kasia_de 06.06.11, 13:18 jakie fundacje do założenia subkonta polecacie i dlaczego? z góry dziękuję :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Re: Fundacje/ subkonto 06.06.11, 15:47 Trudno jest chyba porównywać poszczególne Fundacje bo każdy z nas, jeżeli ma, to ma jedno subkonto w jednej Fundacji:) Mój Misiek ma w "Zdążyć z pomocą" i jestem z niej zadowolona ale nie mam pojęcia, czy gdzie indziej jest lepiej czy gorzej:) Odpowiedz Link
kasia_de Re: Fundacje/ subkonto 06.06.11, 17:48 czy oprócz zbierania 1% jest jeszcze jakaś korzyść z fundacji? terapie? turnusy? cokolwiek? Odpowiedz Link
marychna31 Re: Fundacje/ subkonto 06.06.11, 20:46 > czy oprócz zbierania 1% jest jeszcze jakaś korzyść z fundacji? terapie? turnusy > ? cokolwiek? Tak. Mają Ośrodek bezpłatnej rehabilitacji w Warszawie. Jestem z Poznania więc nie korzystałam. Poza tym co jakiś czas w różnych miejscach w Polsce (choć przeważnie w warszawie) organizują imprezy dla podopiecznych. Ja byłam na Mikołajkach w Poznaniu- było naprawdę ładnie zorganizowane, były prezenty, przedstawienie teatralne, impreza z animacją, dużo atrakcji- Misiek był bardzo zadowolony:) Promują tez talenty swoich podopiecznych. Odpowiedz Link