januszx 21.04.05, 12:19 Ani sie obejrzeliśmy jak przyszła do nas wiosna :-) , gdy patrze na zielona trawę w ogrodach i rozwijające się na drzewach liście to aż chce mi się żyć , czyż wiosna nie jest najpiekniejszą porą roku??? Pozdrawiam wiosennie J Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpak_zam Re: Wiosna, ach to Ty:-) 21.04.05, 17:41 no mi się zaczyna podobać. Coraz lepiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Wiosna, ach to Ty:-) 22.04.05, 10:43 Tylko na razie ciągle jeszcze zimno , ale mam nadzieję to również niedługo się zmieni, czekam niecierpliwie Gdzie jesteście Przyjaciele, gdzie się pochowliście ? Wracajcie na forum mi Was tutaj potrzeba:-) Pozdrawiam wiosennie J Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Wiosna, ach to Ty:-) 23.04.05, 19:30 u mnie jest cieplo , chodze bez kurtki i bardzo mi sie to podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
p_zmm Re: Wiosna, ach to Ty:-) 23.04.05, 22:54 Niby jest już wiosna ale w Zamościu zimno grrrrrrrrrr... a nawet na chwile dzisiaj pojawił się śnieg.. Znów sprawdziło się porzekadło ludowe "Kwiecień plecień..." ;-) Pzdr. P. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Wiosna, ach to Ty:-) 24.04.05, 10:50 Tak sie tą zielenią zachwycacie, ja dopiero z łóżka wyszłam po ciężkim przeziębieniu, bo mnie ta zdradliwa wiosna swym wyglądem ślicznym oszukała i wiatrem smagnęła sadystka jedna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Wiosna, ach to Ty:-) 24.04.05, 18:24 ja mam juz tyle zieleni ze az milo sie robi na sercu , a ten snieg to juz chyba ostatni w Zamościu i teraz bedzie co raz cieplej zobaczycie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wiosna, ach to Ty:-) 26.04.05, 14:11 A u nas śnieg w górach a niżej cuuudo, tak: www.topr.com.pl/galeria_jarek_krokusy.htm Odpowiedz Link Zgłoś