english-is-easy 11.10.07, 11:34 nie wiem dlaczego moj post zostal usuniety,chyba na forum mozna pisac o tym,o czym sie chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: usuwanie postów 11.10.07, 12:04 twój post był niezgodny z netykietą - na komercyjne ogłoszenia polecam Dwukropek Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka usunęłam 12.10.07, 16:59 Nie lubię tego robić, ale usunęłam a) 3 posty w wątkach "Lech Kaczyński", "Pis wojuje", "Ujawnienie Prawdy i Sprawiedliwości" - bo od polityki są specjalne fora, tu o Zamościu gadamy i nie chcę, żeby wróciły awantury polityczne. Jeden wątek wyborczy chyba nam wystarczy. b) 3 posty w wątkach religijnych, bo były o tym samym, że zbliża się dzień papieski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: usuwanie postów!!! IP: 213.199.252.* 12.10.07, 18:56 Trzeba jeszcze usunąć te posty: 1.usuwanie postów!!! , 2. 15 X wieczorem Widowisko dla Jana Pawła II, 3. Tajemnica pierwszych sobót miesiąca, 4. Ratuj Polske idz na wybory. 5. Pilnie wynajmiemy mieszkanie - oczywiste dlaczego ogłoszenie, 6 8 tygodniowe kiciusie jak wcześniej ogłoszenie, 7. Proszę poradzcie mi co lepsze 8. XIII Pielgrzymka Rodziny Radia Maryja na Jasna Gor 9. video na www.zamosc.wonder.pl - reklama strony internetowej, 10. Wynajęcie mieszkania - ogłoszenie, 11. Tomaszów Lubelski 12. Jan Paweł II i Różańcowe Jerycho w Zamościu 13. czy ktos moze mi polecic dobrego muraza lub ekipe 14. Włosy 15. niesolidny lokator - wogóle sprzeczny z regulaminem jak nie z prawem. Pozostałe nie związane z Zamościem w żaden sposób. To tylko część ostatnio napisanych postów, na całym forum jest ich znacznie więcej. Jak trzymamy się regulaminu to wnoszę od admina o skasowanie tych postów :) Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 [...] 13.10.07, 10:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaśku Re: usuwanie postów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 17:17 Używaj w postach słów: papież, kaczynski, zamosc.wonder, wiloa, kościół, modlitwa, pis, etc. bo to - sądząc po ilości postów z w/w - jest gwarancją, że nikt nie usunie Twojej twórczości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: usuwanie postów!!! IP: 82.160.249.* 13.10.07, 18:48 do koziorozka,ok rozumiem,ze niektore posty trzeba usunac np jak sa wulgarne albo cos w tym stylu,ale powiedz mi prosze,co jest zlego w tym,ze ktos chce uzyskac jakas informacje,zaoferowac komus prace,dac drobne ogloszenie.Czym sie rozni ogloszenie o udzielaniu korepetycji od ogloszenia o poszukiwaniu mieszkania i fryzjera czy samochodu??Przeciez dopoki dopoty nie obrazamy nikogo swoja wypowiedzia nie ma w niej nic zlego, nieprawdaz??Ale i tak na nic te moje wywody,skora i tak Ty decydujesz co usunac, a co zostawic. Odpowiedz Link Zgłoś