djacek 12.12.01, 11:20 Uwaga, warszawscy zamościanie. Trochę nas jest w stolicy i po okolicach. A może by się tak zebrać do kupy? (Na razie tutaj.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szekla Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.01, 00:21 pewnie, ze sie musimy zebrac...i nie tylko z Warszawy....z Europy i ze Swiata..bo duzo nas wszedzie:-))) ruszmy wreszcie te karte z Zamosciem zeby nie mowiono, ze Zamosc spi. A narazie zyczenia spokojnych Swiat zycze wszystkim z Zamosciem zwiazanych, trzymajcie sie cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! IP: 212.181.1.* 04.01.02, 16:11 Szekla - czy ty jesteś "ON" czy "ona" i jesli "ona" to może Iwona? P.S. Chyba mało osób z Zamościa czytuje GW. Może należy poszukać ludzi z miasta na innych stronach? pozdrawiam chudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekla Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.02, 20:33 ...nareszcie ktos odpowiedzial!:-) jestem ona lecz nie Iwona:-) juz myslalam , ze w Zamosciu Kompy pozamarzaly:-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
thea Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! 07.01.02, 14:39 Ojej, troszke mizerne to zamojskie forum... Popieram akcje - trzeba wniesc troche zycia (przynajmniej wirtualnie!) do Zamoscia! Ja opuscilam swoje rodzinne miasto juz pare ladnych lat temu, ale sentyment pozostal... Pozdrawiam wszystkich mieszkancow (rowniez tych bylych!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekla Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.02, 21:47 Thea...jak milo, ze wpadlas na zamojski kawalek ogrodka:-))) pozdrawiam i zycze wszystkiego naj. w Nowym Roku powiedz gdzie wybylas z Zamoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
thea Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! 08.01.02, 12:42 Gość portalu: szekla napisał(a): > Thea...jak milo, ze wpadlas na zamojski kawalek ogrodka:-))) > pozdrawiam i zycze wszystkiego naj. w Nowym Roku > powiedz gdzie wybylas z Zamoscia? Do zamojskiego ogrodka to ja zawsze chetnie i mam nadzieje, ze teraz to juz czesciej! Gdzie wybylam? - pewnie jak wiekszosc, do Warszawy (chociaz chwilowo troche "tulam sie" po swiecie). Zawsze z przyjemnoscia odnajduje slad bytnosci Zamoscia w internecie (zdecydowanie za malo!), chociaz oprocz portalu Roztocze Online (www.roztocze.net) nie natknelam sie na interesujace serwisy. Znasz jakies? z noworocznymi pozdrowieniami, thea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 22:05 chyba mój poprzedni list nie dotarł Szekla - szkoda ze nie jesteś moją koleżanką z podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekla Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.02, 19:26 Thea...dzieki za strone z Roztoczem...po "linkach" doszlam jeszcze dalej; zapomnialam o zmeczeniu ogladajac zamojszczyzne. Te tysiac pare kilometrow jest juz niczym, jesli moge sobie w sieci spokojnie poczytac na "roztoczanskich" stronach. Chudy wiadomosc dotarla, ale chyba nie jestem ta kumpelka z podstawowki:-))) do nastepnego razu:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! IP: 212.181.1.* 09.01.02, 12:22 Szkoda, że tak mało ludzi bywa w tym miejscu. Jakieś pomysły na zwiększenie liczebności tego forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekla Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.02, 20:47 ...chudy:-) wici rozeslac, reklame zrobic albo po prostu samemu czesciej przychodzic... wiesz do lepszego zawsze ciagnie, jestesmy niezli wiec i ludziska zaczna sie gromadzic. Czekaj tylko jak po krzesla bedziemy biegac, na kazdy dzwonek otwierac i wode na kawe gotowac:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBB Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! IP: *.cvx18-bradley.dialup.earthlink.net 20.01.02, 06:57 Gość portalu: chudy napisał(a): > Szkoda, że tak mało ludzi bywa w tym miejscu. Jakieś pomysły na zwiększenie > liczebności tego forum??? Chudy, Jestes po Akademii Plastycznej? Takiego znalem. Jestem z Zamoscia. Serdecznie pozdrawiam , JBB> > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: MIESZKAŃCY WARSZAWY - BYLI ZAMOŚCIANIE! IP: 212.181.1.* 21.01.02, 10:05 Niestety nie - skończyłem zupełnie inną uczelnię. Tak na marginesie - co to jest akademia plastycza (ASP?) chudy Odpowiedz Link Zgłoś