niko5 07.11.08, 09:33 Chodzi Serwis, zakład naprawy samochodów,nie o sklep. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubertus_zamoscicus Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT 07.11.08, 13:19 Jak najepsze. od początku u nich serwisuję auto. da się normalnie pogadać, robią dobrze robotę i nie oszukują klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
p_zmm Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT 07.11.08, 17:43 Popieram Huberta i w pełni mogę ich polecić. Serwisuje u nich dwa samochody i nigdy nie było żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 ADMOT - może coś bliżej o tym serwisie. 04.12.08, 21:08 Gdzie się oni mieszczą ? Czy na Namysłowskiego? Czy mogą oni zbadać silnik który dymi i coś w nim stuka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorożka mechanik samochodowy IP: *.chello.pl 05.12.08, 13:46 czuku, wszystkie adresy znajdziesz na www.twoje-auto.com/?id=sm a opinie o mechanikach tu www.roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=4023&highlight=admot www.roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=1454&highlight=admot Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: mechanik samochodowy 05.12.08, 15:47 Jestem już ogłupiony. Korzystający z tego typu usług ryzykują. Najpierw (na ogół) idą w ślepo (przeczytaj te opinie w internecie),bo pobieżne opinie są bardzo rozstrzelone. Trzeba się raz nadziać by wtedy dokładnie rozejrzeć się i znaleźć odpowiedni warsztat. Ja stawiam autko w ADMOCIE. Zdam relację po operacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: mechanik samochodowy 08.12.08, 18:46 Korzystając (niby ze stacji w ADMOT przy Namysłowskiego, która została przeniesiona do obiektu b.POM, przy ulicy Lwowskie)z Serwisu VAN, nowego przedsiębiorstwa taksówkowego VAN, skorzystałem jedynie z usługi wymiany oleju. Na tej lokalizacji mieści się siedziba firmy VAN. Poznałem miłych właścicieli firmy VAN. Podziwiam ich pomysły na biznes, działania, pierwsze sukcesy i zamierzenia na lata następne. Remont samochodu odłożyłem na okres poświąteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svrog Re: mechanik samochodowy IP: *.229.149.194.optikomp.pl 12.04.14, 19:23 Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy z turbiną. Czy to naprawy czy regeneracji i niezależnie od rodzaju pojazdu to polecam firmę z okolic Zmościa, która wymieniała mi już w 2 samochodach turbinę, a w jednym zajmowała się regeneracją. Chodzi o firme Luxturbina. Mają także inne usługi: luxturbina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość132 Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT IP: *.eranet.pl 18.03.09, 00:16 admot sklep- obsluga nie mila, mlodziaki i cwaniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhjh Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.09, 00:18 serwisu nie znam - obsługa sklepu marna... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT 19.06.09, 07:57 Korzystałem - wymiana rozrządu. Bez rewelacji - usługa. Jakość - teraz sprawdza się w użyciu. Cena REWELACYJNA - dla ADMOTU - 1250 zł !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 19:46 co miałeś na myśli to pisząc albo części są albo ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 19:49 jak ktoś przychodzi sam nie wie po co i zaczyna wymyślać ps. nie zle rymujesz Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Jakie macie opinie na temat ADMOT 26.09.09, 19:01 Przykre, że powodu małego potencjału dobrych warsztatów samochodowych w Zamościu .... jest samowola właścicieli warsztatów, brak bodźców do doskonalenia obsługi i poprawy jakości , nie mówiąc o wysokich cenach usług. Ale to sie skończy ... za rok ...dwa. Kiedy zrównoważy sie rynek usług naprawy samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś