Dodaj do ulubionych

Laboratorium "PROBE"

04.01.07, 23:28
Mam pytanie jak dojechac tam od strony Rozwadowa bo mam badania zrobic wlsnie
tam bo to jest adres Jana Pawła 2F.
Wiem ze głowna ta co sie wjezdza to JP ale z ktorej strony szukac tego F.
Napiszcie jak dojechac do tego Laboratorium PROBE jesli wiecie gdzie to
jest.Pozdr
Obserwuj wątek
    • justyszda Re: Laboratorium "PROBE" 05.01.07, 18:43
      Za rondem skręć w lewo za stacją benzynową, potem w prawo i wjedziesz na uliczkę
      równoległą do Al.J.P.II Po prawej stronie zaczną się budynki, po lewej masz
      parking i bloki 4 piętrowe, na wprost będziesz miał kościół. Zaparkuj, poszukaj
      szyldu; Probe jest na I piętrze, można wejść i od strony parkingu, i od Al.JP II.
      • icecoffe Re: Laboratorium "PROBE" 08.01.07, 19:43
        Ja bym proponowała skręcić między stacją ESSO a pawilonem Centrum 4. Potem znów
        w lewo i prosto. Po prawej stronie przed zakrętem są 3 jednakowe budynki. W
        pierwszym na samym końcu znajduje sie Probe (nad studiem meblowym).
        Tak chyba łatwiej trafić
        • justyszda Re: Laboratorium "PROBE" 09.01.07, 17:46
          icecoffe napisała:

> Ja bym proponowała skręcić między stacją ESSO a pawilonem Centrum 4. Potem znów
          >
          > w lewo i prosto.
          W lewo??? Chyba potem W PRAWO I PROSTO. A propo, też tak właśnie koledze
          proponowałam ;O)
          • assia_m Re: Laboratorium "PROBE" 24.05.07, 21:09
            Ja trafiłam bez problemu ale to był pierwszy i ostatni raz.młoda miła pani
            wbijała mi się 3 razy w żyłe - raz nie mogła trafic, drugim razem trafiła ale
            nie leciała krew-mimo ze chile ruszała w ta i wewta igła, az mi sie słabo
            zrobiło - i za 3 razem z drugiej reki sukces.Nigdy nei miałam probelmów w
            żadnym laboratoriom z pobieraniem krwi. oczywiscie silniak na pierwszej rece
            jak sie patrzy.przy odbiorze wyniku inna pani była bardzo niemiła na dzien
            dobry.i jeszcze płaciłąm za samo badanie 50 zł....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka