Dodaj do ulubionych

Niebezpieczne miejsca

07.02.05, 10:06
Jakie są według Was najbardziej niebezpieczne miejsca w Stalowej? Gdzie
lepiej nie pokazywać się po zmroku, a może nawet w ciągu dnia? Tylko proszę
nie piszcie: podobno tam jest niebezpiecznie, bo tak mówią. Wymieniajcie
tylko miejsca w których Was lub kogoś kogo znacie coś spotkało nieciekawego
(niestety :( ).
Obserwuj wątek
    • gsm18 Re: Niebezpieczne miejsca 07.02.05, 13:19
      Wszędzie jest niebezpiecznie i wszędzie jest bezpiecznie. Nie ma żadnej reguły
      gdzie jest lepiej a gdzie gorzej. Po prostu, trzeba mieć pecha aby w danym
      miejscu i czasie wpaść na jakąś zaczepkę, czy kogoś sprowokować np.
      kontrowersyjnym ubiorem czy wyglądem.
    • malysmutek Re: Niebezpieczne miejsca 07.02.05, 20:02
      Stalowa Wola jest bardzo slabo oswietlona, co wynika z tego ze jak na osiedlu
      padnie zarowka w lampie to ja wymienia owszem, ale po 3 miesiacach (no, moze
      troszke przesadzilam)
      W kazdym razie - wszedzie jest niebezpiecznie gdzie jest ciemno.
      Ja nieraz jak nie jest juz widno boje sie wyjsc na dwor z psem. Ciemno jak nie
      powiem gdzie.
      Chociaz zawsze smieje sie ze na swoim osiedlu wszystkim potencjalnych
      przestepcow znam i oni to wiedza, wiec zapewne krzywdy mi nie zrobia;)
    • lolo125 Re: Niebezpieczne miejsca 07.02.05, 20:16
      Masz rację gsm18, ale jednak są miejsca gdzie jest się szczególnie narażonym na
      kradzieże itp, np: okolice hali targowej. Małysmutku na moim osiedlu jest
      jasno :). Uważasz że Stalowa jest słabo oświetlona? Moim zdaniem na "głównych"
      ulicach jest w porządku, a na osiedlach... no cóż, jak pisałem na moim jest
      spoko. No i trzeba interweniować energicznie jak nie pomoże jeden telefon to
      trzeba ich "nękać" cały czas :). To pomaga :)
    • majka651 Re: Niebezpieczne miejsca 06.03.05, 13:20
      A czy mogę zacząć od słów > podobno tam jest niebezpiecznie, bo tak mówią?<
      Niestety , a może na szczęście nie spotkało mnie nic przykrego w Stalowej ( no
      może tylko to , ze straciłam portfel w sobotę na targu , ale to sie nie liczy ,
      bo to już tak powszechna rzecz , ze wszyscy o tym wiedzą ). Ale słyszałam .....
      i moze jest to wiarygodne , bo od kilku osób , że nie jest bezpiecznie w
      okolicy tzw. białych domów ( czyli dwa białe, wielkie bloki przy Al.Jana
      Pawła ) i w okolicach dawnego Swińskigo Ryja ( rozbraja mnie ta nazwa ) -
      okolice sklepu JUSTYNA ( ale tam to podobno tylko nocą).
      • docent52 Re: Niebezpieczne miejsca 12.03.05, 14:09
        Kilka lat temu w dzielnicy Plawo,napadli bandyci na bezbronna kobiete i ukradli
        jej futro i czapke w korych byla ubrana.Jak jest teraz na Plawie ? byc moze
        bezpieczniej.
    • majka651 Re: Niebezpieczne miejsca 20.03.05, 18:56
      SZTAFETA cyt:
      ,,A jakie tereny uznanno za najbardziej niebezpieczne?
      Na osiedlu Śródmieście - okolice PSP nr3, na Pławie - rejon pubów ,,Pokusa"
      i ,,Bila" , na Skarpie - rejon pawilonów ,,Lux".Niebezpiecznie na osiedlu
      Flisaków jest w okolicach bloku rotacyjnego przy ulicy Poniatowskiego , na
      Lasowiaków - na skarpie za pawilonami i w okolicach samych pawilonów.
      Takich miejsc znalazłoby się i w innych częściach miasta.Mamy nadzieję , że
      już niedługo pojawią się tam kamery."
    • rafalcik Re: Niebezpieczne miejsca 22.06.05, 11:00
      moja corke zgwalcili w bialy dzien w lazience w centrum 4
      • cobra427sc Re: Niebezpieczne miejsca 23.06.05, 00:43
        Mają gnoje szczęscie że nie przechodziłem obok,bo gdzybym na nich trafił to bym
        zajebał...
        • djvirusek Re: Niebezpieczne miejsca 28.06.05, 13:18
          hmm niebezpieczne miejsca ojjj takich jest wiele...
          Chodzi mi tutaj o przestepstwa takie jak wymuszanie, pobicia, i kradzieze..
          Osiedle Zatorze niegdys moi znajomi sobie normalnie siedzieli i zostali skopani.
          Z reguly miejca niebezpieczne tez sa blisko dyskotek m.in Arkadii. Czasami
          miejcem niebezpiecznym jest zwykla ulica glowna kiedy to brat moj wracal do
          domu po imprezie u znajomego (ulicą Okulickiego kolo Banku Spółdzielczego) i
          normalnie jak czlowiek poszedl sie odsikac pod plot wtedy zajechal policyjny
          radiowóz (SUKA) i zaczeli go szarpac i wmawiac mu ze probowal ukrasc malucha.
          Wiec nawet Policja jest czasai bandytą... oczywiscie po wyjasnieniu sprawy
          policjanci dostali nagany i zwolnienie z pracy. Miejsce niebezpieczne w bialy
          dzien hmm moze Stadion Stali ? jak sie odbywa mecz ??? moim zdaniem czasami
          jest miejcem w ktorym niepowinnismy byc. Kolejne nocne albo i wieczorne miejce
          do Park tu kolo policji i jordanowski. i ostatnie miejce to Rozwadów tam takze
          jest czasami niebezpiecznie.
          • lolo125 Re: Niebezpieczne miejsca 28.06.05, 19:31
            Pisząc Osiedle Zatorze masz na mysli: os.Wyzwolenie, oś.Podlesie, oś.
            Fabryczne, oś. Metalowców, bo wszystkie leżą po drugiej (lub pierwszej zależy
            jak się patrzy) stronie torów ???
    • leszczyk1983 Re: Niebezpieczne miejsca 28.06.05, 17:39
      a os. Hutnik ??? jak myslicie mozna tu spokojnie przejsc?
      • polishbellydancer Re: Niebezpieczne miejsca 29.06.05, 15:00
        mozna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka