Dodaj do ulubionych

Eye Q pytanko

31.10.13, 19:17
Byłam w aptece i chciałam kupić a że cena była wysoka to zapytałam o zamiennik. I dostałam Omega 3 forte. I nigdzie nie mogę znaleźć jaka między tymi specyfikami jest różnica. Podawałyście? Wiecie coś? Jaka jest wasza opinia?
Obserwuj wątek
    • drop.s18 Re: Eye Q pytanko 31.10.13, 19:27
      zasadnicza, wystarczy przeczytać ulotki. omega 3 ma epa i dha w innych proporcjach i nie ma GLA. a to właśnie stosunek kwasów tłuszczowych jest najważniejszy
      • drop.s18 Re: Eye Q pytanko 31.10.13, 19:30
        i eye q nie ma jodu, nie wiem jak ten drugi, bo nie jest napisane, a któraś z dziewczyn pisała do producenta eye q i to są potwierdzone informacje, więc jeśli twoje dziecko ma problemy z tarczycą dowiedz się u producenta omega 3
        • jak-nie-ja-to-kto Re: Eye Q pytanko 31.10.13, 19:32
          Problemów z tarczycą nie ma. Lekarz psychiatra podpowiedziała, że po tym może się uspokoi i zacznie więcej mówić.
          • drop.s18 Re: Eye Q pytanko 31.10.13, 19:42
            u nas pomogło na koncentracje, nie wiem jak z mową, bo nigdy nie stosowałam bez terapii, więc nie wiem czy działa, nam zalecił neurolog. nie wiem też czy ten drugi bedzie działał tak samo???????????
            • renata.36 Re: Eye Q pytanko 31.10.13, 19:54
              Podaje dziecku prawie rok,Rzeczywiście lepiej mówi, lepsz koncentacja ale równoczesnie cały czas jestesmy w terapii. Nie wiem na stówę czy to tylko eye Q samo w sobie, czy w duecie z terapią.

Moja znajoma podaje Gal Omega + olej z wiesiołka i twierdzi,że jest super poprawa koncentarcji i mowy u jej syna.
              • renata.36 Re: Eye Q pytanko 31.10.13, 19:56
                Aaaa i jeszcze jedno.Efekty mozna zauważyć po 2-3 miesiącach regularnego podawania.Tak nam powiedziała p.doktor i u nas tak rzeczywiście było.
              • renata.36 Re: Eye Q pytanko 31.10.13, 19:57
                Aaaa i jeszcze jedno.Efekty mozna zauważyć po 2-3 miesiącach regularnego podawania.Tak nam powiedziała p.doktor i u nas tak rzeczywiście było.Mysle,że tak jest ze wszystkimi suplementami.
    • domimama3 Re: Eye Q pytanko 02.11.13, 13:08
      mam pytanie jaki eye q najlepszy w smaku cytrynowy czy waniliowy?jak podawałam tran mollersa owocowy to jak poczuł tylko ten owocowy zapach jak próbowałam przemycic to od razu uciekał.wlałam w niebo pół butli i ani kropli wiecej.chciałam dac eye q ale mały jest tak zrażony i przestał mi ufac juz patrzy na wszystko co do ust wkłada.nie wiem jaki dobrac żeby było dobrze najważniejszy chyb zapach ,kapsułek nie połknie niestety.nie chce na darmo kupywac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka