miet.b 22.11.03, 14:24 Właśnie czy słyszeliście coś o jakiś przygotowaniach do tej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubott.1 Re: Sywester na Rynku Wielkim 11.12.03, 03:16 Pewnie w ramach oszczedności nie bedzie sztucznych ogni od miasta Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Sywester na Rynku Wielkim 11.12.03, 19:21 Na takim sylwestrze byłem jeden jedyny raz , niestety nie wspominam mile , pamiętam głównie ...rozbite butelki, mam nadzieje , ze to sie zmieniło... juz szybciutko muszę uciekac! pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Sywester na Rynku Wielkim - NIE!! 12.12.03, 16:50 ja tez dziekuje za takie imprezy, juz raz sie musialam szybko ewakuowac z rynku pod presja milych chlopcow noszacych ubrania sportowe. a policja sobie stala nie wiadomo po co przy wjazdach na rynek - a w srodku niech sie dzieje co chce :( pzdr g januszx napisał: > Na takim sylwestrze byłem jeden jedyny raz , niestety nie wspominam mile , > pamiętam głównie ...rozbite butelki, mam nadzieje , ze to sie zmieniło... > juz szybciutko muszę uciekac! > pozdrawiam > j Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Sywester na Rynku Wielkim - zobaczymy... 13.12.03, 08:16 Miejmy nadzieję ,że w tym roku sylwester na Rynku będzie wyglądał nieco inaczej niz to Gammo opisaliśmy... "zobaczymy", jak mawia mój znajomy Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b W całym kraju już są przygotowania do tego dnia 13.12.03, 19:59 A u nas jak zawsze brak pieniędzy. Nie siedzę u nikogo w kieszeni, ale coś dla mieszkańców się należy za podatki które płacą. Niech nie idą tylko na utrzymanie urzędów i płace dla urzędników. Cesarz rzymski urządzał igrzyska, ku radości tłumu, więc też coś chcą mieszkańcy grodu Zamość, nie tylko oglądać nowe limuzyny władz, oraz ratusz pomalowany z jednej strony. Czytałem też, że jeszcze w tym roku ma zniknąć stara mleczarnia na Rynku Solnym, oby nie skończyło się tylko na poszerzeniu parkingu z tyłu ratusza, oraz jego pomalowanie z drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: W całym kraju już są przygotowania do tego dn 21.12.03, 03:47 No i już zniak mleczarnia z tyłu ratusza. Ciekawe co tam zostanie zrobione Odpowiedz Link Zgłoś