Dodaj do ulubionych

Kto na Moderatora?

21.10.15, 12:53
Witam serdecznie!

Ze wzgledu na to, ze nie dysponuje wolnym czasem, szukam wspolmoderatora. Moze jest ktos chetny, kto zapanuje nad poziomem naszego Forum?
Propozycje prosze przesylac na moja skrzynke beatach1@gazeta.pl

Dziekuje i zycze milego dnia!
Beata
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Kto na Moderatora? 21.10.15, 14:04
      Proponuję inuka i vermietera, obaj są stale na forum, niech tną.
      • vermieter chciałaś napisać "niech SIĘ tna"? 21.10.15, 14:28
        eskimosa można zabanować, wtedy forum stanie się normalniejsze.
        Ja nie mam czasu na bzdury.
        • alpepe Re: chciałaś napisać "niech SIĘ tna"? 21.10.15, 17:01
          Niech się tną nawzajem.
          • vermieter tak jak Ty i lew :DDDDD 21.10.15, 18:00
            • alpepe Re: tak jak Ty i lew :DDDDD 21.10.15, 18:47
              E, nie mów, nie posłuchał mojej rady i nie poszedł do domu uciech?
              • vermieter a za co? kto nie ma miedzi, ten w domu siedzi;) 21.10.15, 19:19
    • vermieter tak szczerze, masz coś z tego forum? 21.10.15, 18:03
      korzyści niematerialne lub materialne?
      Jak nie, to zlikwiduj.
      • beatach1 Re: tak szczerze, masz coś z tego forum? 21.10.15, 18:29
        Z prowadzenia Forum nie ma zadnych korzysci. Zalozylam je kilka lat temu sama i tak juz sobie tu zostal.
        • vermieter o korzyściach materialnych tak sądziłem, 21.10.15, 19:18
          ale dla wielu jest to forma dowartościowania się.
          W Twoim przypadku nie podejrzewam tego.
          Od dłuższego czasu forum jest wykorzystywane pod każdym pretekstem do głoszenia, delikatnie mówiąc, radykalnych teorii.
          Pomaga temu możliwa anonimowość, w wyższym stopniu niż na innych społecznych platformach.
          Sama możesz skonfrontować fajne założenia z rzeczywistością.
          Ja jestem za likwidacją, przynajmniej nikt nie będzie urągał Polonii w Niemczech.
          • beatach1 Re: o korzyściach materialnych tak sądziłem, 21.10.15, 19:35
            I pewnie ma Pan racje, Panie Vermieter.
            Troche szkoda, bo nie tak mialo to wygladac. Forum mialo sluzyc pomoca. Przykre, ze ludzie sa tak podli. Nie majac nic lepszego do roboty, dokuczaja innym. No ale to tylko swiadczy o ich wlasnym poziomie i kulturze osobistej. A jazeli wydaje sie takiemu, ze w sieci jest anonimowy, to musze go rozczarowac. Kazdy zostawia po sobie "odcisk", kazdy ma swoje IP i w razie czego szybko mozna go namierzyc.
            • beatach1 Re: o korzyściach materialnych tak sądziłem, 21.10.15, 19:52
              Ze wzgledu na to, ze nie mam mozliwosci "zabanowania" co niektorych osob, sa dwie mozliwosci.
              1. Forum zamykamy?
              2. Forum zamieniamy na "Zamkniete". (Tz. po zgloszeniu checi przynaleznosci do Forum, dostajemy do niego dostep. Tak mozemy weryfikowac towarzystwo.

Prosze o propozycje. Za i Przeciw.
              • alpepe Re: o korzyściach materialnych tak sądziłem, 21.10.15, 20:11
                1. Beato. Tu i tak hula wiatr, a jak przyjdzie jakaś samotna matka lub jakiś imigrant z pomysłem na pracę/ firmę, to od razu jego wątek jest spamowany różnymi przemyśleniami jednej, dwóch osób. Zwykle obraźliwymi dla wątkodawcy. Forum zamknięte nie ma zbyt wiele sensu.
              • vermieter jestem za 2. na okres próbny 21.10.15, 20:48
                Sam nie szukam pomocy, ale chętnie dzielę się posiadaną wiedzą i doświadczeniem.
    • lew_ Re: Kto na Moderatora? 22.10.15, 18:07
      Ja chce byc moderatorem,obhiecuje nic nie wycinac i nikogo nie banowac! Mamy demokracje i wolnosc slowa musi byc zachowana: Droga Alpepe ,prosze o poparcie :)
      • annajustyna Re: Kto na Moderatora? 24.10.15, 13:37
        Moje popracie masz w kazdym razie ;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka