12.02.13, 08:54
witajcie byc moze byl juz taki watek ,ale nie umiem znalezc czytam was od dluzszego czasu szukam mam mieszkajacych w uk u ktorychudziecka zdiagnozowano autyzm ja jestem na poczatku drogi szukam mam ,ktore przeszly diagnozowanie tutaj w uk chcialabym porozmawiac czasem wyzalic sie do kwietnia troche czasu ,a ja wariuje i codziennie zastanawiam sie czy moj syn ma autyzm czy jednak dziekuje.
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: autyzm uk 12.02.13, 09:36
      Kurcze, teraz nie moge znaleźć, ale obiecuję poszukać. Jest ŚWIETNA strona dla rodziców dzieci z autyzmem w UK.

Obiecuje, że wkleje link
      • madziulec Re: autyzm uk 12.02.13, 09:37
        kids-smile.co.uk/index.html prosze ;)
        • jlory Re: autyzm uk 12.02.13, 09:43
          dziekuje bardzo goraco pozdrawiam
          • yadrall Re: autyzm uk 12.02.13, 13:43
            Moj syn ma podejrzenie ZA (autyzm wykluczono). Tu na forum za duzo sie nie dowiesz o samym UK. Jest watek o dzieciach za utyzmem na forum Moja wyspa,ale dziewczyny to tam dyskutuja o suplementach, robia jakies badania gdzie wysylaja kal i mocz do niemiec itp. Jak dla mnie lekko dotyka szarlatanerstwa,a wiedzy jakotakiej to tam nie znalazlam-choc watek dlugasny bo ponad 300 stron.
            Jak chcesz to mozemy klikac tu,albo na priva.
    • ese1 Re: autyzm uk 12.02.13, 14:49
      zajrzyj jeszcze na Niestandardowe dziecko. Jest tam kilka mam z wysp, ktore moga ci ewentualnie cos podpowiedziec
      forum.gazeta.pl/forum/f,101128,NiEsTaNdArDoWe_DzIeCkO.html
    • jol34 Re: autyzm uk 12.02.13, 22:33
      Mój syn rok temu dostal diagnoze w UK, jesli chcesz pogadac to pisz na maila jol03@onet.eu albo mozemy sie spotkac na GG. Pozdrowienia!
    • pufulek Re: autyzm uk 13.02.13, 11:41
      Też jestem z UK, mam 3, i pół letnią córkę, której postawiono wstępną diagnozę autyzmu. Kolejna wizyta w ośrodku wielospecjalistycznym w celu potwierdzenia/wykluczenia diagnozy pewnie w marcu. Też zapraszam na priv, albo tutaj jak masz ochotę. Pozdrawiam
    • adriennec Re: autyzm uk 16.02.13, 12:34
      Witam,
      Dlugo mnie tu nie bylo, a jestem swiezynka ;)
      Oliver ma 3,5 roku, problem zauwazono w przedszkolu. Tam go obserwowano, pozniej Health Visitor, speech & language therapist, wczoraj nareszcie bylismy u pediatry. Podpieto go pod spektrum autyzmu, najprawdopodobniej ZA, ale teraz zostanie poddany obserwacji w celu okreslenia stopnia i konkretnego spektrum. My tez obstawialismy aspergera, bo mozna z nim nawiazac kontakt i mowi, wiec nie jest az tak zle. Tylko, ze on od wrzesnia idzie do szkoly, a to nas bardzo stresuje, duze zmiany, nowe otoczenie, duzo dzieci, a to sa u niego najwieksze problemy.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka