agness1992 22.07.06, 20:17 w jakich godzinach sklep jest otwarty w niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_girl10 Re: CAREREFOUR 23.07.06, 11:18 prze pierwsze 2 tyg. chyba codziennie do 23,00 Odpowiedz Link Zgłoś
szpak_zam Re: CAREREFOUR 24.07.06, 16:41 robiliści już tam zakupy? jak Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: CAREREFOUR 24.07.06, 17:03 Jak by nie patrzeć , jest to duża konkurencja "dla mniejszych handlowców": Plusa, PSS,Alberta, NOMI, Hypernovej . Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: CAREREFOUR 25.07.06, 10:16 konkurecja to malo powiedziane, nie wiem czy wiecie ale nawet ludzie z ukrainy przyjezdzaja by robic tu zakupy. WZNOSZE APEL!!! TAK PRZY OKAZJI!!! szanowni klienci szanujcie przacownikow, praca w takim hipermarkecie jest naprawde nie latwa a wrecz kolosalnie ciezka, a przyjscie na zakupy to przyjemnosc wiec szanujmy to iz ktos dba o to by nam sie milo kupowalo :-)) kazdy raczej wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: CAREREFOUR 25.07.06, 12:30 Masz rację. W tak dużym obiekcie handlowym i jeszcze na początku jego funkcjonowania pracownicy tyrają wręcz, do tego są bardzo przejęci swoją pracą. Należy się im szacunek, uznanie i słowa otuchy. Tobie Afrodyto życzę abyś przetrwała burzliwy okres w Carefourze i stała się wysikopłatnym, stałym pracownikiem. No i.... zadowolenia z tej pracy życzę. mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
cperek997 Carrefour - czyli atak na cukier... 25.07.06, 13:29 Przyjechałem tu na wakacje i już w środę wybrałem się na otwarcie Carrefoura. Matko ile ludzi, a w każdym z koszyków po 100 - 150 kg cukru. Przy kasach klientelia jak może omnija zakazy kupowania ponad limit (50, 30, a teraz 10 kg). Wczoraj nawet pewna pani poprosiła mnie zebym na swój rachunek wział jej 10 kg cukru, bo jej potrzebny, a ja nie kupowałem. No to dała kasę to kupiłem. Wspomnienia z wakacji w rodzinnych stronach - otwarcie Carrefoura i cukier oraz wystawa Ideal City - Invisible Cities, wszędzie cukier... A wracając do tego jak mi się hipermarket podoba to moze by. W ocenie na 10 daję im 7. Mieso na stoisku się szybko psuje (wieczorem pierwszego dnia było zielone),nie mA klimatyzacji (tylko jakieś wiatraczki pod sufitem), a i przy kasach miejsca mało jest (ledwie wyłożyłem towar) to już było mnóstwo do pakowania) (taśmy za krótkie, nie da się przejść z jednej strony wózka na drugą, a i na pakowanie mało miejsca, a i za plecami kasjerek się chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: Carrefour - czyli atak na cukier... 25.07.06, 13:58 niby standarty wszedzie takie same ale zamosc jeszcze dlugo bedzie od nich odbiegal co do tego wszystkiego co opisujesz masz zupelna racje bez klimy ciezko sie pracuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mahony2109 Re: Carrefour - czyli atak na cukier... 14.09.06, 21:04 O... a to ciekawe. Może ktoś wie czemu Carrefour nagle wybudował sklep bez klimatyzacji? TO chyba rzadko spotykana praktyka... wszystkie które miałem okazję odwiedzić klimatyzację posiadały (chociaż generalnie nastawioną dużo słabiej niż w Auchan czy Geant, w których bywa po prostu zimno w częsci spożywczej). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: CAREREFOUR 25.07.06, 13:56 a dziekuje panie mariuszu, musze sie pochwalic ze ta harowka sie poplaca bo i awansik sie juz szykuje musze sie tylko na niego zgodzic :-)) pozdrawiam, pracownik c. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: CAREREFOUR 30.07.06, 10:08 Trzymamy kciuki Afrodyto. Za Twoje dobre lata pracy w Cerrafourze... i owocne finansowo. m Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 Re: CAREREFOUR 29.08.06, 21:30 hej, bywałam w sklepach tej sieci w warszawie (moim mieście rodzinnym z dziada pradziada)i to co zobaczyłam w zamościu jest okej tzn, czysto, cicho, spokojnie. Ale ceny są wyższe niż w wawie np. w sklepie w ch targówek, a poza tym UWAŻAJCIE OSZUKUJĄ NA STOISKU Z WĘDLINAMI TZN. CENA WĘDLINY JEST NP. 8 ZŁ. NA NAKLEJCE NA TOWARZE TEŻ JEST 8 ZŁ. A PRZY KASIE OKAZUJE SIĘ ZE CENA JEST O WIELE WYZSZA. po prostu nie zmieniają kodów kreskowych w kasach! mnie oszukali na ponad 30 zł.Poza tym nie docierają do mnie gazetki reklamowe a mieszkam tylko 20 km od zamościa. Pozdrawiam moje gg 505358 Odpowiedz Link Zgłoś
