gizmaaa 28.02.08, 23:32 czy coś takiego znajdę? albo jakiś serwis? mniejsze krótsze słowa nie są dla mnie problemem, tylko jeśli chodzi o te dłuższe słowa to czasami dostaję kręćka od przekładania literek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reptar Re: szukam programu do anagramów 29.02.08, 00:50 Zapewne znawcy ofert wszelakich się niebawem odezwą, więc poczekaj na ich głos. Ja tymczasem tak prowizorycznie: 1. OSPS (Oficjalny Słownik Polskiego Scrabblisty) ma moduł "Anagramy". Jego zasób to słowa dopuszczalne w scrabble, czyli wszystkie części mowy w odmianie, za to bez nazw własnych. 2. Chrumps - freeware, o którym znajdziesz więcej w wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10067&w=24371488 anagramuje w zakresie rzeczowników (w tym nazwy własne, ale tylko w mianowniku). Czasem ktoś o to pyta, więc może nie jest to wystarczająco jasne, dopowiem zatem, JAK zmusić ten program do anagramowania. Otóż trzeba wpisać zestaw liter w pole "Wygospodaruj" i poszukać wyrazów na tyle liter, ile liczy ów zestaw. Odpowiedz Link
gizmaaa Re: szukam programu do anagramów 04.03.08, 14:37 oki dzięki reptar, pobawię się ;)))) Odpowiedz Link
gizmaaa Re: szukam programu do anagramów 04.03.08, 14:47 już mi się programik podoba wielkie dzięki jeszcze raz Odpowiedz Link
mama_leeloo Re: szukam programu do anagramów 10.03.08, 14:09 ja polecam jeszcze pomocnik szaradzisty www.dhost.info/jack1024/programs/zlicz.php Odpowiedz Link
mama_leeloo Re: szukam programu do anagramów 10.03.08, 14:10 tfu- złego linka podałam. poprawiam się wobec tego: www.dhost.info/jack1024/pomocnik_szaradzisty/ Odpowiedz Link