Dodaj do ulubionych

Jak się bawi Zamość???

29.01.04, 21:54
jak spędzacie wolny czas?

Chyba każdy z nas miał ten problem, że nie wiedział gdzie się
wybrać...czekam na Wasze propozycje i pomysły

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wiloa Re: Jak się bawi Zamość??? 31.01.04, 08:06
      panolsen napisał:

> jak spędzacie wolny czas?
      >
      > Chyba każdy z nas miał ten problem, że nie wiedział gdzie się
      > wybrać...czekam na Wasze propozycje i pomysły
      >
      > pozdrawiam
      Ostatnio to sie za bardzo nie bawię ale kiedys bywalam w Elektrowni , chciaz
      nie zawsze mi sie podoba towarzystwo:(, A jakies dwa lata temu jezdzialam do
      Komarowa , tam byly dwie sale i dwie dyskoteki , to raz sie chodzilo do Wipa a
      raz do Meduzy , jeżdzialam z wiekszą gromada i musze przyznac bylo bardzo
      fajnie .
      Pewnego razu kolega obrazil sie na swoja koleżankę i prosto z Komarowa ruszył
      w kierunku Zamościa o 11 w nocy , szukalismy go wszędzie a potem jeszcze się
      dlugo bawilismy - ta kolezanka rowniez - nie przejmowala sie ,ze chlopaka nie
      ma wprost przeciwnie nawet! , szalala ile tylko miala sil, a gdy wracaliśmy
      kolo trzeciej zguba sie znalazla gdzies w okolicach Łabuń !, mówił ,ze chcial
      przenocować u swojej cioci bo byl zmeczony.
      Jednak ta para nie przetrwala i juz nie sa razem
      mam nadzieje ze Was nie zanudzialam
      pozdrowienia wiloa
      • czuk1 Re: Jak się bawi Zamość??? 31.01.04, 08:42
        wiloa napisała:

> panolsen napisał:
        >
        > > jak spędzacie wolny czas?
        > >
        > > Chyba każdy z nas miał ten problem, że nie wiedział gdzie się
        > > wybrać...czekam na Wasze propozycje i pomysły
        > >
        > > pozdrawiam
        > Ostatnio to sie za bardzo nie bawię ale kiedys bywalam w Elektrowni , chciaz
        > nie zawsze mi sie podoba towarzystwo:(, A jakies dwa lata temu jezdzialam do
        > Komarowa , tam byly dwie sale i dwie dyskoteki , to raz sie chodzilo do Wipa
        a
        > raz do Meduzy , jeżdzialam z wiekszą gromada i musze przyznac bylo bardzo
        > fajnie .
        > Pewnego razu kolega obrazil sie na swoja koleżankę i prosto z Komarowa ruszył
        > w kierunku Zamościa o 11 w nocy , szukalismy go wszędzie a potem jeszcze się
        > dlugo bawilismy - ta kolezanka rowniez - nie przejmowala sie ,ze chlopaka nie
        > ma wprost przeciwnie nawet! , szalala ile tylko miala sil, a gdy wracaliśmy
        > kolo trzeciej zguba sie znalazla gdzies w okolicach Łabuń !, mówił ,ze chcial
        > przenocować u swojej cioci bo byl zmeczony.
        > Jednak ta para nie przetrwala i juz nie sa razem
        > mam nadzieje ze Was nie zanudzialam
        > pozdrowienia wiloa
        Fajna jesteś.... i doskonale sobie dajesz radę w życiu. Tak trzymaj.
        pozdrawiam dziadek Mariusz
        • wiloa Re: Jak się bawi Zamość??? 31.01.04, 08:57
          ja nie wiem czy tak doskonale? , robie co moge , tylko troche nie che mi sie
          tak tułac po swiecie ale w Zamosciu czy okolicznych miastach latwo sie nie zyje
          • czuk1 Re: Jak się bawi Zamość??? 31.01.04, 14:24
            wiloa napisała:

> ja nie wiem czy tak doskonale? , robie co moge , tylko troche nie che mi sie
            > tak tułac po swiecie ale w Zamosciu czy okolicznych miastach latwo sie nie
            zyje
            Niestety. Pozdrawiam Cię serdecznie Mariusz
            • januszx Re: Jak się bawi Zamość??? 31.01.04, 17:39
              Była mowa o zabawach a jakoś sie tak smutno zrobiło :-(, bawmy się karnawał
              trwa...:-), choc na chwilę spróbujmy smutki przepędzić:-)
    • ubott.1 Re: Jak się bawi Zamość??? 06.02.04, 02:11
      A może byście chcieli spróbować swych sił w karaoke w klubie dziesiątka (dawny
      Hades) miła atmosfera a i pośmiać się można. Przyjemnie jest też w Koszu
      podczas różnych koncertów.
      • ubott.1 Re: Jak się bawi Zamość??? 08.02.04, 12:29
        A ostatnio mogłem sam się przekonać jak bawi się Zamość i mile zaskoczył mnie
        Sabat. W MB jak zwykle przepełnienie a w Sabacie fajna muzyka sporo ludzi ale
        ścisku nie ma. Tani także jest wstęp. Więdz bawmy się moli mili ........bawmy
        się !!!!!
        • januszx Re: Jak się bawi Zamość??? 08.02.04, 12:34
          ubott.1 napisał:

> A ostatnio mogłem sam się przekonać jak bawi się Zamość i mile zaskoczył
          mnie
          > Sabat. W MB jak zwykle przepełnienie a w Sabacie fajna muzyka sporo ludzi
          ale
          > ścisku nie ma. Tani także jest wstęp. Więdz bawmy się moli
          mili ........bawmy
          > się !!!!!

byłem, widziałem , rzeczywiście ludzie się bawią i to nieźle w tym okręgu ale
          mamy karnawał !, korzystać trzeba ...
          Prawda w MB ścisk , nawet miejsc często brakuje...ale muzyka chyba jednak
          ciekawsza...
          pozdrawiam
          J

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka