indianka81 02.02.05, 06:59 ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domator21 Re: Suknia ślubna Cymbeline 02.02.05, 14:19 eh...gdybys tak byla troche wyzsza;) jakies 3 cm tej sukni brakuje jak dla mnie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
animka2505 Re: Suknia ślubna Cymbeline 02.02.05, 17:43 Brtosowa skoro prosisz o zdjęcie to pewnie planujesz wesele a skoro tak to może masz jakieś napiary na kamerzyste i fotografa itd Odpowiedz Link Zgłoś
animka2505 Re: Suknia ślubna Cymbeline 03.02.05, 13:19 Mam pocztę:) Agnieszka2101@interia.pl, a co do sukienki to polecam Impresje w Rzeszowie. Za 1300 zł uszyją Ci taką kiecke jaką sobie zażyczysz a jeśli Ci sie nie spodoba uszyją inną, poza tym jest tam stoisko Cymbeline. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Suknia ślubna Cymbeline 03.02.05, 14:17 Napisałam do Ciebie na animka2505@gazeta.pl. Sprawdź:) Odpowiedz Link Zgłoś
domator21 Re: Suknia ślubna Cymbeline 02.02.05, 18:18 moje kolezanki znowu mysla o bryczkach... w zasadzie to bardzo romantyczne... gdyby nie to ze koniom sie zdarza baka poscic:) Ale jakby tak jakos to przecierpiec, to to tez jest jakas alternatywa pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
domator21 Re: Suknia ślubna Cymbeline 02.02.05, 18:20 eh...pomylilam watki juz ide spac jednak:) do jutra:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Suknia ślubna Cymbeline 04.02.05, 21:11 Indianko, nie chcesz mi przesłać tego zdjęcia??? Odpowiedz Link Zgłoś
animka2505 Kłamczucha 05.02.05, 09:44 Indianka czy to nie Ty na forum slubnym napisałaś, że suknia kosztowała 3800? Wiesz troche jest róznicy między okolo 5000 a 3800. Nie wprowadzaj ludzi w błąd albo następnym razem dodaj, że dodatki kosztowały tyle co nowa suknia. A poza tym to pioronujące wrażanie według Ciebie to to samo stwierdzenie, co: " gościom gały wyszły na wierzch"?? ( takich słów użyłaś na tamtym forum). Wiesz co Ty nawet nie miałaś szacunku dla gości weselnych. Może napisz nam jak to jest jak gościom gały na wierzch wychodzą, może to ja nieopatrznie to zrozumiałam??? Odpowiedz Link Zgłoś
indianka81 Re: Kłamczucha 06.02.05, 10:00 Witam,ogłoszenie jest juz nieaktualne.Dla sfrustrowanej animki2505 sama może jesteś kłamczuchą.I pomyśl najpierw co piszesz w kierunku osób, których nie znasz,bo jest to conajmniej nietaktowne.A do twojej wiadomości to suknia plus dodatki kosztowała 5000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
animka2505 Re: Kłamczucha 06.02.05, 20:07 Niunia chciałabym żebyś wyjaśniła mi dlaczego jestem sfrustrowana? może myślisz, że zazdroszcze Ci sukienki za 5000 zł? Moge takich mieć 10 tylko po co? a nawet jeśli takową bym miała napewno nie przechwalałbym się na forum i nie cieszyła,że " gosciom gały na wierzch wyszły". Uważasz, że to jest taktowne?? Poza tym nie wiem czy wiesz co to znaczy dobry przekaz? Ja nie zamierzam Ci tłumaczyć ale jesli nie wiesz to proponuje cofnąć się do szkółki parafialnej. Ps. Wychodzi na to, że sfrustrowana musisz byc Ty bo żeby się dowartościować potrzebowałaś drogiej sukienki. Pewnie inaczej goście by Cie nie zauważyli i nie zrobiłabyś pioronującego wrażenia :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
indianka81 Re: 06.02.05, 23:37 Co do tego co piszesz to wykazujesz sie prostactwem i brakiem dobrego taktu.Rozmowę z twoją osobą uważam za zakończoną.Rece opadają jak czytam twoje posty.Tak czy inaczej życzę ci udanego wesela i nie inwigiluj tak skrupulatnie wypowiedzi innych.To bardzo nieładnie;-))Tego uczą juz w przedszkolu.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
animka2505 Re: 07.02.05, 00:28 Hehe kto tu jest prostakiem:) Moim gościo napewno " gały na wierzch nie wyjdą". Mam dla nich więcej szacunku. Skoro rozmowe uważasz za zakończoną to po co się odzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Suknia ślubna Cymbeline 06.02.05, 20:33 o jak nam sie forum ożywiło:) Odpowiedz Link Zgłoś
domownik2 Re: Suknia ślubna Cymbeline 06.02.05, 22:19 od razu sie poczulam jak w domu, hehe Odpowiedz Link Zgłoś