02.01.13, 06:29
Czy ktoś się orientuje co się dzieje z Panem Joachimem Lachem autorem "Kreatora krzyżówek"?
Strona kreator.pnet.pl nie istnieje. Jaki jest tego powód ktoś może wie coś więcej?
Obserwuj wątek
    • lacharmin1 Re: Kreator 12.03.14, 20:54
      Witam
      Jestem bratem Joachima. Niestety on już nie żyje. Zmarł w lipcu 2012 r. Czy jego kreator krzyżówek był dobrym programem?
      pozdrawiam
      Armin Lach
      • ghoust107 Re: Kreator 13.03.14, 06:50
        Tak program byl jak na swoj czas bardzo przydatnym narzedziem dla szaradzisty. Dla mnie za taki uchodzil.
        Mozna chyba powiedziec ze kilka dowodow tego mozna doszukac sie w niejednym watku na tym forum.
        O ile sie nie myle to byly tez watki sugerujace ze prace nad nowsza wersja trwaja lub maja byc prowadzone. Przyklad :
        forum.gazeta.pl/forum/w,10067,145128237,145569908,informacja_od_autora_KK.html
        Nie wiem tylko czy to jest zwiazane z tym ze program byl dzielem jednego autora czy paru osob.
        Niemniej Pana brat jako osoba sygnujaca go swoim nazwiskiem przyczynil sie do swoistego rozwoju szaradziarswa szczegolnie dla osob ktore zajmowaly sie tworzeniem zadan (krzyzowek).
        Innych programow Pana brata nie poznalem wiec nie wiem czy ten program byl jedynym jego dzielem, czy moze byly stworzone inne programy ktore nie zostaly ujawnione.
        Niemniej moim zdaniem moze byc Pan dumny ze swojego brata za wklad jakiego dokonal na polu szaradziarstwa krajowego.

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka