panolsen 29.01.04, 21:54 jak spędzacie wolny czas? Chyba każdy z nas miał ten problem, że nie wiedział gdzie się wybrać...czekam na Wasze propozycje i pomysły pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiloa Re: Jak się bawi Zamość??? 31.01.04, 08:06 panolsen napisał: > jak spędzacie wolny czas? > > Chyba każdy z nas miał ten problem, że nie wiedział gdzie się > wybrać...czekam na Wasze propozycje i pomysły > > pozdrawiam Ostatnio to sie za bardzo nie bawię ale kiedys bywalam w Elektrowni , chciaz nie zawsze mi sie podoba towarzystwo:(, A jakies dwa lata temu jezdzialam do Komarowa , tam byly dwie sale i dwie dyskoteki , to raz sie chodzilo do Wipa a raz do Meduzy , jeżdzialam z wiekszą gromada i musze przyznac bylo bardzo fajnie . Pewnego razu kolega obrazil sie na swoja koleżankę i prosto z Komarowa ruszył w kierunku Zamościa o 11 w nocy , szukalismy go wszędzie a potem jeszcze się dlugo bawilismy - ta kolezanka rowniez - nie przejmowala sie ,ze chlopaka nie ma wprost przeciwnie nawet! , szalala ile tylko miala sil, a gdy wracaliśmy kolo trzeciej zguba sie znalazla gdzies w okolicach Łabuń !, mówił ,ze chcial przenocować u swojej cioci bo byl zmeczony. Jednak ta para nie przetrwala i juz nie sa razem mam nadzieje ze Was nie zanudzialam pozdrowienia wiloa Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Jak się bawi Zamość??? 31.01.04, 08:42 wiloa napisała: > panolsen napisał: > > > jak spędzacie wolny czas? > > > > Chyba każdy z nas miał ten problem, że nie wiedział gdzie się > > wybrać...czekam na Wasze propozycje i pomysły > > > > pozdrawiam > Ostatnio to sie za bardzo nie bawię ale kiedys bywalam w Elektrowni , chciaz > nie zawsze mi sie podoba towarzystwo:(, A jakies dwa lata temu jezdzialam do > Komarowa , tam byly dwie sale i dwie dyskoteki , to raz sie chodzilo do Wipa a > raz do Meduzy , jeżdzialam z wiekszą gromada i musze przyznac bylo bardzo > fajnie . > Pewnego razu kolega obrazil sie na swoja koleżankę i prosto z Komarowa ruszył > w kierunku Zamościa o 11 w nocy , szukalismy go wszędzie a potem jeszcze się > dlugo bawilismy - ta kolezanka rowniez - nie przejmowala sie ,ze chlopaka nie > ma wprost przeciwnie nawet! , szalala ile tylko miala sil, a gdy wracaliśmy > kolo trzeciej zguba sie znalazla gdzies w okolicach Łabuń !, mówił ,ze chcial > przenocować u swojej cioci bo byl zmeczony. > Jednak ta para nie przetrwala i juz nie sa razem > mam nadzieje ze Was nie zanudzialam > pozdrowienia wiloa Fajna jesteś.... i doskonale sobie dajesz radę w życiu. Tak trzymaj. pozdrawiam dziadek Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Jak się bawi Zamość??? 31.01.04, 08:57 ja nie wiem czy tak doskonale? , robie co moge , tylko troche nie che mi sie tak tułac po swiecie ale w Zamosciu czy okolicznych miastach latwo sie nie zyje Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Jak się bawi Zamość??? 31.01.04, 14:24 wiloa napisała: > ja nie wiem czy tak doskonale? , robie co moge , tylko troche nie che mi sie > tak tułac po swiecie ale w Zamosciu czy okolicznych miastach latwo sie nie zyje Niestety. Pozdrawiam Cię serdecznie Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Jak się bawi Zamość??? 31.01.04, 17:39 Była mowa o zabawach a jakoś sie tak smutno zrobiło :-(, bawmy się karnawał trwa...:-), choc na chwilę spróbujmy smutki przepędzić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Jak się bawi Zamość??? 06.02.04, 02:11 A może byście chcieli spróbować swych sił w karaoke w klubie dziesiątka (dawny Hades) miła atmosfera a i pośmiać się można. Przyjemnie jest też w Koszu podczas różnych koncertów. Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Jak się bawi Zamość??? 08.02.04, 12:29 A ostatnio mogłem sam się przekonać jak bawi się Zamość i mile zaskoczył mnie Sabat. W MB jak zwykle przepełnienie a w Sabacie fajna muzyka sporo ludzi ale ścisku nie ma. Tani także jest wstęp. Więdz bawmy się moli mili ........bawmy się !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Jak się bawi Zamość??? 08.02.04, 12:34 ubott.1 napisał: > A ostatnio mogłem sam się przekonać jak bawi się Zamość i mile zaskoczył mnie > Sabat. W MB jak zwykle przepełnienie a w Sabacie fajna muzyka sporo ludzi ale > ścisku nie ma. Tani także jest wstęp. Więdz bawmy się moli mili ........bawmy > się !!!!! byłem, widziałem , rzeczywiście ludzie się bawią i to nieźle w tym okręgu ale mamy karnawał !, korzystać trzeba ... Prawda w MB ścisk , nawet miejsc często brakuje...ale muzyka chyba jednak ciekawsza... pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś