jakubkaa 02.02.09, 12:29 Poszukuję dobrego gina. Chodzi mi o lakarza, który zajmuje się oparacjami i robi to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubas132 Re: ginekolog operacyjny 02.02.09, 15:18 polecam Adamczyka, wie co robi. Po przeprowadzonej u mnie operacji inni lekarze byli zaskoczeni że tak super to zrobił. Wygląda jakbym wcale jej nie przechodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty-jenifer Re: ginekolog operacyjny 07.02.09, 15:20 Witaj, zdecydowanie najlepszym operatorem ginekologicznym w Polsce (!) jest prof. Skręt z Rzeszowa. I to jest opinia samych lekarzy ginekologów w dodatku nie z podkarpacia ( pewien ordynator z dużego miasta na pólnocy Polski polecił własnie jego mówiąc o nim "guru"). U nas wszyscy są zawistni i nikt o nim nie wspomni. Jest konsultantem wojewódzkim z ginekologii na teren podkarpacia. Jestem też jego pacjentką, 2 razy operowaną, wszystko super i z sukcesem. W razie potrzeby mam kontakt, jednak dość trudno się dostać na wizytę, ale dla chcącego nic trudnego. Życzę zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
osesek82 Re: ginekolog operacyjny 07.02.09, 16:31 jesli chodzi o sprawy onkologiczne to najlepszy jest Pan Prof Skret - lepszego operatora w przypadku nowotworow nie ma. znam tez dobrego ginekologa w stalowej woli (nie jest to dr adamczyk) Odpowiedz Link Zgłoś
jakubkaa Re: ginekolog operacyjny 08.02.09, 13:33 Do osesek82. A moglabys mi podac namiary na tego lekarza z SW? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka3.0 Re: ginekolog operacyjny 17.06.09, 00:08 ze Stalowki operacyjnie chyba najlepszy jest dr Zajaczkowski. Polecila mi go instrumentariuszka tam pracujaca i jestm zadowolona. A moja blizna jest tak nisko ze po prostu szok - wogole jeje nie widac (ale to oczywiscie na marginesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziubas132 Re: ginekolog operacyjny 16.06.09, 09:05 dr Adamczyk - świetnie operuje i prowadzi ciążę - przyjmuje w przychodni w szpitalu w Stalowej i prywatnie, dr Sarzyński - do leczenia i kontroli - przyjmuje niestety tylko prywatnie, polecam obu bo to dzięki nim żyję, wyzdrowiałam całkowicie i jestem teraz w 21 tygodniu ciąży - mimo iż szanse na Dzidziusia były nikłe!!! Odpowiedz Link Zgłoś