Dodaj do ulubionych

Ferie zimowe.

24.10.13, 15:01
Powiedzcie proszę gdzie jeździcie z dziećmi na ferie? Zastanawiamy się nad wyjazdem w góry. Syn ma 4 lata. Uwielbia kąpiele w basenie (od niedawna bo wcześniej się panicznie bał) i szukamy jakiegoś hotelu w górach z aquaparkiem najlepiej z wyżywieniem. Chodzi o to żeby nie był tylko basen sportowy bo do takiego nie wejdzie ze względu na zimną wodę. Polecacie jakiś konkretnie hotel?
Obserwuj wątek
    • drop.s18 Re: Ferie zimowe. 25.10.13, 09:38
      ja byłam w Zakopanem, tam był nieduży basen, ale nie pamietam namiarów, był przy Drodze doBiałego, ale to nie był aqua park)))). można tez było z niego korzystac jeśli nie było sie klientem hoteliku, za niewielką opłatą
    • nawoyka Re: Ferie zimowe. 25.10.13, 11:44
      Bardzo, bardzo polecam Besenową i Tatralandię na Słowacji (mi bardziej podoba się ta pierwsza, dzieciakom druga). Oba to duże kompleksy basenów termalnych z mnóstwem atrakcji w okolicy.
    • marika012 Re: Ferie zimowe. 25.10.13, 13:52
      Byłam tu i polecam
      www.termabukowina.pl/
    • marektatojakuba Re: Ferie zimowe. 08.11.13, 18:05
      Możesz pomyśleć o Białce. Pod samą Kotelnicą są baseny termalne i hotel, ale hotel dość drogi (kwater w koło nie brakuje, a parking darmowy). Do tego jest kilka wyciągów i szkoła nauki jazdy na nartach. Myśmy w ubiegłym roku uczyli tam dzieci jeździć i w tym roku też jedziemy na tydzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka