mrug Re: test 17.11.06, 19:10 1. Czym różni sięFotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęciado FotoForum? Czy na FotoForummogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:11 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? Czy na FotoForummogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:12 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? Czy na FotoForummogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:12 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:18 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć niemożna publikować na FotoForum? 5. Dlaczego mojezdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęciezniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie sąograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF?Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 9. Czy na forachprywatnych można publikować zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:19 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęciezniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:19 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:22 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Regulamin Forum Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:39 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? <a href=”forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html"Regulamin Forum Gazeta.pl></a> Od siebie tylko dodam, że jak sama nazwa wskazuje jest to fotoforum Kraków i prosiłbym o ograniczenie zapędów fotograficznych do miejsc lub wydarzeń związanych właśnie z Krakowem bądź okolicą. Na razie jeszcze zdjęcia nie spełniające tego kryterium nie będą usuwane, ale na przyszłośc miło byłoby gdybyście, drogie forumowiczki i forumowicze o tym pamiętali. Prosiłym także o opisywanie swoich zdjęć. Będzie tu zapewne trafiało wiele osób spoza Krakowa i nie dla wszystkich pewne rzeczy będą oczywiste. To chyba tyle na razie... W razie jakichkolwiek problemów odnośnie funkcjonowania fotoforum zapraszam do dyskusji tutaj:fotoforum.gazeta.pl/71,1,999.html?f=999 Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:39 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? <a href="forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html"Regulamin Forum Gazeta.pl></a> Od siebie tylko dodam, że jak sama nazwa wskazuje jest to fotoforum Kraków i prosiłbym o ograniczenie zapędów fotograficznych do miejsc lub wydarzeń związanych właśnie z Krakowem bądź okolicą. Na razie jeszcze zdjęcia nie spełniające tego kryterium nie będą usuwane, ale na przyszłośc miło byłoby gdybyście, drogie forumowiczki i forumowicze o tym pamiętali. Prosiłym także o opisywanie swoich zdjęć. Będzie tu zapewne trafiało wiele osób spoza Krakowa i nie dla wszystkich pewne rzeczy będą oczywiste. To chyba tyle na razie... W razie jakichkolwiek problemów odnośnie funkcjonowania fotoforum zapraszam do dyskusji tutaj:fotoforum.gazeta.pl/71,1,999.html?f=999 Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:40 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html">Regulamin Forum Gazeta.pl></a> Od siebie tylko dodam, że jak sama nazwa wskazuje jest to fotoforum Kraków i prosiłbym o ograniczenie zapędów fotograficznych do miejsc lub wydarzeń związanych właśnie z Krakowem bądź okolicą. Na razie jeszcze zdjęcia nie spełniające tego kryterium nie będą usuwane, ale na przyszłośc miło byłoby gdybyście, drogie forumowiczki i forumowicze o tym pamiętali. Prosiłym także o opisywanie swoich zdjęć. Będzie tu zapewne trafiało wiele osób spoza Krakowa i nie dla wszystkich pewne rzeczy będą oczywiste. To chyba tyle na razie... W razie jakichkolwiek problemów odnośnie funkcjonowania fotoforum zapraszam do dyskusji tutaj:fotoforum.gazeta.pl/71,1,999.html?f=999 Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:40 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? RegulaminForum Gazeta.pl Od siebie tylko dodam, że jak sama nazwa wskazuje jest to fotoforum Kraków i prosiłbym o ograniczenie zapędów fotograficznych do miejsc lub wydarzeń związanych właśnie z Krakowem bądź okolicą. Na razie jeszcze zdjęcia nie spełniające tego kryterium nie będą usuwane, ale na przyszłośc miło byłoby gdybyście, drogie forumowiczki i forumowicze o tym pamiętali. Prosiłym także o opisywanie swoich zdjęć. Będzie tu zapewne trafiało wiele osób spoza Krakowa i nie dla wszystkich pewne rzeczy będą oczywiste. To chyba tyle na razie... W razie jakichkolwiek problemów odnośnie funkcjonowania fotoforum zapraszam do dyskusji tutaj:fotoforum.gazeta.pl/71,1,999.html?f=999 Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: test 17.11.06, 19:41 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Regulamin Forum Gazeta.pl Od siebie tylko dodam, że jak sama nazwa wskazuje jest to fotoforum Kraków i prosiłbym o ograniczenie zapędów fotograficznych do miejsc lub wydarzeń związanych właśnie z Krakowem bądź okolicą. Na razie jeszcze zdjęcia nie spełniające tego kryterium nie będą usuwane, ale na przyszłośc miło byłoby gdybyście, drogie forumowiczki i forumowicze o tym pamiętali. Prosiłym także o opisywanie swoich zdjęć. Będzie tu zapewne trafiało wiele osób spoza Krakowa i nie dla wszystkich pewne rzeczy będą oczywiste. To chyba tyle na razie... W razie jakichkolwiek problemów odnośnie funkcjonowania fotoforum zapraszam do dyskusji tutaj:fotoforum.gazeta.pl/71,1,999.html?f=999 Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś