mm-ka 11.11.03, 00:38 -Jak nie śpicie? Czy na tym forum wszyscy chodzą spać z kurami? Bez obrazy Forumowiczów i kur. No to dobrej nocki życzę,może powinno być dobrego dnia? Pa,pa M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ubott Re: Co robicie ..... IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 04:01 A ja właśnie kładę się spać. Chyba czas najwyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Co robicie ..... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 08:36 wstałęm trzy godzinki poźniej... Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Co robicie ..... 11.11.03, 13:37 ja nie chodze spac z kurami ale w godzinach popoludniowo wieczornych jestem off-line :(( pzdr g mm-ka napisała: > -Jak nie śpicie? > Czy na tym forum wszyscy chodzą spać z kurami? > Bez obrazy Forumowiczów i kur. > No to dobrej nocki życzę,może powinno być dobrego dnia? > Pa,pa M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekla Re: Co robicie ..... IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 18:48 co robicie jak nie spicie?...dyzury mamy krwiste, akcja, cisnienie i adrenalinka do gory sie wspina i po takim dyzurku to sie tylko na twarz pada i.....spi, a dnia wolnego nadrabia sie ..........heheheh przespany czas, zakupy jakies, jedzonka pichcenie, chaty ogarniecie, przyponienie sobie, ze znajomych sie jeszcze ma i ze zycie to nie tylko praca i spanie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Co robicie ..... 18.11.03, 23:09 Chciałabym chodzic spac z kurami i nawet na tA OKOLIXCZNOŚĆ BIPRĘ MELATONINKE ALE NIESTETY NIE MOGE. nADMIAR STRESU MNIE Z ŻERA I MIMO, ZE OCZY MI SIE KLEJA JUŻ O 22 , gasze światło o 23 to jeszcze sie przewracam, a potem budze i nawet melatonina nie pomaga. A wstawać trzeba o 6 ( na szczęście tylko do końca grudnia!!!). A dzis jest wyjątek bo piłam piwo - chyba zostane alkoholikim, nigdy nie śpi mi sie tak dobrze jak po trzech piwkach ( tfu tfu trzy razy przez lewe ramie żeby nie zapeszyć) . Podobno po piwach robie dduuuuużo literówek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Co robicie ..... 19.11.03, 08:34 jesli to bylo pisane po piwach, to nie jest tak zle. jesli po 3 piwach to wychodzi srednio 1 literowka na 1 piwo. ja bez piwek chyba mam gorsza srednia :)) ale tak na serio to uwazaj Ryza z tymi piwami. wrog nie spi!! :)) g ryza_malpa1 napisała: > Chciałabym chodzic spac z kurami i nawet na tA OKOLIXCZNOŚĆ BIPRĘ MELATONINKE > ALE NIESTETY NIE MOGE. nADMIAR STRESU MNIE Z ŻERA I MIMO, ZE OCZY MI SIE KLEJA > JUŻ O 22 , gasze światło o 23 to jeszcze sie przewracam, a potem budze i nawet > melatonina nie pomaga. A wstawać trzeba o 6 ( na szczęście tylko do końca > grudnia!!!). > A dzis jest wyjątek bo piłam piwo - chyba zostane alkoholikim, nigdy nie śpi > mi sie tak dobrze jak po trzech piwkach ( tfu tfu trzy razy przez lewe ramie > żeby nie zapeszyć) . > > Podobno po piwach robie dduuuuużo literówek :)))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co robicie ..... 19.11.03, 09:21 mm-ka napisała: > -Jak nie śpicie? > Czy na tym forum wszyscy chodzą spać z kurami? > Bez obrazy Forumowiczów i kur. > No to dobrej nocki życzę,może powinno być dobrego dnia? > Pa,pa M Kiedyś się mówiło: "mamo chwalą nas" . Na serio. Co można robić o 8-mej rano, kiedy się nie śpi o 1 w nocy ?. Ja to rozumiem bo mnie wystarczy 5 godz. snu , ale takie kotki ?" "Dlaczego kotki nie są kotki" ? Wiem, że to nie jest taktowne...że za duzo chcę wiedzieć. Każde formum musi mieć jakieś odchylenia. W innych np. nie ma kultury to u nas może chyba być podglądactwo? pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Co robicie ..... 19.11.03, 16:42 Jakie kotki? Jakie kury? Jakie podgladactwo? Nic nie riozumiem...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Co robicie ..... 19.11.03, 16:45 przyznam ci sie ze ja tez.... zwlaszcza tych kotkow... ale moze nie wszystko trzeba rozumiec? pzdr g ryza_malpa1 napisała: > Jakie kotki? Jakie kury? Jakie podgladactwo? > Nic nie riozumiem...:((( > > Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co robicie ..... 19.11.03, 16:56 gammma napisała: > przyznam ci sie ze ja tez.... zwlaszcza tych kotkow... > ale moze nie wszystko trzeba rozumiec? > pzdr > g > > ryza_malpa1 napisała: > > Jakie kotki? Jakie kury? Jakie podgladactwo? > > Nic nie riozumiem...:((( > > > > Pytanie zrozumiałaś. Potwierdzasz, że Ryża je olała. O kurach nie pisałem. Kotki w nocy na ogół śpią. Przyrównałem Ryżą do kotka. Sądzę ,że jest miłą osóbką. Pozdrawiam Was obie - miłe Panie. m Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Co robicie ..... 19.11.03, 17:00 czyli Ryza Kotka nie Malpa? lepiej brzmi. ale dalej nie rozumiem jakie pytanie zrozumialam a Ryza je olala? ze Ryza jest mila osoba w to nie watpie, niewazne czy malpa czy kotka...^ pzdr g > > > Pytanie zrozumiałaś. Potwierdzasz, że Ryża je olała. O kurach nie pis > ałem. > Kotki w nocy na ogół śpią. Przyrównałem Ryżą do kotka. Sądzę ,że jest miłą > osóbką. Pozdrawiam Was obie - miłe Panie. m Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co robicie ..... 19.11.03, 16:50 ryza_malpa1 napisała: > Jakie kotki? Jakie kury? Jakie podgladactwo? > > Nic nie riozumiem...:((( > > To i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co robicie ..... 19.11.03, 16:59 ryza_malpa1 napisała: > Jakie kotki? Jakie kury? Jakie podgladactwo? > > Nic nie riozumiem...:((( > > To pisała m-mka. Przepraszam - też wg mnie miła .. Pani. Ale, że tak długo nie śpi. Pozdrawiam wszystkie kotki. m Odpowiedz Link Zgłoś