miet.b 25.11.03, 00:09 Dziś trzeba jeszcze wstać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubott.1 Re: Wyłączam komputer i idę spać 25.11.03, 00:58 A co tak szybko ??? Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Wyłączam komputer i idę spać 25.11.03, 07:44 ubott.1 napisał: > A co tak szybko ??? Hi hi hi Jesteście dobrzy. To nie jest sprawiedliwe. Żyjecie o 30 % dłużej. Mimo to (zazdroszcząc) - pozdrawiam Mariusz. PS. Ja stary śpie ok. 5 godz. ale od 23-4 rano. Godzinę 0,00 wolę przespać - bo uważam, że jest to moment śmierci. Wolę tego sztucznie uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Wyłączam komputer i idę spać 25.11.03, 09:09 Wydaje mi sie , że to Mariusz żyje 30 % dłużej. 5 godzin - to dla mnie zbyt mało, ja potrzebuję ok. 7-7,5 godziny, a pólnoc (godzina 0) również staram się przespać Odpowiedz Link Zgłoś
mm-ka Re: Wyłączam komputer i idę spać 25.11.03, 15:28 Przepraszam, boicie się duchów? Pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Wyłączam komputer i idę spać 25.11.03, 15:30 taaaaaaaaaaakkkk, boimy sie bardzooooooooooo, bo one sa straaaaaaaaaaszneeeeeee, i maja duze zeby i moga cie zjesc!!!!!!!!!! a ty sie nie boisz? g mm-ka napisała: > Przepraszam, boicie się duchów? > Pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Wyłączam komputer i idę spać 25.11.03, 15:56 i łapią w prześcieradłoo... Mmko ale temat nam zadałaś:-), - może nie powinienem sobie żartować bo spotakała mnie przygoda, która wychodzi poza wszelkie rozumowe uzasadnienie,niestety nie nadaję się na forum:-(. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gammma uuuuuuuu duuuchyyyyyy 25.11.03, 15:59 dzisiaj mam czepialski dzien i sie czepam literowek, dlatego: Janusz ty sie nadajesz na forum!! moze ta historia nie :() rowniez pozdrawiam g januszx napisał: > i łapią w prześcieradłoo... > Mmko ale temat nam zadałaś:-), > - może nie powinienem sobie żartować bo spotakała mnie przygoda, która > wychodzi poza wszelkie rozumowe uzasadnienie,niestety nie nadaję się na > forum:-(. > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mm-ka Re: uuuuuuuu duuuchyyyyyy 25.11.03, 16:05 Strachy na lachy,a duchy pod poduchy.I tak lubię długo siedzieć w nocy to co tam duchy. A czy w Zamościu może sa jakies duchy co straszą bo nie słyszałam ? Pzdr.M Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: uuuuuuuu duuuchyyyyyy 25.11.03, 16:09 nie slyszalas? codziennie o 12.00 w nocy duch Sobiepana wychodzi na wieze ratusza, 5 minut powiewa flaga miasta i gra hejnal w strone Krakowa. ma to symbolizowac przelamywanie uprzedzen do grodu ze smokiem, ktore powstaly po tym jak nam dranie ukradli armate! pozniej zzuca na Rynek trabke, co znaczy ze ideal siegnal bruku, czyli "co za czasy!!" i ze dluzej na te czasy nie moze patrzec znika w oparach znad Labunki to tyle o duchach w Zamosciu :)) g mm-ka napisała: > Strachy na lachy,a duchy pod poduchy.I tak lubię długo siedzieć w nocy to co > tam duchy. > A czy w Zamościu może sa jakies duchy co straszą bo nie słyszałam ? > Pzdr.M Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: uuuuuuuu duuuchyyyyyy 25.11.03, 17:09 A nie leci przypadkiem Sobiepan lotem koszącym nad miastem zanim rzuci się w nurt Łabuńki Gammo nie widziałaś?, latem niekiedy ląduje w fosie w parku... mam nadzieję , że się III Ordynat nie gniewa...:-) Ja sie w kestii lektury Usersa nie wypowiadam;-)) pozdrawiam narazie j Odpowiedz Link Zgłoś
