herbata_kaktusowa 12.09.04, 10:47 Witam Czy w Płocku lub Łodzi znajduje sie jakis sklep żeglarski?? Jesli tak prosze o podnaie adresu!! Bardzo jest mi to potrzebne, poniewaz chce kupic dobrej jakosci sztormiak. Z gory dziekuje!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: Sklep żeglarski 13.09.04, 12:03 herbata_kaktusowa napisała: > Witam > Czy w Płocku lub Łodzi znajduje sie jakis sklep żeglarski?? Jesli tak prosze > o podnaie adresu!! Bardzo jest mi to potrzebne, poniewaz chce kupic dobrej > jakosci sztormiak. > Z gory dziekuje!! > Pozdrawiam Sława! A jaki sztormiak jest "dobrej jakosci"..? Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
grey100 Re: Sklep żeglarski 14.09.04, 14:42 Dobry sztormiak kupisz w firmowym sklepie Henri Lloyda w Toruniu (to też blisko Płocka). Sklep jest na starówce w samym centrum. Jakością się tam nie zawiedziesz ale cena... Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Sklep żeglarski 15.09.04, 11:50 grey100 napisał: > Dobry sztormiak kupisz w firmowym sklepie Henri Lloyda w Toruniu (to też blisko > > Płocka). Sklep jest na starówce w samym centrum. Jakością się tam nie > zawiedziesz ale cena... Sława! NO wlasnie cena? Z opinii wielu uzytkowników a nawet uczciwych sprzedawców wiem, ze nie warto kupowac tzw oddychajacych sztormiaków, które nawet po jednym rejsie zapychaja sie sola i przestaja oddychac, zatem te wszystkie goretexy mozna sobie spokojnie odpuscic i na sztormiak wydac znacznie mniej... Pozatem zalezy do jakich celów potrzebujesz sztormiak, bo takie rzeczywiscie wyrafiniwane kosztuja nawet do 1 tys L... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
seaskipper Re: Sklep żeglarski 19.10.04, 16:29 grey100 napisał: > Dobry sztormiak kupisz w firmowym sklepie Henri Lloyda w Toruniu (to też blisko > > Płocka). Sklep jest na starówce w samym centrum. Jakością się tam nie > zawiedziesz ale cena... Odpowiedz Link
kodzio844 Re: Sklep żeglarski 08.02.05, 22:55 w Szczinie jest hurtownia żeglarska na przestrzennej 13 www.aura.szczecin.pl warto zamówienia realizują także dla stoczni, oferta czołowych światowych producentów a ceny atrakcyjne, wysyłka DHL. Polecam Odpowiedz Link