Dodaj do ulubionych

zespol na wesele

• Gość: nico 1983 Re: zespol na wesele IP: 91.231.123.* 02.11.11, 22:47
      nie polecam jako firma do zdięc i video nie znają się na niczym widziałem u znajomych co im zrobili partactwo i amatorstwo
      • Gość: Wioletta Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 23:09
        Polecam zespół Masterfox mozna ich zobaczyc i usłyszec w klubie Brodway naprawde potrafią rozbujac publike a gośc z kucykiem ma gadane
    • Gość: Ola Re: zespol na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.12, 20:36
      Goraco polecam: www.nexus.org.pl :)
      • Gość: Agnieszka Re: zespol na wesele IP: *.swidman.pl 29.05.12, 23:09
        Kramers świdnik powiem tak jak ktoś lubi płacić za muzykę puszczaną z mp3 to jak najbardziej klientka co niby śpiewa wcale nie śpiewa inny głos leci z głośników a innym ona mówi. koleś na organach tylko rękoma macha żal mi takich ludzi co ich biorą i się nabierają na takie zespoły jak ten niestety moja siostra też się nabrała i później strasznie tego żałowali.
        • Gość: Kramers Re: zespol na wesele IP: *.marsoft.net 14.08.12, 16:22
          Panie zbyszku proszę nie obrazac zespolu i ludzi muzykow jesli dla pana saksofon i trombka i gitara czy perkusja to mp3 to gratuluje to są ludzie po szkolach muzycznych i dyregentuze tylko młoda para i goscie mogą oceniac zespoł i oceniac a nie drobny pijaczek psełdo muzyk Mariusz zespoł kramers
          • ner-ra Re: zespol na wesele 21.08.12, 21:00
            Ostrzegam przed Ex-Solaris!!! Trójka osób przyjechała na wesele, TYLKO jedna gitara, keyboard i "solistka". Zespół nie zagrał ANI JEDNEGO utworu na żywo!!! Nie zagrali też nic na życzenie gości bo mieli już kolejność zaprogramowaną. Przez całe wesele słyszeliśmy przykładowo jakieś znane głosy, np. Krawczyka, Lopez czy innych, a członkowie zespołu poruszali tylko ustami, przy zgranicznych piosenkach nie znali nawet słów więc wyglądało to komicznie. Ci ludzie nie szanowali ani gości, ani panstwa młodych, ani kasy za którą tam stali. Dianka - solistka podczas jednego z utowrów, który "wykonywała" pisała sms'a chowając komórkę za śpiewnikiem, a inny chłopaczek trzymał gitarę tylko po to, żeby zrobić coś z rękami. WSTYD, HAŃBA, ŻENADA - za statystów-manekinów nie powinno się płacić takiej kasy!!!!
        • Gość: Kramers Re: zespol na wesele IP: *.marsoft.net 14.08.12, 16:25
          Panie Zbyszku proszę nie obrażać zespołu i ludzi muzyków jeśli dla pana saksofon i trąbka i gitara czy perkusja to mp3 to gratuluje to są ludzie po szkołach muzycznych i dyrygenturze tylko młoda para i goście mogą oceniać zespól a nie drobny pijaczek pseudo muzyk Mariusz zespól kramers
    • Gość: RGBaK Re: zespol na wesele IP: *.vlan136.corcoran.lubman.net.pl 25.09.12, 11:11
      Zespół zdecydowanie z najwyższej półki zarówno na wesele jak i na impreze typu festyn zabawa itp. to]TeX !!! nie ma imprezy ktorej nie rozkręcą- POLECAM !
      • motyka87 Re: zespol na wesele 11.06.13, 18:03
        Tak wychwalacie te zamojskie zespoły, a chyba zapomnieliście, że jeszcze jest cały region. My byliśmy ostatnio na weselu w Cześnikach i grał zespół rytm z tomaszowa. Bardzo fajnie! Cztery osoby, wszyscy spiewający oprócz perkusisty- ale ten to wywijał więc można mu wybaczyć, że nie spiewa. My tam już wiemy, że ich weźmiemy do siebie, bo te wszystkie zamojskie to ceny maja z kosmosu i już przereklamowane są.
        • Gość: LIFFE Re: zespol na wesele IP: *.ip.netia.com.pl 25.12.13, 10:47
          witam bylem na paru weselach z zespolem z hrubka LIFFE naprawde fanie dawali czadu polecam na 100 % niestety u mnie nie grali na weselu ;( zajety ten dzien juz byl a dzwoniłem 1,5 roku wczesniej A OSTATNI BYLEM Z NIEM W ZAMOSCIU U BRATA TEGO GOSCIA Z SOLARISU GRALI dom weselny komex czy jakos tak pozdrawiam
    • goska837 Re: zespol na wesele 18.06.14, 09:46
      Polecam zespół Texas.
      Byłam ostatnio na weselu, na którym grali, wokalistka ma kawał głosu, fajnie bawią gości. Przed weselem robią wywiad na temat zaproszonych gości(kto i skąd) i w trakcie wesela wygląda, jakby wszystkich znali, na wesoło komentują, robią dedykacje:)
    • pol_la Re: zespol na wesele 22.08.14, 13:51
      Ja z całą pewnością NIE POLECAM zespołu GALA z Koszalina. Ponieważ nie dotrzymują oni słowa. Półtora roku wcześniej zamawiałam u nich termin, kazali mi się odezwać za pół roku na podpisanie umowy. Więc zadzwoniłam po pół roku i się okazało ze dali ten termin komuś z innemu (jak się później okazało dalekiej rodzinie). Ponadto zaklepałam też termin u poleconego przez nich kamerzysty, który też mnie wystawił. Zarówno orkiestra jak i kamerzysta przy rezerwacji terminu zapewniali mnie na 100% wszystko zaklepane i spotkamy się tylko na podpisaniu umowy. A jak się okazało ich słowo nic nie jest warte !!!.
    • Gość: Małgorzata Re: zespol na wesele IP: *.centertel.pl 22.08.14, 17:05

Polecam dobry zespół, sprawdzony

www.zespol-tiger.pl

Robią fajne zabawy i dużo grają nowości.....
    • 1paulina1234 Re: zespol na wesele 06.08.15, 09:38
      Polecam zespół BEVEREN, są świeni, grają idealny repertuar dopasowany dla każdego! :)
      • Gość: jula Re: zespol na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.15, 07:44
        Ooo ja również polecam ten zespół! Miałam przyjemność być na weselu na którym grali
    • katarzynakacp Re: zespol na wesele 19.09.16, 10:49
      Zespół tiger Częstochowa
      pan Jacek Lubański

Grali w w województwie wielkopolskim niedawno na naszym weselu, złego słowa nie powiemy, udana wesele, bardzo mili ludzie, super grają i śpiewają, nowy na czasie repertuar, najnowsze disco polo, plus zagraniczne hity, z powodzeniem polecamy ten zespół, a pomówienia i złe rzeczy czy opinie o nich, to już pewnie konkurencja, albo złośliwość osób u których nie mogą grać bo już pewnie mają terminy zamówione ....

Pozdrawiamy zespól Tiger z Częstochowy

Kasia i Paweł - nowżeńcy
      • Gość: nona87 Re: zespol na wesele IP: *.dynamic.mm.pl 14.10.16, 15:58
        A ja ostatnio byłam na weselu w Artisie gdzie grał zespół z Tomaszowa - Rytm. Kurczę świetni! Dziewczyna niesamowicie śpiewa, fajnie facet prowadził zabawy. Podobało nam się ze grali dużo zagranicznych przebojów, mój mąż za młodu grał na perkusji więc zachwycony ich perkusistą. Ogólnie duzyyyy Plus i zaskoczenie bo w końcu ktoś spoza Zamościa na fajnym poziomie.
    • ewelina10171 Re: zespol na wesele 30.12.16, 14:32
      Jeżeli ktoś szuka profesjonalnego zespołu, który zadowoli gusta najbardziej wybrednych gości, to zespół "Inko" jest strzałem w 10 :) Solidny, zgrany i bardzo sympatyczny zespół muzyków. Uśmiechnięci, zadowoleni z życia ludzie z pasją :) Polecam !!!
    • hitler2000 Re: zespol na wesele 10.05.17, 10:00
      Z zamojskich zespołów tylko SYNDROM. Kupę lat doświadczenia. Skład 5 osób. Biesiada przy stołach. Dostosują się do klienta.
      Ciężko u nich termin znaleźć, ale powodzenia.
      • joannamorowiec Re: zespol na wesele 10.10.18, 19:53
        Zespół Inko wesele rozkręci, że hej!! Biesiada przy stole, oczepiny. Wszystko fajnie i z kulturą!
        • ula.nowak85 Re: zespol na wesele 09.12.18, 12:09
          weźcie sobie jakiegoś Dja taniej i lepiej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka