Dodaj do ulubionych

Jakie macie opinie na temat ADMOT

07.11.08, 09:33
Chodzi Serwis, zakład naprawy samochodów,nie o sklep.
Obserwuj wątek
    • hubertus_zamoscicus Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT 07.11.08, 13:19
      Jak najepsze. od początku u nich serwisuję auto. da się normalnie pogadać, robią dobrze robotę i nie oszukują klienta.
    • p_zmm Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT 07.11.08, 17:43
      Popieram Huberta i w pełni mogę ich polecić. Serwisuje u nich dwa
      samochody i nigdy nie było żadnych problemów.
      • czuk1 ADMOT - może coś bliżej o tym serwisie. 04.12.08, 21:08
        Gdzie się oni mieszczą ? Czy na Namysłowskiego?
        Czy mogą oni zbadać silnik który dymi i coś w nim stuka?
        • Gość: koziorożka mechanik samochodowy IP: *.chello.pl 05.12.08, 13:46
          czuku, wszystkie adresy znajdziesz na
          www.twoje-auto.com/?id=sm
          a opinie o mechanikach tu
          www.roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=4023&highlight=admot
          www.roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=1454&highlight=admot
          • czuk1 Re: mechanik samochodowy 05.12.08, 15:47
            Jestem już ogłupiony. Korzystający z tego typu usług ryzykują. Najpierw (na
            ogół) idą w ślepo (przeczytaj te opinie w internecie),bo pobieżne opinie są
            bardzo rozstrzelone. Trzeba się raz nadziać by wtedy dokładnie rozejrzeć się i
            znaleźć odpowiedni warsztat. Ja stawiam autko w ADMOCIE. Zdam relację po
            operacji....
            • czuk1 Re: mechanik samochodowy 08.12.08, 18:46
              Korzystając (niby ze stacji w ADMOT przy Namysłowskiego, która została
              przeniesiona do obiektu b.POM, przy ulicy Lwowskie)z Serwisu VAN, nowego
              przedsiębiorstwa taksówkowego VAN, skorzystałem jedynie z usługi wymiany oleju.
              Na tej lokalizacji mieści się siedziba firmy
              VAN. Poznałem miłych właścicieli firmy VAN. Podziwiam ich pomysły na biznes,
              działania, pierwsze sukcesy i zamierzenia na lata następne.

Remont samochodu odłożyłem na okres poświąteczny.
          • Gość: Svrog Re: mechanik samochodowy IP: *.229.149.194.optikomp.pl 12.04.14, 19:23
            Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy z turbiną. Czy to naprawy czy regeneracji i niezależnie od rodzaju pojazdu to polecam firmę z okolic Zmościa, która wymieniała mi już w 2 samochodach turbinę, a w jednym zajmowała się regeneracją. Chodzi o firme Luxturbina. Mają także inne usługi: luxturbina.pl
    • Gość: gość132 Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT IP: *.eranet.pl 18.03.09, 00:16
      admot sklep- obsluga nie mila, mlodziaki i cwaniaki
      • Gość: fhjh Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.09, 00:18
        serwisu nie znam - obsługa sklepu marna...
        • czuk1 Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT 19.06.09, 07:57
          Korzystałem - wymiana rozrządu. Bez rewelacji - usługa. Jakość - teraz sprawdza
          się w użyciu. Cena REWELACYJNA - dla ADMOTU - 1250 zł !!!!
        • Gość: red Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 19:46
          co miałeś na myśli to pisząc albo części są albo ich nie ma
      • Gość: red Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 19:49
        jak ktoś przychodzi sam nie wie po co i zaczyna wymyślać
        ps. nie zle rymujesz
        • czuk1 Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT 26.09.09, 19:01
          Przykre, że powodu małego potencjału dobrych warsztatów samochodowych w Zamościu
          .... jest samowola właścicieli warsztatów, brak bodźców do doskonalenia obsługi
          i poprawy jakości , nie mówiąc o wysokich cenach usług.
          Ale to sie skończy ... za rok ...dwa. Kiedy zrównoważy sie rynek usług naprawy
          samochodów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka