Dodaj do ulubionych

Dzialka na sprzedaz

09.07.14, 15:20
Witam
prosilbym o porade ludzi znajacych temat ja szybko,skutecznie sprzedac dzialke w ok Rzeszowa tj Boguchwala?dodam ze na ten teren jest wydany plan zagospodarowania przestrzennego,cicha spokojna okolica doskonaly dojazd asfaltem,media itd,daje ogloszenia po roznych portalach a zainteresowanie znikome,niechce sie wiazac z posrednikami bo zalezy mi na pilnej sprzedazy
bede wdzieczny za wszystkie porady
Obserwuj wątek
    • a.marchwinski79 Re: Dzialka na sprzedaz 19.10.14, 01:50
      po pierwsze nie rozumie wpisu twojego "nie chce sie wiazac z posrednikami bo zalezy mi na pilnej sprzedazy"?
      współpraca z dobrą agencją może ci przyśpieszyć sprzedaż,nie musisz się wiązać umową na wyłączność możesz prowadzić jednocześnie sprzedaż samemu .klient mojej agencji dostaje możliwość zamieszczenia ogłoszenia na ponad 100 portalach więc jego ogłoszenie dociera do większej grupy targetowej niż gdyby zamieścił swoje indywidualne na pojedynczym portalu.Dwa każda agencja ma swoją bazę danych klientów poszukujących danej nieruchomości z której ty możesz skorzystać więc polecam współpracę z dobrymi agentami na twoim rynku lokalnym Kolejna sprawa to prawidłowa wycena,opis i zdjęcia przykłady jak ci coś to pomoże na www.nettdom prowadzę agencję nieruchomości w Błoniu ale jak będziesz miał jakieś pytania to pisz lub dzwoń na skype marchwi79,.Zerknij na nasz fanpage www.facebook.com/pages/Nettdom-Nieruchomo%C5%9Bci/438811529535891?fref=ts
      zamieściłem tu dużo porad i artykułów ułatwiających sprzedaż działek jak i innych nieruchomości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka