eluszia 31.10.07, 17:55 Witam serdecznie! Czy są tu forumowiczki mieszkające w Gelsenkirchen? Chętnie nawiązałabym kontakt, bo brakuje mi tu trochę polskich znajomych. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynybaerenfang niestety, jestem tylko forumowiczem 31.10.07, 19:25 i na dodatek mieszkam w Bochum. a w jakiej dzielnicy mieszkasz, tak z ciekawosci? Odpowiedz Link
sooya Re: niestety, jestem tylko forumowiczem 31.10.07, 21:37 zaraz, zaraz, sooyka jest rowniez z okolicy, Essen sie klania :) Odpowiedz Link
sooya Re: w tym roku Norwegia? cos slyszalem, 01.11.07, 09:38 tak, Norwegia. Zapowiada sie dosc ciekawie. Jeszcze nie mialam okazji wyruszyc na poznanie tych smaczkow, zapaszkow. Czego nie omieszkam uczynic w najblizszej okazji. sooyka Odpowiedz Link
eluszia Re: Gelsenkirchen i okolice 02.11.07, 11:54 Dzięki za odzew (także emailowy). Szkoda, że wszyscy z okolic (bliższych lub dalszych), a nie z samego Gelsenkirchen. Czekam z nadzieją, że jednak znajdzie się forumowiczka z Ge. Gdzie te Polki, które słyszę na ulicy prawie codziennie? :-))) Odpowiedz Link
jedynybaerenfang zaczep je i zapytaj. juz masz znajome. 02.11.07, 12:58 dlaczego tak niesmiale, w necie? Odpowiedz Link
eluszia Re: zaczep je i zapytaj. juz masz znajome. 02.11.07, 14:11 jedynybaerenfang napisał: > dlaczego tak niesmiale, w necie? Nie jestem aż tak zdesperowana. :-))) Odpowiedz Link
wredna_ja Re: Gelsenkirchen i okolice 02.11.07, 13:12 eluszia napisała: > Czekam z nadzieją, że jednak znajdzie się forumowiczka z Ge. > Gdzie te Polki, które słyszę na ulicy prawie codziennie? :-))) Ukrywaja sie... ;-P Albo nie chca miec nowych znajomych,roznie bywa. Jam z okolic Dortmundu ;-) Odpowiedz Link
eluszia Re: Gelsenkirchen i okolice 02.11.07, 14:13 wredna_ja napisała: > > Jam z okolic Dortmundu ;-) Rozumiem, że te "okolice Dortmundu" to też nie Gelsenkirchen. ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
wredna_ja Re: Gelsenkirchen i okolice 02.11.07, 14:17 > Rozumiem, że te "okolice Dortmundu" to też nie Gelsenkirchen. ;-) Niby okolice,ale te 40 km. powstrzymuje mnie nieco od spotkan "na kawke"....taki len ze mnie,nooo.... ;-D > Pozdrawiam! Ja rowniez :-) Odpowiedz Link
eluszia Re: Gelsenkirchen i okolice 02.11.07, 16:07 wredna_ja napisała: > Niby okolice,ale te 40 km. powstrzymuje mnie nieco od spotkan "na kawke"....tak > i > len ze mnie,nooo.... ;-D Mam tak samo. :-) Odpowiedz Link
sooya na tapczanie siedzi len.. 02.11.07, 16:17 nic nie robi caly dzien hahahaha lenia dziewuchy dostalyscie :) tyyyyyyle mil do pokonania! zorganizujmy dziewczyny jakas kawe , koniecznie z mlekiem :) sooyka Odpowiedz Link
wredna_ja Re: na tapczanie siedzi len.. 02.11.07, 16:42 sooya napisała: > nic nie robi caly dzien hahahaha > lenia dziewuchy dostalyscie :) > tyyyyyyle mil do pokonania! > zorganizujmy dziewczyny jakas kawe , koniecznie z mlekiem :) > sooyka Aleeee.......najpierw sie z leni nabija,a pozniej kawe proponuje.... ;-DDD A ta kawa.....hmmm,moze rzeczywiscie kiedys....czemu nie? ;-P Odpowiedz Link
sooya Re: na tapczanie siedzi len.. 02.11.07, 16:58 koniecznie, kawa daje mocy i sily w te o jak ooooospale jesienne dni :) sooyka proponuje spotkanie w nastepnym tygodniu. Najlepiej w Essen hahahahaha, jako zem tez LEN hahahahaha :))))))))))) buzka Odpowiedz Link
wredna_ja Re: na tapczanie siedzi len.. 02.11.07, 17:15 > sooyka proponuje spotkanie w nastepnym tygodniu. Najlepiej w Essen > hahahahaha, jako zem tez LEN hahahahaha :))))))))))) > buzka No,to ja proponuje w Dortmundzie,he,he,hee..... ;-D Odpowiedz Link
wredna_ja Re: nic, tylko... 02.11.07, 17:51 Jak nic bez nich sie nie obejdzie ;-P Uzgodnijmy,ktora wygrywa -dluzsza czy krotsza? Odpowiedz Link
wredna_ja Kurcze...... 02.11.07, 18:21 ...czuje sie wyrolowana....chcialam napisac cos podobnego ;-D Odpowiedz Link
eluszia Ja Was pogodzę :))))) 02.11.07, 21:21 Ja Was pogodzę dziewczyny : spotkanie w Gelsenkirchen! :-) Odpowiedz Link
wredna_ja Re: Ja Was pogodzę :))))) 02.11.07, 21:33 Oooo....prosze,nastepny wygodny len ;-DDD Odpowiedz Link
eluszia Re: Ja Was pogodzę :))))) 02.11.07, 21:37 wredna_ja napisała: > Oooo....prosze,nastepny wygodny len ;-DDD Nie tyle leń co ograniczona czasowo i samochodowo. Odpowiedz Link
wredna_ja Re: Ja Was pogodzę :))))) 02.11.07, 23:06 eluszia napisała: > Nie tyle leń co ograniczona czasowo i samochodowo. Ja tez....samochodowo ;-) Odpowiedz Link
sooya Re: Gelsenkirchen i okolice 05.11.07, 14:06 no dobra, dziewczyny, sooyka dojedzie !!! to Gelsenkirchen czy Diusburg? :) Odpowiedz Link
sooya Re: na dobry poczatek proponuje Bochum;-) 05.11.07, 14:56 hahahahaha do Bochum mam rownie niedaleko. Ruszcie kochani umyslami i do roboty z tym spotkaniem! :) Odpowiedz Link
sooya Re: dobra Bochum, a gdzie dokladniej? 05.11.07, 15:16 znam tylko dworzec! chyba, ze ktos bryczke zamowi i powiezie w insze tereny hahahaha Odpowiedz Link
wredna_ja Re: Gelsenkirchen i okolice 05.11.07, 16:20 sooya napisała: > no dobra, dziewczyny, sooyka dojedzie !!! > to Gelsenkirchen czy Diusburg? > :) Eeee......Dortmund? ;-DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
eluszia Gelsenkirchen oczywiście!!!! 05.11.07, 18:43 sooya napisała: > no dobra, dziewczyny, sooyka dojedzie !!! > to Gelsenkirchen czy Diusburg? > :) Co za pytanie! ;))) Oczywiście, że Gelenkirchen! Inaczej się nie godzi - w końcu temat o Ge, no i autorka tematu ;-P też jest za Gelsenkirchen! Odpowiedz Link