hasła Krzyżówki - www.cavern.pl/~hk/ Kreator krzyżówek - www.kreator.pnet.pl/krzyzowki/ Krzyżówkomaniak - republika.pl/krzyzowkomaniak/index.htm Literator - www.rozgrywka.pl/literator/litera.php MOPSiK - www.skaruz.com/mopsik/szukaj.php MOPSiK - www.skaruz.com/mopsik/szukaj.php Słownik Krzyżówkowicza - ipos.p.lodz.pl/zylla/pk/ Słownik krzyżówkowicza - ipos.p.lodz.pl/zylla/pk/index.html Szaradzista - szaradzista.prv.pl/ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ www szaradzistów Anagramy - pernej.w.interia.pl/anagramy.html djjack - sopot.lex.pl/~djjack/ martolew - sopot.lex.pl/~djjack/ reptar - republika.pl/reptar/ Szarady - wiktoros.webpark.pl/indeks.html ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kluby szaradziarskie Agora - republika.pl/agora/ IKS – Labirynt - www.labirynt.zsmeie.torun.pl/IKS/iks.html Neptun - neptun-gdansk.w.interia.pl/ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ --------------------------------------------------- www.krzyzowki.net niusy.onet.pl/niusy.html?t=archiwum&group=pl.rec.szaradziarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Test IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.06.04, 12:41 test: forum.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś