cx1970 25.05.06, 23:53 7 miejsce, troszkę ponad 5000 tys. wpisów, wyprzedza stalówke Bircza a Mielec ma trzy razy więcej wpisów. Czy istnieje jakieś forum prywatne gdzie jest większy ruch? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polishbellydancer Re: DZIWNE 26.05.06, 20:08 wpisow malo, ale za to na poziomie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: DZIWNE 26.05.06, 20:26 polishbellydancer napisała: > wpisow malo, ale za to na poziomie :o) O proszę, kto się pojawił (: Myślałem, że już wogóle o nas zapomniałaś :) Dziś widziałem kogoś podobnego w TV, czyżbyś powróciła do PL? (: Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: DZIWNE 26.05.06, 21:11 nie---wybieram sie dopiero na jesieni---pozatym jk juz wielokrotnie wspomnialam: caly czas was pilnuje---czytam, sledze i raz na jakis czas tak na zachete sie odzywam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: DZIWNE 28.05.06, 03:42 Ja sie temu zjawisku przygladalem swego czasu i wyglada to tak: 1)na forach Tarnobrzega,Rzeszowa i Przemysla moga pisac niezalogowani to daje znacznie wiecej postow, niestety na bardzo niskim poziomie ... to zupelnie inaczej niz jak masz login i dbasz o reputacje swojej osoby na forum :) 2) Fora malych miast ktore nas tak wyprzedzaja momentami zamieniaja sie na gadu-gadu dla kilku osob, ktore rozmawiaja o sprawach prywatnych ... i tak np. jednego wieczoru potrafia nabic sobie w jednym watku 70 jednozdaniowych postow o byle czym typu "Co u Ciebie", "a nudze sie" , "A Ty?..." itd. Jakby sie uprzec to tez moglibysmy zrobic watek o tytule "Nabjanie postow, pissz co chcessz" Ale po co :) Lepiej przyciagac jakposcia forum, a nie iloscia cyferek, czy anonimowych postow mocno ... "kontrowersyjnych". Oczywiscie nalezy rozwija c to forum, ale nie zasmiecac. NAjlepiej rozeslac do swoich znajomych zaproszenie na forum dot. Stalowej Woli i poprosic o poinformowanie nastepnych o istnieniu tego forum ... zawsze zlapie sie w ten sposob kilka osob ktore wniosa cos ciekawego do dyskusji. (mam na mysli znajomych zainteresowanch tematem ... tzn powiazanych w jakis sposob ze Stalowa Wola) Odpowiedz Link Zgłoś