Dodaj do ulubionych

Problem z teściową

11.02.12, 11:55
Mam wielki problem z moją teściową, kobietą w wieku ponad 70 lat. Przed ok 8 miesiącami poznała w sieci młodego 24 letniego irańczyka Hamida. Ten stosując bardzo sprytne działania socjotechniczne ( wyrazy uwielbienia, wiersze, serduszka, zagubienie, współczucie, zdjęciaTeraz próbuje wyciągnąć od niej pieniądze na bilet lotniczy i wizę. Do teściowej kompletnie nic nie dociera nawet namacalne argumenty o oszustwie. Ona święcie wierzy że zakochał się w niej 24 letni irański oszust. Wpadła w taką psychozę, że straszy nas, iż jeśli irańczyk z nią zerwie to ona się zabije.
Co ja mam zrobić może ktoś pomoże mi w tym nieszczęściu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Problem z teściową IP: *.bsdunix.ch 17.01.13, 19:26
      Dość nietypowy wink
    • Gość: klaldia Re: Problem z teściową IP: *.tktelekom.pl 29.01.13, 19:06
      niech tesciowa uwarza ja mialam problem okradl mie i prosilam dzieci na kolanach aby mi pomogli dlugi splacic tak mile mowil czulo a okazao sie mial zone i dzieci a mie naciagal tylko na kase i jeszcze chcial moj dom zawladnac ostrzegam to sa oszusci i manijaki
      • tytanowy.janusz Re: Problem z teściową 22.02.13, 13:14
        Jak tak bardzo chce sie zabic, to niech to zrobi. Wiem, ze brzmi to drastycznie, ale coz, innego rozwiazania nie widze.
    • gonia28b Re: Problem z teściową 02.02.13, 22:08
      Proszę poszukać odpowiedniego forum tematycznego. Na przykład forum "Kobieta" - tam na pewno będzie odzew.
      • Gość: . Re: Problem z teściową IP: *.icpnet.pl 04.03.13, 02:21
        .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka