Dodaj do ulubionych

Refundacja faktur z Fundacji "Zdążyć z Pomocą"

02.01.12, 18:53
Czy ktoś z Was otrzymał już pieniądze za zrefundowane faktury z Fundacji Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" za rok 2010? Rozliczenie 1% nastąpiło 15 listopada, do tej pory, pomimo wysłania faktur nic się nie dzieje na subkoncie, nie została zrefundowana żadna faktura? Czy to możliwe, aby tak długo to trwało?
Obserwuj wątek
    • monisia900 Re: Refundacja faktur z Fundacji "Zdążyć z Pomocą 02.01.12, 20:41
      tzn nie bardzo rozumie, bo moze nie o tym samym mowimy-ale ja wyslalam fakture do refundacji w tamtym roku (wrzesien) i w ciagu bodajze miesiaca mialam zwrot srodkow na moje konto.
      a napisalas podanie?
    • korusiar Re: Refundacja faktur z Fundacji "Zdążyć z Pomocą 02.01.12, 20:42
      Niestety tak, każdego roku przybywa podopiecznych więc czas refundacji automatycznie się wydłuża.
      Też jeszcze czekam...
    • marychna31 Re: Refundacja faktur z Fundacji "Zdążyć z Pomocą 03.01.12, 20:17
      Ja cały czas czekam na refundację faktur wysłanych po nowym porozumieniu. Wysłałam je w połowie listopada, w poczcie jest napisane, że faktury zostały przez nich uznane 1.12 czyli do 1.01 powinnam mieć przelane pieniądze na konto a tu nic...
      • katerina8 Re: Refundacja faktur z Fundacji "Zdążyć z Pomocą 03.01.12, 21:38
        Dziewczyny, dzisiaj były refundowane rachunki dopiero z poczty 24.11.11 i nie wiadomo, czy wszystkie zostały opracowane, tak że jeszcze trochę cierpliwości będzie potrzeba :-).
        • elach76 Re: Refundacja faktur z Fundacji "Zdążyć z Pomocą 06.01.12, 19:40
          Dziewczyny! przepraszam,ze takie pytanie,ale jestem calkiem nowa w Fundacji i nie wiem kiedy mam wyslac tam faktury....Jestem zapisana od lipca tego roku,wiec czy moge wyslac faktury,czy cos mi sie nalezy jezeli jestem tam od lipca?
          • aga.n.f Re: Refundacja faktur z Fundacji "Zdążyć z Pomocą 06.01.12, 20:25
            Jeśli masz pieniadze na subkoncie to możesz pisać. Jesli nie, to z jakich środków Fundacja ma ci zrefundowac wydatki?
    • korusiar Re: Refundacja faktur z Fundacji "Zdążyć z Pomocą 19.01.12, 19:31
      Dziewczyny, macie już pieniądze na koncie? Kiedy Wasze faktury dotarły do fundacji?
      Zaczynam się denerwować, moje dokumenty były na miejscu 30 listopada a na subkoncie córki nadal "wiszą" pieniądze.
      A luty coraz bliżej i muszę zapłacić za terapię...
      • marychna31 Re: Refundacja faktur z Fundacji "Zdążyć z Pomocą 20.01.12, 15:37
        Ja mam faktury z 1.12, czyli jak podaje automat telefoniczny powinny być refundowane dzisiaj ale wciąż są na koncie fundacji. Chyba mnie krew zaleje bo liczyłam, ze będą jak zwykle do miesiąca.

Widzę za to kolejne ogłoszenie o szkoleniu "jak pozyskiwać fundusze z 1%". W zamian za to powinni chyba zrobić szkolenie "Jak odzyskiwać od fundacji pieniądze swojego dziecka".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka