Dodaj do ulubionych

sprzedam materiały IBERYSTYKA

19.11.04, 22:50
Jestem na V roku, zalegaja mi materiały z lat I-IV sprzedam taniej niż
wyszłoby Wam odbijanie na xero... tam jest wszystko: książki, notatki,
xerówki... do wyboru do koloru :)
inecita@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • malwi_nieves Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 19.11.04, 23:17
      Może nawet byłabym zaiteresowana, ale pewnie już je sprzedasz do tego czasu. Bo
      ja to dopiero za rok, o ile sie dostanę.............
      • inecita Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 20.11.04, 13:13
        Wiesz co... zastanów się dobrze bo na tej iberystyce nie jest tak fajnie jak
        myślą niektórzy ludzie z zewnątrz... mimo ciekawych pozornie tematów zajęcia są
        baaaaardzo nudne, wkuwania po pachy i to rzeczy naprawdę MAŁO praktyczne, a to
        wszystko kosztem czasu na naukę języka... grupy rosną, a sale nie rosną
        niestety, poziom leci na łeb na szyję... . A w kwestii materiałów zachowaj
        sobie mojego maila i nr 607292224, tego jest barzdo dużo, może coś mi
        zostanie :) i jeśli naprawdę wiesz co robisz: życzę Ci żebyś się dostała w
        pierwszej dziesiątce :)))
    • malwi_nieves Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 20.11.04, 13:26
      Ok, już zapisałam numer i email, wielkie gracias.
      a, jesli chodzi o o czy wiem, co robię chcąc się dostać na iberystykę, to nie
      wiem...... dopiero dowiem się tego jak już będe studiowac :P mam nadzieję, że
      nie bedzie aż tak nudno. Dzięki za wszystko. Pożyjemy zobaczymy, jesli się w
      ogóle dostane. chaooooo
      • juulka Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 03.12.04, 18:59
        A jakie masz te materialy? Moze mi sie cos przyda :).
        • ciuta1 Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 03.12.04, 19:53
          A masz może coś z zakresu kultury, języka, czegokolwiek, latynoamerykańskiego?
          • inecita Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 03.12.04, 20:11
            Właściwie ze wszystkich przedmiotów które miłąm przez 5 lat: historie,
            literatury, i inne. co do materiałow o Ameryce Łacińskiej tez mam cos na pewno:
            min. kserówki lektur z literatury hispanoamerykańkiej, hispanoam. mysli
            filozoficznej, materiały na ćwiczenia z historii Am. Łac. (xero
            książek "Tenochtitlan 1521", "Krótka historia Meksyku"). Trudno mi to
            wszystkoogarnąć w kilku zdaniach.
            Pozdrawiam
            • juulka Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 04.12.04, 01:41
              A masz skrypty, Ameryka Prekolumbijska, 1 rok, drugi semestr (odkrycia
              geograficzne itp)? Jakis w dobrym stanie/niepomazane?

Pzdr.
              Dorota

www.virtualtourist.com/m/680d2/570/
              • inecita Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 04.12.04, 14:19
                Za moich czasów nie było skryptów... ale mam xerówki, xerówki prawie całych
                książki "Listy o odkryciu Ameryki", fragmenty "morskie imperium" _
                Parry, "Ludzie i Bogowie" "El poclasico mesoamericano" artykuły "Gonzalo
                Guerrero" i "El tributo mexica". To są fragment jakie mieliśmy przydzielone
                przez p. Mikulską na ćwiczeniach
                • ciuta1 Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 04.12.04, 15:26
                  O, to ja byłabym chętna na te rzeczy dotyczące filozofii i kultury
                  hiszpańskojęzycznej (nie ukrywam, że szczególnie interesuje mnie Meksyk), gdybyś
                  miała jeszcze coś o języku, itp. Tylko że ja nie studiuję iberystyki,tylko się
                  interesuję, tak po amatorsku, więc jeśli się komuś bardziej przyda, to
                  oczywiście nie będę nalegać.
                  • juulka Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 04.12.04, 23:34
                    Ciuta1,

Spoko. Odkup sobie ty ( ja jestem pewna ze jeszcze cos i tak bede od inecity
                    nabywac :) a ja kupie sobie skrypt- teraz mamy dokladnie wyznaczone, ktore
                    strony na jakie zajecia, wszystko podpisane i ze skryptem bedzie mi po prostu
                    wygodniej.

Pzdr dla milosniczki Meksyku (tez jedno z moich marzen, ale predzej spelni sie
                    Chile :)

Dorota
                    • ciuta1 Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 05.12.04, 01:01
                      Dzięki - Chile to też pięknie, szczęściara z Ciebie, ja na spełnienie marzenia o
                      Meksyku pewnie jeszcze trochę poczekam. Pozdrawiam.:)
                  • inecita Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 05.12.04, 15:04
                    Filozofię mam zbindowaną i ułożoną chronologicznie, taki skrypt z
                    najważniejszych rzeczy. W razie potrzeby pisz na maila inecita@poczta.onet.pl
                    • juulka Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 06.12.04, 21:09
                      A my jeszcze nie mamy filozofi. Jak bedziemy miec, to sie skontaktuje. Za ile
                      sprzedajesz? ;-)
                      • inecita Re: sprzedam materiały IBERYSTYKA 07.12.04, 22:17
                        cena oczywiscie do uzgodnienia, taniej na pewno niz xero
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka