olga 28.10.04, 22:44 czy możecie polecić jakiś gabinet dentystyczny?jakie są ceny?czy może jakaś strona internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszx Re: gabinet stomatologiczny 29.10.04, 13:50 Gabinet zapewne poda zaraz jakiś sympatyczny kolega a ja wyrażam jedynie radość ,że nam Olga powróciła po miesiącach , witaj napisz co u Ciebie ? Pozdrawiam J -Kiedyś chodziłem do Gabinetu przy Rynku Wodnym (jest jeszcze?)...., wiem ,że jest też dobry dentysta pna ul Spadek... Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 Re: gabinet stomatologiczny 29.10.04, 16:00 polecam p.stomatolog Bożenę Cichosz,przyjmujaca przy ul Radosnej /okolice "Marcina"/ Usługi jej do najtańszych nie należą ,ale...gwarantuję za poziom i niezawodność. Odpowiedz Link Zgłoś
olga Re: gabinet stomatologiczny 29.10.04, 18:05 Witam!!!powróciłam a dlatego tak długo się nie odzywałam bo pracę dostałam i czasu nie miałam. co znaczą nienajtańsze usługi stomatologiczne?sądzę że i tak będą się różniły na korzyść od tych cen, z którymi ja się borykam! Odpowiedz Link Zgłoś