gammma duch ordynata 25.11.03, 17:12 ja widzialam, ty nie? robi zakole nad katedra i pikuje do fosy przez stara brame lubelska, jak to duch. czasem jak mu sie nie chce przez mur w bramie przedzierac to smiga przez por....poterne! narazie! g januszx napisał: > A nie leci przypadkiem Sobiepan lotem koszącym nad miastem zanim rzuci się w > nurt Łabuńki Gammo nie widziałaś?, latem niekiedy ląduje w fosie w parku... > mam nadzieję , że się III Ordynat nie gniewa...:-) > Ja sie w kestii lektury Usersa nie wypowiadam;-)) > pozdrawiam > narazie > j Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: duch ordynata 25.11.03, 19:38 Nie widziałem najprawdopodobniej (jak powiada Maryla P.) ducha Ordynata ale dzwięk przypominający lot nad kukułczym gniazdem byc może, byc może pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: uuuuuuuu duuuchyyyyyy 25.11.03, 16:49 mm-ka napisała: > Strachy na lachy,a duchy pod poduchy.I tak lubię długo siedzieć w nocy to co > tam duchy. > A czy w Zamościu może sa jakies duchy co straszą bo nie słyszałam ? > Pzdr.M Witaj MM No no nie wiem, coś dzisiaj na ten temat czytałem...................... Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Podobno duch jest w hotelu 25.11.03, 19:03 W hotelu Orbisowskim podobno pojawia się duch. W pewnym pokoju nie znam numeru, ale często słyszą ducha jak przestawia meble słychać jego kroki. Obszerniej o tym zjawisku pisał Tygodnik Zamojski 2 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: uuuuuuuu duuuchyyyyyy zmieniaja litery! 25.11.03, 16:06 Alez sie usmiałem Gammo:-))) Chociaż powiem Ci , że nie jestem pozbawiony samokrytycyzmu i własnie mogłem go zaprezentować, w tej sytuacji dziękuje za wsparcie...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mm-ka Re: uuuuuuuu duuuchyyyyyy zmieniaja litery! 25.11.03, 18:49 Kochani Gammo i Januszu dzięki za ciekawe doniesienia, nigdy o godz 0 nie chadzam na Stare Miasto(troszke mam daleko)bo tam nie duch Ordynata,ale całkiem inne nieprzyjemne towarzystwo można spotkać. pozd.M Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: uuuuuuuu duuuchyyyyyy zmieniaja litery! 26.11.03, 09:14 Miła Mmko w tym temacie na poważnie mogę Ci w zaufaniu powiedzieć, że może i Zamość ma swoje duchy, każdy z nas chyba słyszał cos na ten temat. A duchy to dodatkowa atrakcja dla koneserów pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: uuuuuuuu duuuchyyyyyy zmieniaja litery! 29.11.03, 01:03 Oj pewnie przydałby się taki duch w Zamościu. Wyobaźcie sobie go np. spacerującego po nadszańcu, na jego dachu lub w murach obronnych wzdłuż fosy z pochodnią w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: uuuuuuuu duuuchyyyyyy zmieniaja litery! 29.11.03, 07:40 ubott.1 napisał: > Oj pewnie przydałby się taki duch w Zamościu. Wyobaźcie sobie go np. > spacerującego po nadszańcu, na jego dachu lub w murach obronnych wzdłuż fosy z > pochodnią w ręku. Witam Cię Ubott. Gratuluję 4000. Takie duchy są i spacerują po budowlach fortecznych, niestety bez pochodni. Obiecuję Ci że temat duchów zamojskich zagości na tym forum jako odrębny i naprawdę poważny. Może się uśmiechasz, może myślisz, że users w nocy miał koszmary nocne? Zapewniam Cię że spałem dobrze. Jak również mogę Cię zapewnić że jest wielu ludzi, którzy w Zamościu spotkali dziwne nie dające się "normalnie" wytłumaczyć zjawiska, nawet powiem że są na to pewne dowody. Więcej sza bo naruszłbym tajemnicę duchów, ale zapewniam, że nadejdzie czas kiedy temat ten pojawi się na FZ Pozdrawiam i proponuję przynajmniej w niedzielę nie czytaj instrukcji ;) Miłego Dnia W. Odpowiedz Link Zgłoś