Dodaj do ulubionych

brama garażowa

16.06.10, 19:28
Witam !
Gdzie i za ile można kupić dobrą i w miarę tanio bramę garażową.
może są jakieś promocje ?
Obserwuj wątek
    • ogrodzenia-bramy-info Re: brama garażowa 11.06.13, 10:22
      Wszystkich zainteresowanych bramami zapraszamy na nasza stronę: www.ogrodzeniabramyinfo.com ;) Nasza firma zajmuje się montażem bram, ogrodzeń, balustrad, gabionów etc.
      • nasznet Re: brama garażowa 07.07.13, 16:59
        Jak chcesz dobrą bramę garażową to tylko Wiśniowski. No i najważniejsze przypilnuj montażystów !!!

PSB STALMET Stalowa Wola
        Przemysłowa 11 tel. +48/15/844 34 01
        biuro@psbstalmet.pl
        • krolowa_angielska Re: brama garażowa 14.08.13, 22:00
          Tak jak poprzednicy polecam firmę Hormann albo Wiśniowski, bo mają najlepszą renomę. Jeśli nie chcesz mieć z nią problemów, to warto raz zainwestować. Nam montował www.altech.krakow.pl/ Polecam, jeśli szukasz dobrych fachowców :)
    • rashi87 Re: brama garażowa 10.12.13, 09:34
      Hej, przeglądaj sobie promocje najlepszych producentów bram - niedawno była np. promocja na bramy Wiśniowski - więc obserwuj ich :) A wiadomo, że jak renomowany producent to i brama dobrej jakości.
    • saltz_esson Re: brama garażowa 24.05.14, 12:19
      Bramy garażowe Oborniki - sprawdź na www.progres.me
      • komandos77 Re: brama garażowa 01.04.15, 15:58
        Zajrzyj na eSuperstal. Firma Superstal z Jodłownika, zajmuje się produkcją bram garażowych, garaży blaszanych. Zamawiałem garaż blaszany na działkę i jestem mega zadowolony. Szybki termin realizacji, czekałem 2 dni od złożenia zamówienia co jest wg mnie świetnym wynikiem.
    • kafeloss Re: brama garażowa 30.10.15, 08:46
      Ja zakupiłem solidną bramę garażową w poznaniu w niskiej cenie, chodzi do teraz wszystko jak należy ani razu nic się z nią nie stało więc jak dla mnie spoko opcja.
    • karol2016 Re: brama garażowa 03.12.15, 17:46
      Polecam firmę BRAMAX Łukasz Olechowski. Napewno znajdziesz coś dla siebie.
      Dane znajdziecie na www.bra-max.pl lub www.facebook.com/bramygarazowe
    • anna_bliska Re: brama garażowa 04.02.16, 23:31
      Hej! Jeśli chodzi o bramę garażową to polecam firmę Roletyalu, która specjalizuje się w zamówieniach związanych z bramami garażowymi. www.roletyalu.pl/oferta/bramy/bramy-segmentowe
    • p.wozniak.75 Re: brama garażowa 04.03.16, 12:44
      Szukałam i przeglądałam masę informacji odnośnie tych wszystkich bram itd. Ale trafiłam na firmę otvore gdzie udzielono mi wielu rad, pokazano ogromny wybór różnych rozwiązań i to w bardzo miłej atmosferze. Pan był nastawiony na pomoc i pomógł mi wybrać najlepsze rozwiązanie do mojego garażu i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam otvore.pl bardzo duży wybór i wszystkie informację jakich potrzebujemy
    • mgsol Re: brama garażowa 25.04.16, 22:07
      Niezawodne bramy w konkurencyjnych cenach wykonują w firmie www.doorbau.pl. Specjalizują się w bramach do obiektów przemysłowych.
    • ortpol Re: brama garażowa 11.05.16, 18:04
      Wiśniowskiego polecam.
    • julek-pomoc Re: brama garażowa 28.05.16, 20:25
      Ja miałem bardzo duży problem w wyborze bramy garażowej. Dużo o tym czytałem i wkońcu zdecydowałem się skorzystać z usług tej firmy Eurosystem
      Dokładnie wybrałem bramę rolowaną firmy Krispol i jestem z niej bardzo zadowolony.
    • justynabardo100 Re: brama garażowa 06.07.16, 16:49
      Panie i Panowie, czy ktoś robił zakupy w sklepie www.nice.pl/ ? Przyznam, że spodobała nam się ich oferta, ciekawe i nowoczesne rozwiązania. Nie mamy jednak nikogo wśród znajmych, u kogo moglibyśmy zasięgnąć opinii, na temat tych produktów. Może tutaj się uda .
    • mateusznkarpacki Re: brama garażowa 24.03.17, 13:57
      Kupowałem w Salvie, nie wiem jak u konkurencji ale ja sobie chwale
    • wasylek88 Re: brama garażowa 17.07.17, 12:43
      www.artservice.pl/detal/pl/detal/bramy-garazowe,440.htm
    • verbaris Re: brama garażowa 23.08.17, 09:42
      Witam serdecznie ja mogę polecić bramy garażowe poznań z firmy Polroll. Mają dobrą ofertę no i zajmują się tym już wiele lat więc wiedzą co jest na rzeczy. Korzystałem z ich usług już dwukrotnie i bardzo sobie chwalę.
      • nuntio777 Re: brama garażowa 31.10.17, 16:18
        Bardzo dobre napędy ma z kolei BFT - można dopasować do wielu bram garazowych no i się tak nie przepłaca, szczególnie, jeśli liczymy to w dłuższej perspektywie.
    • arnoldzik89 Re: brama garażowa 12.02.18, 15:58
      Do kwot 2000 zł w popularnych sklepach typu castorama :) czy to otwierana do góry czy segmentowa, promocje się też spotka. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka