merra2 10.10.06, 19:07 witam, poszukuję budowlańców którzy mogliby zrobić wjazd do garażu wyłozony kostką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marius68 Re: wjazd do garażu 12.10.06, 08:59 Nie wiem jak w Zamościu, ale w innych miastach specjaliści od układania kostki mają pracę już do wiosny i nie mają czasu podrapać się po nosie a co dopiero zaglądać na forum. Ale może w moim rodzinnym mieście jest inaczej. Życzę powodzenia w poszukiwaniach. Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
merra2 Re: wjazd do garażu 14.10.06, 15:51 Oczywiscie, że specjalista nie będzie do forum zaglądał. Miałam nadzieje, ze ktoś po prostu zna kogos kto zajmuje się tymi sprawami i poda namiary ze zwykłej ludzkiej uprzejmości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: wjazd do garażu IP: *.icpnet.pl 19.12.14, 12:18 Zastanowiłbym się jeszcze nad tą kostką. Położyłem u siebie a po dwóch latach ściągałem. Strasznie popękała i zmieniła kolor. Prezentowała się fatalnie przed domem. Zdecydowałem się na położenie kratek trawnikowych goeproduct, pod którymi mam zasianą trawę i jestem po stokroć bardziej zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś