Dodaj do ulubionych

Sywester na Rynku Wielkim

22.11.03, 14:24
Właśnie czy słyszeliście coś o jakiś przygotowaniach do tej imprezy.
Obserwuj wątek
    • ubott.1 Re: Sywester na Rynku Wielkim 11.12.03, 03:16
      Pewnie w ramach oszczedności nie bedzie sztucznych ogni od miasta
      • januszx Re: Sywester na Rynku Wielkim 11.12.03, 19:21
        Na takim sylwestrze byłem jeden jedyny raz , niestety nie wspominam mile ,
        pamiętam głównie ...rozbite butelki, mam nadzieje , ze to sie zmieniło...
        juz szybciutko muszę uciekac!
        pozdrawiam
        j
        • gammma Sywester na Rynku Wielkim - NIE!! 12.12.03, 16:50
          ja tez dziekuje za takie imprezy, juz raz sie musialam szybko ewakuowac z
          rynku pod presja milych chlopcow noszacych ubrania sportowe. a policja sobie
          stala nie wiadomo po co przy wjazdach na rynek - a w srodku niech sie dzieje
          co chce :(
          pzdr
          g

januszx napisał:
          > Na takim sylwestrze byłem jeden jedyny raz , niestety nie wspominam mile ,
          > pamiętam głównie ...rozbite butelki, mam nadzieje , ze to sie zmieniło...
          > juz szybciutko muszę uciekac!
          > pozdrawiam
          > j
          • januszx Re: Sywester na Rynku Wielkim - zobaczymy... 13.12.03, 08:16
            Miejmy nadzieję ,że w tym roku sylwester na Rynku będzie wyglądał nieco
            inaczej niz to Gammo opisaliśmy...
            "zobaczymy", jak mawia mój znajomy Niemiec
            • miet.b W całym kraju już są przygotowania do tego dnia 13.12.03, 19:59
              A u nas jak zawsze brak pieniędzy. Nie siedzę u nikogo w kieszeni, ale coś dla
              mieszkańców się należy za podatki które płacą. Niech nie idą tylko na
              utrzymanie urzędów i płace dla urzędników. Cesarz rzymski urządzał igrzyska, ku
              radości tłumu, więc też coś chcą mieszkańcy grodu Zamość, nie tylko oglądać
              nowe limuzyny władz, oraz ratusz pomalowany z jednej strony. Czytałem też, że
              jeszcze w tym roku ma zniknąć stara mleczarnia na Rynku Solnym, oby nie
              skończyło się tylko na poszerzeniu parkingu z tyłu ratusza, oraz jego
              pomalowanie z drugiej strony.
              • ubott.1 Re: W całym kraju już są przygotowania do tego dn 21.12.03, 03:47
                No i już zniak mleczarnia z tyłu ratusza. Ciekawe co tam zostanie zrobione
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka