jl75 02.07.07, 09:20 Czy ktoś osobiście był u doktora Przyrowskiego w celu postawienia diagnozy ze swoim dzieckiem? Szukam dobrego specjalisty do postawienia diagnozy. Czy moglibyście mi kogoś polecić. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venla Re: Dr Przyrowski 28.07.07, 20:53 Miałam okazję poznać Z. Przyrowskiego podczas kursu, wydał mi się bardzo kompetentny. Jest dyrektorem ośrodka w Helenowie (W-wa) Odpowiedz Link
rysa9 Re: Dr Przyrowski 29.07.07, 11:28 Byłam u pana Przyrowskiego diagozując dziecko pod kątem SI. Na mnie wywarł bardzo pozytywne wrażenie. Moim zdaniem, że jest bardzo dokładny (podobno ma też dużą intuicję) i ma podejście do dziecka. Przynajmniej mojego :-) które zmęczone ciągłymi diagnozami nie zawsze chciało współpracować. Przy p.Przyrowskim czuło respekt, chociaż jest to ciepły i bardzo sympatyczny człowiek :-) Odpowiedz Link
venla Re: Dr Przyrowski 30.07.07, 22:55 Tak, zgadza się, jest chyba też trochę nieśmiały i bardzo dokładny. Jeżeli chodzi o teorię, to ma naprawdę WIELKĄ wiedzę. Na tyle mogłam go poznać na kursie. Nie ma wprawdzie tytułu dr, ale czy to ma takie znaczenie? Chyba nie:-) Odpowiedz Link
agnjan Re: Dr Przyrowski 29.02.08, 17:18 Robiliśmy tam diagnozę naszego synka, potwierdzam - kompetentny, bardzo miły, nawiązuje bardzo dobry kontakt z dzieckiem, rzetelny. Odpowiedz Link