s-mikolaj 03.12.03, 15:46 Nadchodzi czas ,szczególny, mój czas:-) zatem pytam Was, Miła Dziatwo co chcielibyście otrzymać 6 grudnia ?, w dzień moich imienin. Tego dnia jestem szczególnie hojny , będę spełniał Wasze zachcianki... Święty Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryza_malpa1 Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 17:05 No więc ja tak: 1) frapująca robotę 2) Ślepą , głuchą i niewidzialną a skuteczna sprzątaczkę 3) dużo książek 4) niech mój ś.p.pies zamrtwychwstanie 5) nagrodę Nobla .............................możźe troche kasy na przepicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 17:23 ryza_malpa1 napisała: > No więc ja tak: > 1) frapująca robotę > 2) Ślepą , głuchą i niewidzialną a skuteczna sprzątaczkę > 3) dużo książek > 4) niech mój ś.p.pies zamrtwychwstanie > 5) nagrodę Nobla > .............................możźe troche kasy na przepicie???? Święty Mikolaj zastanowi sie nad ta listą i napewno coś dobrej Małpie przyniesie, pod warunkiem odzywiscie , żes grzeczna była... ad1) obiecuje... poszukasz- znajdziesz- poczytaj co mowi pismo... w kestii punktu dodatk. - sw. Mikolaj nie moze rozpijac dziatwy... a pies juz raczej nie wróci:((, powiada , ze po drugiej stronie mu dobrze... ad5) w jakiej dziedzinie sobie życzysz? Ad2) niestety sw, Mikolaj sprawdził i ma na stanie tylko piękne i zdrowe sprzataczki:)) , które wszystko maja na miejscu, oczy i uszy też, to co decydujesz się...? ksiązki masz jak w banku..... Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 06:31 Noble sobie życzę tego najwazniejszego...czyli z literatury...już ja będe wiedziała co z tym dalej robić :} Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 17:32 Św. Mikołaju usersik prosi... o drukarkę, ktora mi ostatnio padła niech zmartwychstanie tak niewiele przwda pozdrawia Mikołaja i nie tylko W. Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 18:15 users1 napisał: > Św. Mikołaju usersik prosi... o drukarkę, ktora mi ostatnio padła niech > zmartwychstanie tak niewiele przwda > pozdrawia Mikołaja i nie tylko > W. Sw. Mikołaj postara się o drukarke dla Usersika, ale nie napisałes mój drogi czy ma byc kolorowa?, czy zwykla czarno biała? Sw. Mikołaj tez pozdrawia...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 18:27 Wiesz Święty Mikołaju że dla daltonisty to wszystko jedno, ale wole kolorową najlepiej cerwoną z zółtym paskiem , taką podobną do flagi Zamościa. Ok? Pozdrowinka d la Świetego i nie tylko. W 122 Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Co chcecie dostać w prezencie? 06.12.03, 15:17 Św. Mikołaju Usersik dziękuje Ci za prezenta i tą taką małą drukareczkę kolorową w barwach Zamościa co mi ja przyniosłeś. Wiesz dla mnie jest oba i tak w odcieniach szrości ;(. Już zainstalowałem i działa, więc mogę "cicuś" wydrukować...... A przpadkiem nie widziałeś tego swojego kuzyna, no wiesz.... tego drugiego Św. Mikołaja obiecał że też wpadnie do mnie i Go nigdzie nie widzę, ani tu ani tam.... może zabłądził? ... może ma jakieś kłopoty?......a może ktoś go ustrzelił? Pozdrawiam Cię Mikołaji W.88 Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 06.12.03, 16:28 Usersiku Mikołaj jest tylko jeden! Jadę juz bo Snieżynki marzną na dworze.. hoho Świety Mikołaj ohoo hoho! Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 17:44 DVD, nagrywarkę i niech to przyniesie mikołaj płci żeńskiej i aby była młoda, piękna i bogata. Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 18:23 miet.b napisał: > DVD, nagrywarkę i niech to przyniesie mikołaj płci żeńskiej i aby była młoda, > piękna i bogata. Znaczy mam podesłać z tą nagrywarką - Śniezynkę, Mietku ? , nie napisałeś brunetke czy blondynkę , a obie się rwą? Świety Mikołaj śle pozdrowienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 18:44 Oj Miet... Nie wystraczy Ci młoda i piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
alfia Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 19:13 s-mikolaj napisał: > Nadchodzi czas ,szczególny, mój czas:-) > zatem pytam Was, Miła Dziatwo > co chcielibyście otrzymać 6 grudnia ?, w dzień moich imienin. > Tego dnia jestem szczególnie hojny , będę spełniał Wasze zachcianki... > > a ja proszę o gwiazdkę z nieba;-)dla mikołaja to chyba niezbyt wygórowana prośba?;-) > Święty Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 20:13 alfia napisała: > s-mikolaj napisał: > > > Nadchodzi czas ,szczególny, mój czas:-) > > zatem pytam Was, Miła Dziatwo > > co chcielibyście otrzymać 6 grudnia ?, w dzień moich imienin. > > Tego dnia jestem szczególnie hojny , będę spełniał Wasze zachcianki... > > > > a ja proszę o gwiazdkę z nieba;-)dla mikołaja to chyba niezbyt wygórowana > prośba?;-) Św. Mikolaj wysyła gwiadkę ... przyswiecaj gwiadeczko Alfii na Jej dróżkach wesołym promyczkiem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfia Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 20:49 och jak zajaśniało na mych szlaczkach, na mych dróżkach mikołajowa gwiazdka rozbłysnęła nad alfiową czupryną Mikołaju mój kochany uraczyłeś swą dziecinę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 22:25 alfia napisała: > och jak zajaśniało na mych szlaczkach, na mych dróżkach mikołajowa gwiazdka > rozbłysnęła nad alfiową czupryną Mikołaju mój kochany uraczyłeś swą dziecinę:-) Święty Mikołaj właśnie od tego jest żeby radość sprawiać grzecznym Dziecinom i bardzo się cieszy , ze Alfii troszkę jaśniej na jej drózkach, spij spokojnie:-) i Wszyscy inni tez ...powolutku, pocichutku pójda do łózek...kolorowych snów. a Mikołaj do pracy, do prezentów taki jego los ohoho hoho hoho! Świety Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 03.12.03, 22:19 s-mikolaj napisał: > Nadchodzi czas ,szczególny, mój czas:-) > zatem pytam Was, Miła Dziatwo > co chcielibyście otrzymać 6 grudnia ?, w dzień moich imienin. > Tego dnia jestem szczególnie hojny , będę spełniał Wasze zachcianki... > > > Święty Mikołaj Święty Mikołaj nie mówił jeszcze, że dziś popołudniu wybrał się swoimi saniami, zaprzężonymi w rącze renifery na przejażdżkę, odwiedził pewne miejsce i teraz ma zimowe pozdrowienia od Janusza , który przekazuje miłym Forumowiczom, że nie będzie się w tym wątku wypowiadał... Święty Mikołaj natomiast jak najbardziej... z wielką przyjemnością ... Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 00:51 A ja już nic nie chcę bo........ już dostałem to co chciałem. Więc chciałem podziękować bardzo za ten prezent. A jest to telefon komórkowy, gdyż moja stara poczciwa nokia już się wysłużyła i przestała działać. Teraz mam nowy i jest ok. Jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 10:40 Święty Mikołaju, ja już dałam dawno dawno temu mój list do Ciebie takiej jednej śnieżynce. dostałeś go? Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 12:23 mise napisała: > Święty Mikołaju, ja już dałam dawno dawno temu mój list do Ciebie takiej jednej > > śnieżynce. dostałeś go? Och,och mila Mise , mamy problemy z łacznoscia tradycyjną , śniezynki nie chcą biegac z listami po śniegowych zaspach , poubieraly sie w te swoje bialo - czerowne kubraczki , ale sprzed koputera nie moge nijak ich przegonic. Tylko by surfowaly ale po sieci a nie po wzgorzach i dolinach zasniezonych. Swięty Mikolaj bedzie czekal na list, ma nadzieje , ze śniezynki jednak dotrą ... Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 13:13 Jestem niepocieszona święty Mikołaju;( Czyli moje przezenty nie dotrą na czas:((( To może chociaż na gwiazdkę... A ja juz piosenkę przygotowałam i wierszyk, zeby Ci podziękować... Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 16:44 mise napisała: > Jestem niepocieszona święty Mikołaju;( > Czyli moje przezenty nie dotrą na czas:((( > To może chociaż na gwiazdkę... A ja juz piosenkę przygotowałam i wierszyk, zeby > > Ci podziękować... Swiety Mikołaj radzi skierować prośbę w bardziej nowoczesny sposób, mailika posłac jednak , tak na wszelki wypadek sanie stare rozlatują się, trzewiki śniezynki mają zeszłoroczne dni są mroczne... Swięty Mikołaj oho ! hoho hej ho! Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Co chcecie dostać w prezencie? 08.12.03, 14:37 Dorogoj Died Moroz! Priniesitie mnie pażałsta nieksolko dniej oddycha, możet byt na primier na Sardynii Ja chatiełaby izczieznut so swojej żyzni, konieszno nie odna!!! Możet wy pamagitie mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 13.12.03, 15:22 Miła Mise , należy rozumiec ,ze ten list to do Mikołaja jest ..., chociac pewne watpliwości pozostają:-) W kwestii tej Sardynii to oczywiście mogę Ci to załatwić , jednak jeśli chodzi o atmosferę Swiąt Bożego Narodzenia to należy przypuszczać ,że nie pojedzie tam wraz Tobą :-(, prawdopodobnie zostanie tu wsród chatek ubozuchnych, odstępów leśnych i pól ośnieżonych ... Ty chatiełaby isczeznut?! Mikolaj dobrze rozumie? Mokołaj hohoho ho. mise napisała: > Dorogoj Died Moroz! > Priniesitie mnie pażałsta nieksolko dniej oddycha, możet byt na primier na > Sardynii > Ja chatiełaby izczieznut so swojej żyzni, konieszno nie odna!!! > Możet wy pamagitie mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Co chcecie dostać w prezencie? 15.12.03, 11:43 Czy ja wiem, czy chciałabym zniknąć? No może tak na chwilkę-albo zniknąć albo żeby przestało mnie to dręczyć.. A tak w ogole to chciałabym buciki, śliczne, na grubej podeszwie, oczywiście spotowe, najważniejsza ta podeszwa! Może być zamisat Sardynii No a jak będziesz miał problem z butami, bo to jednak ciężko tak na oko dobrać rozmair buta, to może coś ładnego z bielizny, z tym rozmiarem chyba nie będzie problemu? Mikołaju, jako że jesteś rodzaju męskiego chyba będziesz się dobrze bawił wybierając ten prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj prezenty dla Mise... 15.12.03, 14:01 Juz się Św. Mikołaj postara żeby przestało Mise dręczyc to co ją dręczy, a jeszcze jedno.. nie znikniesz! - napewno:-), masz to zagwarantowane... Sardynia już własiwie była załatwiona !, ale skoro rezygnujesz to Mikołaj ...i to jest w stanie załatwić Wybieranie bielzny to taka nowa mikołajawa specjalność już on się postara żeby grzeczną Mise ucieszyć, uradować:-), tylko ewntualnie w kwestii koloru jeszcze czeka na podpowiedź , potem to juz z górki... -z rozmairem Mikołaj sobie poradzi , juz posłał zmyslnego Krasnala , coby obejrzał Mise i Mikołajowi o wynikach inspekci doniósł... Św. Mikołaj hoho!, hoo! Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: prezenty dla Mise... 15.12.03, 14:18 A jak Mikołaju sprawisz, że stąd nie zniknę? Wykasujesz tego, co mnie przezywa na forum?;) Buty są mi niezbędne do odstresowyania się, naprawdę, stare mają za cienką podeszwę. No ale skoro zdecydowałeś się na inny prezent dla mnie, to OK. Kolor nieistotny, chociaż wolałabym nie-biały. Może być mikołajowy Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: prezenty dla Mise... 15.12.03, 14:28 Przepraszam że sie wtracam. Ale ten co Cie przesywał juz odszczekał w podwalni W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: prezenty dla Mise... 15.12.03, 14:49 To prawda, swięty Mikołaju, to prawda, nie kasuj Go, ale jestem bardzo ciekawa Mikolaju jak sprawisz,ze nie będe musiala zniknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: prezenty dla Mise... 15.12.03, 14:55 To są czary droga Mise...:-) Mikołaj to potrafi, i nie jest to trudniejsze dla niego zadanie anizeli dostarczenie wypas. bielizny w kolorze jego jesionki... mise napisała: > To prawda, swięty Mikołaju, to prawda, > nie kasuj Go, ale jestem bardzo ciekawa Mikolaju jak sprawisz,ze nie będe > musiala zniknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: prezenty dla Mise... 15.12.03, 15:07 Mise podobno jest nieznośna, ale Święty Mikołaju weź poprawkę na to, że jestem chora(pewnie majaczę w gorączce) i bardzo dzielnie znoszę te wszystkie nieszczęścia. Nie wiem czemu,ale najbardziej nieszczęśliwa staję się jak odpalam internet. Chyba przestanę do Mikołaja pisywać drogą elektroniczną, wyciągnę kopertkę i dogadamy się co do koloru tej jesionki, OK? No i caruj Mikołaju, czaruj, bo dzisiaj byłam niegrzeczna i chyba dokonam samosądu i się wykasuję znaczy zniknę z internetu. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka10 Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 17:33 s-mikolaj napisał: > mise napisała: > > > > > Święty Mikołaju, ja już dałam dawno dawno temu mój list do Ciebie takiej > jednej > > > > śnieżynce. dostałeś go? > > Och,och mila Mise , mamy problemy z łacznoscia tradycyjną , śniezynki nie chcą > biegac z listami po śniegowych zaspach , poubieraly sie w te swoje bialo - > czerowne kubraczki , ale sprzed koputera nie moge nijak ich przegonic. Tylko > by surfowaly ale po sieci a nie po wzgorzach i dolinach zasniezonych. > Swięty Mikolaj bedzie czekal na list, ma nadzieje , ze śniezynki jednak > dotrą ... > > No taaak, publiczne skargi...A o wyzysku śnieżynek to nkt nie mówi, hę? No więc donosze , że dostarczanie korespondecji nie należy do moich obowiązków , tego nie było w umowie...a roboty i tak do cholery, ten chce drukarke, tamta Nobla, znajdź mu z trzema paskami... Związki zawodowe " Solidarność" zrzeszające śnieżynki nadgodzinom i molestowaniu seksualnemu mówią głośne i stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Co chcecie dostać w prezencie? 05.12.03, 08:47 a co z zaplutymi karłami reakcji? tez mowia im sniezynki stanowcze nie? a co z imperialistyczna stonka? a swietego mikolaja wcale nie ma! :)) g Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 22:30 ubott.1 napisał: > A ja już nic nie chcę bo........ już dostałem to co chciałem. Więc chciałem > podziękować bardzo za ten prezent. A jest to telefon komórkowy, gdyż moja stara > > poczciwa nokia już się wysłużyła i przestała działać. Teraz mam nowy i jest ok. > > Jeszcze raz dziękuję O jeszcze się tutaj Uboot mały schował. Święty Mikołaj życzy, by Uboocik otrzymywał przez ten nowy telefon same dobre informację:-)i niech Mu sprzyja szczęsliwa gwiazda! Święty Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
mm-ka Re: Co chcecie dostać w prezencie? 04.12.03, 23:13 Taki chojny ten Swięty Mikołaj to może i mi jaieś małe co nie co podrzuci jak Puchatkowi. Pozdrawiam Mikołajka serdecznie. M 145 Odpowiedz Link Zgłoś
gammma chcemy: 04.12.03, 16:33 a ja bym chciala - akwarium pelne zlotych rybkow i zielonych roslinek - drugie takie samo akwarium - trzecie akwarium z jednym malym chomiczkiem ewentualnie swinka morska - 15 sztuk patyczakow w taaaaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiim duzym akwaruim - lapy lapy cztery lapy a na lapach pies kudlaty - kazdy ma jakiegos bzika to co mikolaju, da rade? bylam grzeczna, zbieralam makulature i odzyskiwalam surowce wtorne, brzydko nie mowilam! plis! :)) g Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: chcemy: 04.12.03, 20:24 Gammmciu droga, a ja już się martwiłem, że Ty z powodu tych podskakujących stworków - potworków już wczoraj pożegnałaś się ze mną (: Nie wierzyłem że to może być prawda i miałem rację bo znuwu tu dzisiaj Cię widzę :))) Pozdrawiam. W. Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: chcemy: 04.12.03, 22:17 gammma napisała: > a ja bym chciala > - akwarium pelne zlotych rybkow i zielonych roslinek > - drugie takie samo akwarium > - trzecie akwarium z jednym malym chomiczkiem > ewentualnie swinka morska > - 15 sztuk patyczakow w taaaaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiim duzym akwaruim > - lapy lapy cztery lapy a na lapach pies kudlaty > - kazdy ma jakiegos bzika > > to co mikolaju, da rade? > bylam grzeczna, zbieralam makulature i odzyskiwalam surowce wtorne, brzydko > nie mowilam! > plis! > :)) > g Święty Mikołaj pyta czy może byc jedno weilkie akwarium taaaaaakie! i tam sobie Gamma mala wszystkie swoje zwierzatka powkłada i rybeńki i patyczaczki i i chomiczka.. wysyłam do Ciebie ekspresowo cztery łapy , skoro powiadasz , że grzeczna dziwczynka byłaś:), tylko musze porozmawiać ze Śniezynkami... czy zaprowadzą do Ciebie kudłate stworzenie? bo chyba juz słyszałaś ,że nie zawsze słuchac Mikołaja chcą..pozdrawiam moje Sniezynki przepracowane Świety Mikołaj ohoho hoho ! Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: chcemy: 05.12.03, 12:56 moze byc jedno duuuuuuuuuuze akwarium z tymi wszystkimi stworami, ale pies osobno!! hau hau g a tak poza tym to przeciez Mikolaja wcale nie ma - to taka bajka dla dzieci przeciez, to kto ty jestes? > Święty Mikołaj pyta czy może byc jedno weilkie akwarium taaaaaakie! i tam > sobie Gamma mala wszystkie swoje zwierzatka powkłada i rybeńki i patyczaczki i > i chomiczka.. > wysyłam do Ciebie ekspresowo cztery łapy , skoro powiadasz , że grzeczna > dziwczynka byłaś:), tylko musze porozmawiać ze Śniezynkami... czy zaprowadzą > do Ciebie kudłate stworzenie? bo chyba juz słyszałaś ,że nie zawsze słuchac > Mikołaja chcą..pozdrawiam moje Sniezynki przepracowane > Świety Mikołaj ohoho hoho ! Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: chcemy: 05.12.03, 13:17 gammma napisała: > moze byc jedno duuuuuuuuuuze akwarium z tymi wszystkimi stworami, ale pies > osobno!! > hau hau > g > > a tak poza tym to przeciez Mikolaja wcale nie ma - to taka bajka dla dzieci > przeciez, to kto ty jestes? > Witaj Gammmciu Gamciu co nieboże czynisz. I to w takim dniu jak dzisiaj. A co bądzie jak Mikołaj się obrazi i tego hau hau wsadzi do akwarium, a patyczakom nakaże szczekać. A jak.... a jak obrazi sie na forumowieczów w tym i na mnie i nie dostanę zamówionej i obiecanej drukarki w barwach Zamościa. Pozdrawiam W.122 Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Re: chcemy: 05.12.03, 13:26 users1 napisał: > gammma napisała: > > > moze byc jedno duuuuuuuuuuze akwarium z tymi wszystkimi stworami, ale pies > > > osobno!! > > hau hau > > g > > > > a tak poza tym to przeciez Mikolaja wcale nie ma - to taka bajka dla dziec > i > > przeciez, to kto ty jestes? > > > Witaj Gammmciu > Gamciu co nieboże czynisz. I to w takim dniu jak dzisiaj. A co bądzie jak > Mikołaj się obrazi i tego hau hau wsadzi do akwarium, a patyczakom nakaże > szczekać. A jak.... a jak obrazi sie na forumowieczów w tym i na mnie i nie > dostanę zamówionej i obiecanej drukarki w barwach Zamościa. > Pozdrawiam W.122 Witajcie Usersiku i Ty Gammciu Usersik juz do Ciebie jedzie na przępieknych sankach śliczna kolorowa drukareczka w kolorach błekitu, złota , srebra, czerwieni ... Mikołaj się zastanowi co zrobic z obiecanym kudłatym stworem, który rwie się co prawda do pewnej niegrzecznej dziewczynki ale.. hoho! Święty Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Co chcecie dostać w prezencie? 06.12.03, 14:26 Och Mikołaj:) ja chciałabym bardzo miłych ludzi na kolację wigilijna i na swieta pozdrowienia dla Świętego Mikołaja, u mnie tak cieplo - 10 stopni i śniegu brak , jak Ty dojedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
s-mikolaj Do zobaczenia 06.12.03, 22:12 Nie wiesz Dziecino ,że renifery potrafią fruwać ?, Twoje zyczenie zostanie spełnione:-) Mikołaj wykonał swoją pracę, Mikołaj musi odejść, ...a jutro kolejny zwykły dzień, Do zobaczenia Św. Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Do zobaczenia Mikolaju 09.12.03, 19:27 bardzo dziekuje Mikołaju za Twoj prezent, jest swietny. szkoda tylko że juz odszedłeś:( bylo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś