too_funky 31.03.08, 11:20 witam, jakie macie wrażenia? muszę przedłożyć repertoria od stycznia 2006 do dnia dzisiejszego. Wiem, że to powinna być formalność, ale mam chyba stresa Nie wiadomo na jakiego urzędnika się trafi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: kontrola u wojewody 31.03.08, 12:42 jak masz wszystko w papierach ok (a to raczej proste), to każdy urzędnik, nawet najbardziej upierdliwy, może ci skoczyć na tego garba, co ci od tłumaczenia wyrósł. pozdro Odpowiedz Link
too_funky Re: kontrola u wojewody 31.03.08, 12:51 w papierach zero kantów dzięki, pozdrówki Odpowiedz Link
tiresias Re: kontrola u wojewody 31.03.08, 14:07 fi donc! nawet nie chodzi o kanty. absolutnie. kantowanie a tym bardziej poświadczenie nieprawdy powinno być sprawiedliwie karane pręgierzem i batami na goła dupe na rynku po mszy w niedzelę urzednik będzie patrzył czy wszedzie są wymagane wpisy lub podpisy i jak z cennikiem. teraz jest już luźniej, ma być tylko 'porzundek' jak mówio w poznaniu. Odpowiedz Link
too_funky Re: kontrola u wojewody 31.03.08, 19:14 miałam na myśli, że wykazuję, każdy grosz a stawki są uwolnione, podpisy zgodnie z ustawą nie są wymagane, jestem vatowcem, nie schodze poniżej ustalonej w ustawie stawki, z podpisami jest różnie, brakuje, ale, jak mówie, od 2006 nie było to już konieczne o kantach od strony merytorycznej, broń boziu, nawet nie pomyślałam Odpowiedz Link