Gość: T Re: cq6bq2s IP: *.promax.media.pl 14.04.13, 21:57 Jeszcze raz otwartym tekstem, zeby sie wam na synapsach utrwalilo: MARZĘ, PO PROSTU MARZĘ o tym zebym nie musial o nikim z was CHOĆBY POMYŚLEĆ tego co Phantom napisal Piankowemu: GNIDA i TCHÓRZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: cq6bq2s IP: *.promax.media.pl 14.04.13, 23:23 Sformułowanie gnida i tchórz tyczy sie (ewentualnie) męskiej części publiki. Kobiety są z tego wyłączone (z rozpędu wrzuciłem fotografie na której jest cala trojka). Co jednak nie oznacza, ze znając temat maja milczec. Aha i najważniejsze: ja nigdy nikomu nie będę robił zadnych chorych jazd. Co sobie bede myślał, to moje, ale nigdy nie będę nikomu robił żadnych publicznych scen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: cq6bq2s IP: *.promax.media.pl 14.04.13, 23:56 > Co sobie bede myślał, to moje, Heh, zlapalem sie na tym, ze zakladam pesymistyczne zakonczenie. W sumie tyle razy zawiedliscie, tyle razy okazaliscie sie zwyklymi palantami, ze trudno spodziewac sie czegos dobrego: MARZĘ, PO PROSTU MARZĘ o tym zebym nie musial o nikim z was CHOĆBY POMYŚLEĆ tego co Phantom napisal Piankowemu Pisze to wszystko na trzezwo i na spokojnie, przemyslcie to sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: cq6bq2s IP: *.promax.media.pl 15.04.13, 00:01 W sumie tyle razy zawiedliscie, tyle razy okazaliscie sie zwyklymi palantami, ze trudno spodziewac sie czegos dobrego To głównie tych typow dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: cq6bq2s IP: *.promax.media.pl 15.04.13, 00:09 Wcześniej czy później i tak się dowiem kto i w jakim stopniu znal ta historie i się słowem nie odezwał Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: cq6bq2s 15.04.13, 13:05 Jeszcze ostatni dopisek bo mi to spokoju nie daje. Poetyka 'gnid' i tym podobnych jest autorską buntowniczego i ostrego Phantoma Ja nigdy nie myślałem i nie będę myślał tymi kategoriami zwlaszcza o Bogu ducha winnych obcych mi osobach. Natomiast gdyby temat nie został podjęty to juz o personach które zrejterowały myślałbym w kategoriach tchórzostwa. Z całą pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś