inecita 19.11.04, 22:50 Jestem na V roku, zalegaja mi materiały z lat I-IV sprzedam taniej niż wyszłoby Wam odbijanie na xero... tam jest wszystko: książki, notatki, xerówki... do wyboru do koloru :) inecita@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwi_nieves Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 19.11.04, 23:17 Może nawet byłabym zaiteresowana, ale pewnie już je sprzedasz do tego czasu. Bo ja to dopiero za rok, o ile sie dostanę............. Odpowiedz Link
inecita Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 20.11.04, 13:13 Wiesz co... zastanów się dobrze bo na tej iberystyce nie jest tak fajnie jak myślą niektórzy ludzie z zewnątrz... mimo ciekawych pozornie tematów zajęcia są baaaaardzo nudne, wkuwania po pachy i to rzeczy naprawdę MAŁO praktyczne, a to wszystko kosztem czasu na naukę języka... grupy rosną, a sale nie rosną niestety, poziom leci na łeb na szyję... . A w kwestii materiałów zachowaj sobie mojego maila i nr 607292224, tego jest barzdo dużo, może coś mi zostanie :) i jeśli naprawdę wiesz co robisz: życzę Ci żebyś się dostała w pierwszej dziesiątce :))) Odpowiedz Link
malwi_nieves Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 20.11.04, 13:26 Ok, już zapisałam numer i email, wielkie gracias. a, jesli chodzi o o czy wiem, co robię chcąc się dostać na iberystykę, to nie wiem...... dopiero dowiem się tego jak już będe studiowac :P mam nadzieję, że nie bedzie aż tak nudno. Dzięki za wszystko. Pożyjemy zobaczymy, jesli się w ogóle dostane. chaooooo Odpowiedz Link
juulka Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 03.12.04, 18:59 A jakie masz te materialy? Moze mi sie cos przyda :). Odpowiedz Link
ciuta1 Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 03.12.04, 19:53 A masz może coś z zakresu kultury, języka, czegokolwiek, latynoamerykańskiego? Odpowiedz Link
inecita Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 03.12.04, 20:11 Właściwie ze wszystkich przedmiotów które miłąm przez 5 lat: historie, literatury, i inne. co do materiałow o Ameryce Łacińskiej tez mam cos na pewno: min. kserówki lektur z literatury hispanoamerykańkiej, hispanoam. mysli filozoficznej, materiały na ćwiczenia z historii Am. Łac. (xero książek "Tenochtitlan 1521", "Krótka historia Meksyku"). Trudno mi to wszystkoogarnąć w kilku zdaniach. Pozdrawiam Odpowiedz Link
juulka Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 04.12.04, 01:41 A masz skrypty, Ameryka Prekolumbijska, 1 rok, drugi semestr (odkrycia geograficzne itp)? Jakis w dobrym stanie/niepomazane? Pzdr. Dorota www.virtualtourist.com/m/680d2/570/ Odpowiedz Link
inecita Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 04.12.04, 14:19 Za moich czasów nie było skryptów... ale mam xerówki, xerówki prawie całych książki "Listy o odkryciu Ameryki", fragmenty "morskie imperium" _ Parry, "Ludzie i Bogowie" "El poclasico mesoamericano" artykuły "Gonzalo Guerrero" i "El tributo mexica". To są fragment jakie mieliśmy przydzielone przez p. Mikulską na ćwiczeniach Odpowiedz Link
ciuta1 Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 04.12.04, 15:26 O, to ja byłabym chętna na te rzeczy dotyczące filozofii i kultury hiszpańskojęzycznej (nie ukrywam, że szczególnie interesuje mnie Meksyk), gdybyś miała jeszcze coś o języku, itp. Tylko że ja nie studiuję iberystyki,tylko się interesuję, tak po amatorsku, więc jeśli się komuś bardziej przyda, to oczywiście nie będę nalegać. Odpowiedz Link
juulka Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 04.12.04, 23:34 Ciuta1, Spoko. Odkup sobie ty ( ja jestem pewna ze jeszcze cos i tak bede od inecity nabywac :) a ja kupie sobie skrypt- teraz mamy dokladnie wyznaczone, ktore strony na jakie zajecia, wszystko podpisane i ze skryptem bedzie mi po prostu wygodniej. Pzdr dla milosniczki Meksyku (tez jedno z moich marzen, ale predzej spelni sie Chile :) Dorota Odpowiedz Link
ciuta1 Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 05.12.04, 01:01 Dzięki - Chile to też pięknie, szczęściara z Ciebie, ja na spełnienie marzenia o Meksyku pewnie jeszcze trochę poczekam. Pozdrawiam.:) Odpowiedz Link
inecita Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 05.12.04, 15:04 Filozofię mam zbindowaną i ułożoną chronologicznie, taki skrypt z najważniejszych rzeczy. W razie potrzeby pisz na maila inecita@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
juulka Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 06.12.04, 21:09 A my jeszcze nie mamy filozofi. Jak bedziemy miec, to sie skontaktuje. Za ile sprzedajesz? ;-) Odpowiedz Link
inecita Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 07.12.04, 22:17 cena oczywiscie do uzgodnienia, taniej na pewno niz xero Odpowiedz Link