cperek997 Carrefour 30.08.06, 13:11 Do mojej cioci mieszkającej na plantach jeszcze ani jednej gazetki Carrefour nie było, ale może to dobrze, mniej makulatury ludzie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
miss.capricorn Re: CAREREFOUR 30.07.06, 01:33 Ja może nie co do godzin otwarcia, ale... właśnie próbuję zjeść "Surówkę Smakołyk" z omawianego tu Carrefoura... i nie mogę! Aż mi się w nosie kręci, taka ostra, kwaśna, sama już nie wiem! Grunt, że niedobra ;/ Poza tym to miałabym pewne zastrzezenia co do sposobu pakowania np. sera czy wędliny- dziwne- najpierw owijają w ten papier, który rozwija się jeszcze przed dojściem do kasy, potem w worek... A przy kasie wielki napis "Carrefour przyjazny środowisku"... ??!! Dziś poprosiłam Panią Pakującą, żeby nie dawała mi już tego worka w takim razie, ale powiedziała: "Tak trzeba" i wepchnęła, co miała, w worek (zresztą też się rozerwał już przy kasie)... Bez sensu takie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: CAREREFOUR 01.08.06, 17:17 coz moja droga to nie wina pani tam pracujacej ale zasad nakazywanych przez pracodawce, zawinela bo... wielki brat patrzy nie tylko na klienta ale na pracownika rowniez, dzisiaj kazdemu zalezy na robocie. a fakt faktem zarcie fatalne Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus_zamoscicus Re: CAREREFOUR 02.08.06, 08:38 a wiecie, że pierwszego dnia obrót karfura przekroczył 1 mln PLN? Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: CAREREFOUR 02.08.06, 10:36 to pewnie przez ten cukier i olej "karolinka" hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: CAREREFOUR 03.08.06, 12:49 A powiadają, ze u nas biedny narod mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus_zamoscicus Re: CAREREFOUR 03.08.06, 15:08 Kilkakrotnie już powtarzałem, że inwestor nie lokuje swojego biznesu w Zamościu w ciemno. Skąd u nas taki wysyp sklepów i placówek bankowych? Wg. danych np. firmy Axcicom) mieszkańcy wschodnich województw mają na tle reszty kraju największe depozyty, porównywalne tylko z oszczędnościami najbogatszych Mazowszan. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: CAREREFOUR 04.08.06, 20:55 Hubert zawsze jest super dobrze poinformowany. czuk Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: CAREREFOUR 04.08.06, 20:58 tak? jakos co po niektorych nie zauwazylam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus_zamoscicus Re: CAREREFOUR 07.08.06, 10:04 ann.afrodyta napisała: > tak? jakos co po niektorych nie zauwazylam :-) --- Are you talking to me? :-) --- Poza tym byliśmy w sobotę w niniejszym centrum handlowym. Szwagier twierdził, że trzeba mu poświęcić 3 godziny (no-no pomyślałem, niezły hektar pola musi być). A tu wchodzę ja ci do C. - patrzę, a tu koniec sklepu widać...(eee - też mi powierzchnia - myślę z zawodem). Widać szwagier nie był w krakowskim M1 lub w warszawskiej Arkadii. No ale i tak jak można się poczuć w Zamościu ciut światowo (tylko pieczywo jak to we francuskich marketach - do ...) Odpowiedz Link Zgłoś
mahony2109 Re: CAREREFOUR 14.09.06, 21:06 > Widać szwagier nie był w krakowskim M1 lub > w warszawskiej Arkadii. No ale i tak jak można się poczuć w Zamościu ciut > światowo Te depozyty o których pisałeś post wcześniej to pewnie dzięki temu, że nie macie takich wysysaczy kasy jak rzeczona Arkadia - miejsce którego unikam, ale sądząc po znajomych, trzeba mieć duuużo samokontroli, żeby wejść po jedną rzecz i nie wyjść z pięcioma :-/ Pzdr. Mahony, Warszawiak z konieczności :( Odpowiedz Link Zgłoś
kikiet Parking "karfurowy" 23.12.06, 15:14 Co za ludzie bez wyobraźni projektowali parking przy zamojskim Carrefourze? Wszystkie przejazdy za wąskie co najmniej o 1,5 metra, każdy jedzie jak chce (a przydałyby się alejki jednokierunkowe), jeśli jedna osoba wyjeżdża z alejki, druga już nie ma jak wjechać. Dziś to był tam chyba horror... Odpowiedz Link Zgłoś