Dodaj do ulubionych

witam vit b17

20.10.15, 00:25
mam taki duzy problem i mam nadzieje ze ktos mi moze pomoc szukam pielegniarki ktora by mogla robic zastrzyki z vit b17 mojej mamie ktora choruje na raka i nie ma juz zbyt wiele czasu chcemy sprubowac tej metody ale potrzebujemy kogos kto by robil jej zastrzyki
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: zastrzyki z wit. b17 22.10.15, 13:25
      Idź w Zamościu na ul. Elizy Orzeszkowej 45 - jest tam oddział firmy Pielęgniarska Opieka Domowa "Piel-Med" i pogadaj. Nie wiem, czy na takie zastrzyki konieczne jest zlecenie lekarza. Tam dowiesz się wszystkiego, co i jak można załatwić.
      Tel. do nich 84 686 74 05

Możesz też poszukać przez opiekaseniora.pl/p/zamosc;opieka-pielegniarska,podawanie-lekow

Tak czy owak - takich spraw nie załatwisz przez internet, tylko osobiście.
    • maria88 Re: witam vit b17 25.10.15, 14:42
      Kiedys słyszałam,że np.wit.B12 sprzyja rozwojowi raka, więc bez konsultacji
      z dobrym specjalista nie radzę.
      • Gość: naphta Vit b17 nie 12 IP: *.chelm.hypnet.pl 25.10.15, 15:09
        Witamina b17 - witamina której nie ma. W tym wypadku chodzi o substancje zawartą m. in w pestkach owoców zawierającą cyjanki (stąd migdałowy zapach). Wielu ludzi wierzy w zdolność "rozpuszczania raka" tym specyfikiem....
        Chorzy często podejmują kuracje czy to piekielnie ostrymi papryczkami, sodą oczyszczaną czy "marichuaniną"....
        Jeśli komukolwiek miało by to pomóc to ....OK.
        Pozdrawiam
        --
        Укрaинa oбъявилa чтo пocле вcтyпления в НАТО, cтрaнa бyдет нaзывaтьcя Хaхлaнд

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka