reptar 25.05.06, 19:55 W czerwcowym numerze "Magazynu Diagram" znalazłem nekrolog pani Aleksandry. Nie znałem jej osobiście, ot, tyle co przez zadania, zdjęcia w szaradziarskich czasopismach. Smutno się zrobiło. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eso73 Re: Aleksandra Dudko [*] 26.05.06, 20:28 A ja miałem okazję poznać na Olimpiadzie w Książu Olę i Piotra, wspaniałych ludzi. Piotrze, składam Ci szczere wyrazy współczucia. Staszek Odpowiedz Link
wisa46 Re: Aleksandra Dudko [*] 01.06.06, 21:26 Piotrek,jesteśmy z Tobą! Przed chwilą wróciłem z Książa,co prawda ze zdjęcia. Eso,Ahaba ... ...nie dziel nas Ty,Panie... Twój przeciwnik z potyczek olimpijskich , Witek.S z Knurowa. Odpowiedz Link
sara20 Re: Aleksandra Dudko [*] 28.05.06, 10:01 Podobnie jak Reptar nie poznałam osobiście p.Aleksandry. Znałam Ją jedynie z zadań tworzonych wspólnie z mężem. Zrobiło się pusto i smutno. Panie Piotrze, proszę przyjąć szczere wyrazy współczucia. Odpowiedz Link
cherrywt Re: Aleksandra Dudko [*] 29.05.06, 11:38 Również poznałem Olę w Książu. Dziękuję za wszystkie zadania Twojego autorstwa, które dane było mi rozwiązać. Tomek W. Odpowiedz Link